konkurs

(56 wyników)
  • Od wielu lat przyglądam się konkursom organizowanych w Powiatowych Centrum Kultury i Sztuki w Ciechanowie i z oburzeniem stwierdzam iż nie są one dla wszystkich. Są organizowane dla dzieci pana Molewskiego i pani Długołęckiej. Po co brać w nich udział skoro wiadomo kto otrzyma wszystkie nagrody.
  • Witam , Czy były by w ciechanowie osoby chętne wzięcia udziału w konkursie fotograficznym , czy to by był sens zorganizowania takiego konkursu? Pozdrawiam Ciekawy
  • Ponieważ narobiło się konkursów FOTO w Ciechanowie, to może i ja zaproponuję jeszcze jeden ... KONKURS Foto - ,,Uchwycone w ciekawym momencie'' - jedyny warunek to ,,scenki'' z naszego miasta lub z nim związane... - ha, ha ... ponieważ, póki co nie znalazłem sponsorów, to nagrodą będzie wystawa w Galerii,,C'' - a tu dla przykładu, o co mi chodzi : www.smog.pl/txt_gfx_audio/38431/uchwycone_w_idealnym_momencie/ myślę, że ciechanowianie mają poczucie humoru...
  • [b] Konkurs fotograficzny „ Widzieć bluesa ”[/b] Portal CiechanówInaczej.pl zaprasza do wzięcia udziału w konkursie fotograficznym - Widzieć Blues'a, który ma na celu uwiecznienie na fotografii ducha tego gatunku muzyki jak również emocji które towarzyszą wszystkim uczestnikom 14 Spring Blues Night który odbędzie się w Ciechanowie w dniach 27-28 maja. [b]Więcej informacji :[/b]
  • konkurs(7)

Czy ktoś słyszał o konkursie malarskim Bolesława Biegasa w Ciechanowie?
  • Konkurs [b]„Kłamstwo, milczenie, prawda – rzecz o zbrodni katyńskiej”[/b] dla uczniów szkół gimnazjalnych i ponadgimnazjalnych na terenie byłego województwa ciechanowskiego [b]Zespół Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego im. A. Świętochowskiego w Gołotczyźnie oraz Oddział Instytutu Pamięci Narodowej w Warszawie pod honorowym patronatem Mazowieckiego Kuratora Oświaty w Warszawie ogłaszają konkurs „Kłamstwo, milczenie, prawda – rzecz o zbrodni katyńsk...
  • Urząd miasta ogłosił konkurs na urządzenie przestrzeni między Warszawską i 11 Pułku czyli "pasaż Konopnickiej" i tereny za "krzyżakiem". Co byście chcieli żeby się tam nalazło? Moim zdaniem powinny wrócić budki z jedzeniem a wszelkie drzewa powinny zostać nieruszone (bo skończy się pustynią jak na placu JPII).
  • 21 czerwca ruszył konkurs fotograficzny „ Nasze miasto inaczej ”. Patronat nad konkursem objął Prezydent Miasta Ciechanów. Konkurs, który ma na celu zachęcenie mieszkańców naszego miasta do spojrzenia w sposób nowy, odkrywczy, niebanalny na dobrze znane miejsca, najbliższe otoczenie i okolicę, jest organizowany przez portal CiechanowInaczej.pl . Więcej informacji na temat konkursu pod adresem: www.ciechanowinaczej.pl/konkurs [b]Zapraszamy[/b]
  • Międzynarodowy konkurs i piąte miejsce.
  • Widziałem plakat promujący konkurs fotograficzny o Ciechanowie. Odsyłają na swoją stronę ale tam nic nie ma :(
  • poprosze o komenatrze co do wyników konkursu ! dla mnie ? poziom nagrodzonych i wyroznionych prac nizszy od wszystkich złozonych pracy ! niestety, z calym szacunkiem dla osob nagrodzonych ale rece mi opadły !!! nie wygrały najfajniejsze, najciekawasze, technicznie najlepiej wykonane prace co smiesniejsze, nie zostały nawet wyróznione. chociazby prace:Kamila Ewertowskiego, Anety Rybackiej, Jacka Wykowskiego, Artura Szczepankowskiego, Agnieszki Umięckeij (przejezdzajacy pociag noca). ...
  • Centrum Kultury i Sztuki w Ciechanowie ogłasza : XXIII Ogólnopolski Konkurs Poetycki „O LAUR OPINA” Cele Konkursu: - konfrontacja twórczości poetyckiej - ożywienie życia literackiego ziemi ciechanowskiej - propagowanie i promocja współczesnej poezji Zasady uczestnictwa: 1. Tematyka konkursu jest dowolna. /przewiduje się przyznanie nagrody za wiersz o tematyce związanej z Opinogórą/ 2. konkurs ma charakter otwarty 3. uczestnicy nadsyłają maksymalnie 5 utworów poetyck...
  • [b]Ogłoszenie w Extra dotyczące konkursu na dyrektora powiatowego urzędu pracy daje sporo do myślenia ... wymagania to m.in. 3 letni staż w służbach zatrudnienia (a takiego nie posiada pani e.Latko) czyżby konflikt w kierownictwie psl? czy może konkurs to pic na wodę fotomontaż i żaden konkurs nie zostanie rozstrzygnięty dopóki pani Elżbieta nie będzie miała trzyletniego stażu - może ktoś u źródła wie kto obejmie buławę PUP z góry dziękuję za informację - pracownik[/b]
  • Czy są w katolickim radiu jakieś konkursy gdzie można by było coś wygrać? Kiedyś były jakieś płyty do wygrania i nawet kebab w MC Jacku. Trzeba było się dodzwonić i odpowiedzieć na jakieś pytanie.
  • Chciałabym wyrazić swoje skromne (a właściwie to niezbyt skromne) zdanie na temat wczorajszego konkursu w CKiS w Ciechanowie. Nie wiem, czym się kierowało szanowne jury, ale to miała być promocja młodych talentów, a nie przeciętności. Nagrodzeni uczniowie zaprezentowali zwykłe uczniowskie recytacje. Jury zupełnie pominęło tych, którzy włożyli w swoje wystąpienia więcej pracy niż niejeden aktor. Zapewne zaraz podniosą się głosy, że jestem rozżalona, bo moi uczniowie nie zdobyli n...
  • Witam, jak wrażenia z wczorajszego konkursu? znane są już wyniki? :-)
  • We wtorek 5 października w ciechanowskiej Galerii C zostały ogłoszone wyniki konkursu "Nasze miasto inaczej" oraz zrealizowana wystawa nadesłanych, wyróżnionych i nagrodzonych prac. W odróżnieniu od konkursu "Wakacje w Ciechanowie" tym razem poziom prezentowanych prac był bardzo przyzwoity, również nagrodzone prace były ciekawe i spełniały kryteria regulaminu. Podziękowania dla Jury, organizatorów i promotorów konkursu jak najbardziej zasłużone. Oby więcej konkursów na tak przyzwoitym poziomi...
  • ...informuję, że trwa konkurs malarski pt.,,Ziemia Ciechanowska''pod patronatem Starosty Ciechanowskiego Pana Sławomira Morawskiego na obraz o tematyce zaczerpniętej z pejzażu ziemi ciechanowskiej/powiatu ciechanowskiego/... konkurs jest otwarty i mogą w nim wziąć udział wszyscy parający się malarstwem ... Nagrodę Główna to zakup dzieła oraz wystawa indywidualna w Galerii,,C''... prace należy składać w Galerii,,C'' do 30 kwietnia 2010 roku... zapraszamy
  • [b]dziś na sesji radny Gesek z Polska XXI podniósł jak nasza naczelna z gazety samorządowej manipuluje informacjami -otóż zapis w gazecie brzmi " w minionym roku na sport wydaliśmy ponad 9,8 mln. złotych" - radny podniósł jednak iż na owy sport wydano jedynie kroplę w morzu ile podano - kwota ta to suma jaką miasto wydaje na wszelkie obiekty np basen kryty, odkryty, halę sportową obsadzoną przez pociota, pobudowany orlik etc. konkursy zaś na zadania zlecane na sport na 2010 rok...
  • [b]Słuchajcie czy ktoś wie ile zapisało się ludzi na ten konkurs FIFA na konsolach organizowany przez MediaExpert w piątek 12 o 14:00.????? Słyszałem że jakieś fajne nagrody przygotowali. !!!!!! [/b]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się