Forum eDziecko edziecko Małe dziecko
ZMIEŃ
      konkurs

konkurs

(52 wyniki)
    • Konkurs(35)

Ogłaszam taki konkurs - kto pierwszy w jakimś wątku dotyczącym jakiegolwiek problemu z dzieckiem rzuci propozycję zbadania kupy pod kątem robaków - przegrywa :P
    • Tak sie wlasnie nad tym zastanawiam. Ostatnio tutaj na formu jedna mama chlopczyka-takiego blondynka prosila o glosy dla niego. Zaglosowalam, owszem choc wiedzialam, ze ten konkurs to jedna, wielka sciema. Sledze go od dluzszego czasu i jak widze do dnia dzisiejszego jak widac wynikow nie ma:) Pewna siec, ktorej nazwy nie moge podac swietnie wkomponowala swe marketingowe cele. Masowo wysylali na jej strone konkursowa filmiki, promocja rewelacyjna, a tu zonk:) dla bioracych w niej udzial o...
    • Pilnie szukam ciekawej piosenki dla 6 letniego synka na konkus piosenki. Przedszkolanka wybrala jakąś, ale komplenie dziecięciu nie idzie jej spiewanie (jest za szybka). Poza tym jest monotonna. Synek do przedszkola nie chodzi, bo jest chory, więc przygotowanie go do srodowego konkursu spadlo na mnie. Mozecie cos podpowiedziec???? Proszę...
    • dziewczyny mam do was pytanie.Nie wiem czy wy bierzecie w takich konkursach udział ale ja czasami tak.I moje pytanie brzmi tak : skąd te kobiety a raczej ich dzieci zdobywają tak dużą ilość punktów? Kto na nie głosuje w ilości np.100 głosów dziennie nie mam pojęcia.Konkurs trwa 2 dni a zdjęcie na pierwszym miejscu ma ponad 500 głosów.Coś mi tu śmierdzi i dziwi mnie że organizatorzy takich konkursów nie zwracają na to uwagi.Przecież głosy nabijane programem do nabijania głosów też da się wyłap...
    • jezeli ktos wie gdzie i kiedy sa takie konkursy dla dzieci 5 lat to prosze o info, linka. dziekuje
    • W przedszkolu mojego syna zorganizowano konkurs między dwoma grupami 6-latków.Pani wybrała kilkoro dzieci do reprezentowania grupy(podobno w nagrode za najlepsze zachowanie), reszta grupy chcąc niechcąc została kibicami.Grupy zremisowały i dzieci biorące udział zostały nagrodzone dyplomami i nagrodami(nagrody skromne).Zastanawia mnie tylko fakt, czy to jest fair wobec pozostałych dzieci ,te nagrody rzeczowe.Konkurs odbył się w przedszkolu(żaden międzyprzedszkolny), dzieci kibicujące zostały ...
    • chciałabym zaprotestowac przeciwko takiemu traktowaniu osób biorących udział w Konkursie! W Regulaminie nie jest podana godzina, do której trwa konkurs, więc powinny byc do niego przyjmowane wszystkie zgłoszenia przesłane do godz. 24,00. Tymczasem zostały usunięte posty kilku (lub kilkunastu) osób, które przesłały swoje "prace" znacznie wcześniej.Jak się to ma do Regulaminu Konkursu i zwyczajowego prawa? Postów jest raptem ponad 300, więc prosimy o przyjęcie również tych, które d...
    • napiszcie na jakiej stronie albo gdzie moge dowiedziec sie o tym konkursie(za 20 etykietek jakas bluza czy cos) dzisiaj tylko urywek reklamy w telewizji widziałam wiec dokładnie niewiem ,dziekuje
    • -- W regulaminie konkursu zauważyłam dwie sprzeczne informacje, lub może coś źle zrozumiałam.... W jednym punkcie napisano: 5. Wyniki Konkursu zostaną ogłoszone 3 stycznia 2007 roku. a w innym: 6. Identyfikatory nagrodzonych uczestników Konkursu zostaną opublikowane przez Organizatora w Serwisie dnia 2 stycznia 2007 roku. Nagrodzeni uczestnicy zostaną powiadomieni o uzyskaniu prawa do nagrody drogą poczty elektronicznej wysłanej na adres e-mail odpowiadający identyfikatorowi. Może...
    • Szanowni Państwo! Konkurs"poszukujemy Najmilszego Brzdąca" winien być bardziej obiektywny. Moim zdaniem i nie tylko moim wybory dokonane nie są najlepsze,najtrafniejsze. Osobiście widziałem uczestników zdecydowanie bardziej spełniających kryteria konkursu. Dlatego powinno się przedstawić w internecie wszystkie dzieci uczestniczące i dać możliwość wyboru internautom lub w innej formie.Czekam na właściwą reakcję.Lepiej wcześniej niż za póżno bo w ten sposób uniknie się poważniejszy...
    • wiecie moze co oznacza zwrot "wygrywaja pierwsze sms-y nadeslane w danym dniu"? dzien zaczyna sie o polnocy czy w godzinach pracy redakcji? bralyscie juz kiedys udzial w takim konkursie? jezeli ktoras z was wygrala to niech napisze o ktorej wysylala sms-ka. dzieki za odpowiedz
    • Zbieram kody kreskowe z pieluch pampersa na konkurs zabawek Fisher Price.Brakuje mi jeszcze 30 pkt.Kupiłam paczkę pieluch (czwórek)i co sie okazuje kod nie pasuje.Zdarzyło mi sie to już po raz drugi.Co jest grane?
    • Pic na wode fotomontaż, wysłałam sms o godz.00.01 i nie wygrałam nagrody. Czyżby 25 innych osób zrobiło w tym czasie to samo? jakoś nie chce mi sie wierzyć...
    • I czy zdaża sie że któraś z Was coś wygrała? Wczoraj po raz pierwszy wysłałam sms w konkursie "Mamo to ja" - czekałam do 1 sek. po północy - liczyła się kolejność zgłoszń, potwierdzenie dostałam po 50 sekundach, a za godzinę sms, że o wygranych informują telefonicznie i takie tam. Zdarza się Wam wygrywać?
    • Od kilku dni nie można wejść na ich stronę, może ktoś wie na czym dokładnie polega i czy te kupony można dostać również w sklepach, czy tylko wydrukować z internetu, pozdr. B.
    • naprawdę SUPER KONKURS!!!:-)Szkoda tylko że dowiedziałam się o nim już po fakciei NIESTETY nie zdążyłam wysłać zdjęć mojej córeczki.Ale mam nadzieję że jeszcze kiedyś będzie taki sam konkurs.POZDRAWIAM:-)
    • Wysłałam zdjęcie i historyjkę na konkurs organizowany przez Nokia (do wygrania 100 albumów na zdjęcia), który był ogłoszony chyba we wrześniowym "Dziecku". Niestety nie mam już tego numeru i nie wiem kiedy miało być ogłoszenie wyników. Kto wie, będę bardzo wdzięczna za info. Dzięki
    • Taka stara, a taka głupia - dałam się niestety nabrać :-((( Dostałam sms-a, ze wygrałam w grudniowym konkursie "Mamo to ja", wysłałam 2 sms-y na zabawkę Pracowity piesek oraz na Pociąg z klockami - konkurs był świąteczny z nagrodami fundowanymi przez Smyka. Bardzo się ucieszyłam, odpisałam dane z adresem i czekałam z ciekawością co dostaniemy. Wczoraj przyszła przesyłka- zwykła koperta A4, a w niej pismo gratulujące wygranej w konkursie Prezenty w numerze październikowym oraz opakowanie...
    • Wyczytałam o nim m.in. w "Dziecku". Może ktoś wie na czym on polega. Tylko w dobrych sklepach tzn. jakich? np. Tesco do nich się nie zalicza? Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się