Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      konkurs

konkurs

(42 wyniki)
    • Czy znacie jakieś miejsca w sieci, gdzie można pokazać swoje stylizacje, pomysły, zdjęcia? A może są jakieś konkursy ewentualnie miejsca, gdzie ktoś obejrzy fachowym okiem moje pomysły?
    • Czyżby na Avanti rację bytu miały już tylko konkursy samofinansujące się -2,44 zł za smsa ? Kryzys??!!
    • Jak sie interesujecie modą na stronie nokii jest konkurs z ekstra nagrodami.Trzeba sie tylko zapisac do Klubu.Tyle że pytania są z mody i malutko czasu na odpowiedz wiec trzeba miec naprawde dobre wiadomosci.Mnie sie nie udało. Miałam pytania gdzie sie w Paryzu odbywa Heute Culture i to jest test wyboru trzy odpowiedzi.Zle odpowiedzialam.Albo kto był projektantem domu mody chanel. Dobra odpwoedz Tom Ford.Powodzenia i napiszcie jak Wam poszło.Mnie sie nie udało za mało wiadomości.
    • Fajnie byłoby takie wygrać ;)
    • a jakie hasła wygrały?
    • JAK MOŻNA WZIĄĆ UDZIAŁ W TYM KONKURSIE????
    • Miały podobno być wyniki konkursu dzisiaj i co???
    • Mam pytanie do forumowiczów, którzy wygrali kiedys w konkursach gazety - jak długo czeka się na przysłanie wygranej? Bo ja wygrałam pierwszy raz i juz się niecierpliwie:)
    • czy juz ktos otrzymal nagrode? dzis dopiero tu weszlam i zobaczylam ze wygralam no i jestem zdziwiona i ucieszona. no w kazdym razie prosze o jakis odzew.
    • jeste oburzona wynikami napewno wszystkie panienki które sa wypisane pochodzą z wielkich miast ( w-sza poznań itp) to jest SKANDAL!!!!!!
    • szkoda tylko że podany adres nie istnieje ;(
    • Dziewczyny, wygrałam ostatnio pewien konkurs i zastanawiam się jak się ubrać na rozdanie nagród?Impreza w sobotni wieczór,towarzystwo związane w jakiś sposób ze światem artystycznym(fotografia, malarstwo,grafika)i więcej sama nie wiem...Kurczę doradźcie coś,oficjalnie czy z polotem? Myślałam o czarnych szerokich spodniach, wysokich zielonych szpilkach i może jakaś bluzka koszulowa albo tunika... Pustka w głowie.Preferuję tzw. sportową elegancję na codzień.
    • jak tutaj wziac udzial w tym konkursie ? na stronjie oficjalnej ani jednej reklamy, a avanti napisane jak byk: "wejdz na wwww.avantimoda.pl i wez udzial w konkursie"... pozostawiam bez komentarza
    • a ja dostałam nagrode choć mnie nie ma na liście zwycięzców..?
    • Oooooooooo! Rozumiem, że nie myli się ten co nie pracuje, ale czy nie było innego rozwiązania? Zdążyłam się już ucieszyć. Trudno.
    • d;aczego 95? a nie 150 jak była mowa w regulaminie??
    • FAJNIE WYGRAŁEM !!!!
    • pomponik.pl/galerie/podpatrzono/final-konkursu-zostan-modelka/zdjecie,1046679,1, Może dla niektórych za szczupła ale mi się bardzo podoba. Lubię szczupłe kobiety.
    • regulamin się nie otwiera:(
    • Ja ten konkurs wygram bo śpię z naczelną

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się