Forum Czas Wolny, Hobby Konkursy
ZMIEŃ
      konkurs

konkurs

(57 wyników)
    • GORĄCO POLECAM DARMOWE KONKURSY: Odlotek to całkowicie darmowy serwis, w którym możesz zbierać punkty i wygrywać atrakcyjne nagrody. Darmowy, bo za nic nie musisz płacić. Wystarczy, że utworzysz konto i będziesz regularnie odwiedzać naszą stronę i brał udział w darmowych loteriach, a punkty potrzebne do zdobycia nagród same będą przybywały na Twoim koncie. 1 los kosztuje 1 punkt. Aby móc wysyłać losy należy aktywować swoje konto odlotek.pl/zaproszenie/5695 DODATKOWO NA STAR...
    • Wszystkich, którzy chcieliby wygrać ciekawe nagrody zapraszam do serwisu: konkursy-internetowe.com.pl Znajdziecie tam wszystkie konkursy w jednym miejscu, na jednej stronie :-)
    • ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO WZIĘCIA UDZIAŁU W KONKURSACH 1. CZYTASZ ARTYKUŁY ( W SUMIE OTWIERASZ JE TYLKO) I ZBIERASZ PUNKTY A PÓŹNIEJ WYMIENIASZ NA CENNE NAGRODY NAPRAWDĘ WARTO - MOŻNA ZBIERAĆ DODATKOWE PUNKTY ZA LOGOWANIA - OTO LINK przeczytamwszystki...0c0861a2541956e 2. ODPOWIADASZ NA ZAGADKI I ZBIERASZ PUNKTY, KTÓRE WYMIENIASZ NA NAGRODY www.giftsisland.pl...lecajacy=djanka 3. WYPEŁNIASZ KUPONY LOTTO, GRASZ W FAJNE GRY, LICYTUJESZ A TO WSZYSTKO ZA DARMO I ZDOBYWASZ CENNE NAGRODY odl...
    • Konkursy(32)

Znacie jakies ciekawe konkursy w sieci? jest tego obecnie bardzo dużo, wystarczy stworzyc mała bazę linków i grać, a na pewno coś się wygra. To moze ja zacznę... 1. ostatnio na militaria.pl był konkurs, gdzie wygrywalo sie drobne gadzety (nie wiem czy jeszcze jest, ale ja wygralem niesmiertlenik) 2. obecnie na cyk-cyk.pl jest konkurs na haslo reklamowe i do wygrania jest laptop, xbox, ipod itp. Czekam na Wasze propozycje;)
    • Cześć. Bez owijania w bawełnę i bez tłumaczeń. 1. Zarejestruj się z poniższego linka referencyjnego. www.profitclicking.com/?r=vsCfPl5Z3L&p=stga 2. Po rejestracji odbierz 10$ i zacznij testować program inwestycyjny Profit Clicking. (UWAGA! Na początku nie musisz nic inwestować! Zarejestruj się kup pakiet reklam za otrzymane 10$ i obserwuj jak każdego dnia zarabiasz!) 3. Wyślij na pcpl@gazeta.pl adres mailowy podany podczas rejestracji, nazwę miasta, w którym mieszkasz oraz swoje ...
    • Znalazłem fajny konkurs na facebooku. Żeby wziąć udział w konkursie trzeba wejść na www.facebook.com/antek.soplica/app_284391061666663?ref=ts. Zadanie konkursowe jest grą zręcznościową i polega na zebraniu jak największej liczby punktów. Gra łatwa, prosta i przyjemna. A nagrody jeszcze przyjemniejsze - iPhone 5 i karton nalewek Spirytusu Nalewkowego Soplicy xD
    • Czy blondynkom grozi wyginiecie? - "Czy to prawda, ze" autorstwa Christopha Drössera ma za zadanie obalic mity, ktore sa zwiazane z codziennym zyciem. Jesli jestes ciekawy swiata tak jak ja to zapraszam do udzialu w wyjatkowym konkursie. Jedyne co musisz zrobic to wymyślec swoje nietypowe pytanie, na które chciałbyś poznać odpowiedź i przeslac je na adres e-mail. ksiegarnia.pwn.pl/produkt/111323/czy-to-prawda-ze.html
    • Potrzebuję głosów na "Randkę z Carte d'or" pod adresem www.radosnekinoalgidy.pl/galeria/slodkie-chwile-we-dwoje/ Należy założyć konto (pół minuty) lub zalogować się przez fb. Można głosować codziennie do poniedziałku włącznie. W zamian zagłosuję na cokolwiek innego :)
    • Zapraszam Cię do rejestracji w serwisie PRIVORE Dołącz do klubu PRIVORE. Rejestracja polega na podaniu na stronie privore.com imienia, nazwiska, poprawnego adresu e-mail, oraz hasła. Otrzymasz na podany podczas rejestracji adres e-mail link potwierdzający. LINK DO STRONY: przeczytamwszystkich.pl/partner/665c85d25e0a4ada88df630bee12b2fe/306/efee95ce7fd843dc9fd329e80a5effdb
    • Witam mam zaszczyt Was poinformować, że sklep ProGaming.com.pl ogłasza konkurs! A mianowicie, jeżeli posiadasz konto na serwisie społecznościowym www.facebook.com , i klikniesz ' Lubię to ' pod linkiem ( www.facebook.com/pages/ProGaming/204472096259357 ) to jest duża szansa, że to własnie Ty, wygrasz jedną z dwóch nagród: 1. progaming.com.pl/SteelSeries_Xai-781.html ( SteelSeries Xai ) 2. progaming.com.pl/360_Style_USB_czarny-922.html ( JoyPad od Speed Link USB/PC ) Sposób jes...
    • WYGRAJ MODNY TELEFON W KILKANAŚCIE SEKUND! Kliknij już teraz www.ale-konkurs.pl Bądź najszybszy i zgarnij super gadżet! Wystarczy najszybciej odpowiedzieć na jedno z pytań konkursowych, uzupełnić swoje dane, by w razie wygranej można było sie z Tobą skontaktować i WYGRANA JEST W ZASIĘGU KLIKNIĘCIA! SPRAWDŹ SWÓJ REFLEKS! www.ale-konkurs.pl
    • Konkurs trwa od 1 kwietnia do 12 maja, można wygrać komplety szkła do drinków :) www.krosno.com.pl/konkurs
    • Jak znacie jakieś ciekawe konkursy na FB, gdzie można wygrać fajne nagrody to dajcie namiary. Ja teraz biorę udział w konkursie Miss Trendy na stylizację: www.facebook.com/MissTrendyPl?sk=app_200385343331535 Trzeba poprawnie wytypować stylizację i można wygrać naprawdę ładne bluzki.
    • Wejdź na stronę www.leknanude.pl/index.php?&id_partner=35 ,która nie tylko jest świetnym źródłem prezentów dla każdego od małego do dużego ;) to jeszcze można wygrać fajne nagrody!! :) wejdź, spróbuj swoich sił w konkursach i wybieraj prezenty albo znajdź coś dla siebie co wyrwie Cię z nudy!! :)
    • Rozrywka zabawa i wygrane w konkursach. Polecam zestawienie sprawdzonych konkursów internetowych w sieci. Wejdz zobacz i oceń www.e.konkursy.lap.pl
    • Konkurs specjalnie dla wszystkich, którzy maja telefon na kartę w sieci Orange. Akcja trwa do końca lutego i jest banalnie prosta, wystarczy nastrzelać bramkarzowi minimum 6 goli n gwarantowane doładowanie. tnij.org/nagrody-za-gole Dla najlepszych konsola PSP, x-box i gadżety piłkarskie :)
    • konkurs Signal White Now, do wygrania wycieczka, aparaty, zestawy do zębów, polecam: www.signalwhitenow.pl/ świetna zabawa połączona z nagrodami
    • Oddaj głoś a odwdzięcze się happy- pieluszki.interia.pl/konkurs/galeria/zdjecie,458275 Dzięki Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się