Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      konkurs

konkurs

(71 wyników)
    • W imieniu administracji Agory ogłaszam konkurs na najlepszego administratora portalu. Zwycięzca konkursu zostanie szefem wszystkich administratorów w miejsce Ememzet, drugi zastąpi Siwę. Nasze administartorki opuszczają swoje stanowiska. Jako typuję Maroudera.
    • Cześć! Liczba postów na Forum Gazeta.pl zbliża się do liczby ludności Polski (według danych z ostatniego spisu powszechnego). Z tej okazji mamy dla Was konkurs z wyjątkową nagrodą: Konkurs 38mln Zapraszam do zabawy. Szczególnie, że kolejny taki konkurs planujemy dopiero gdy zbliżymy się do liczby 100.000.000 wypowiedzi ;-)
    • wygrałamw konkursie 6 grudnia a dzisaj jest 16 grudzien i koszulki brak. czy są jeszcze jakies szanse???
    • Proponuję zorganizowanie nowego konkursu, takiego, w którym nagrodą będzie zdjęcie Maas, znaczy się jej fotografia. Zasady konkursu powinny być tak skonstruowane, żeby jedynym zwycięzcą mógł być Niech. /A tak na marginesie, to mógłby być konkurs na najlepsza sygnaturkę - forumowicze zgłaszaliby swoje (lub cudze) i forumowiecze by głosowali (żeby znów nie było skuchy).
    • Witam. Mam pytanie na temat konkursu kampanii - przeprowadzonego przez portal. Wyniki ogłoszono. Pokazano nagrodzone prace - no własnie nagrodzone ! Tylko gdzie są te nagrody ? - kultowe kubki. Ani widu ani słychu. Pozdrawiam. Paweł.
    • Uwaga! Poniewaz macie duzo zastrzezen do naszych konkursow proponujemy Wam konkurs na konkurs. O co chodzi: Najlatwiej jest krytykowac, ale jeden z Was - pan Gollum, wpadl na pomysl, ze zamiast krytykowac, lepiej jest wymyslec samemu nowy, lepszy konkurs. My go z calego serca popieramy. W tym watku mozecie do konca roku podawac swoje propozycje konkursow, ktore spelnialy Wasze oczekiwania. Tu przypominamy Wam Wasze główne postulaty: 1. W całym konkursie mozna wygrac tylko raz....
    • Dziwnym zbiegiem okoliczności nie tylko "tomsos" wygrał jak do tej pory 8 razy (policzyłam- w jeden dzień nawet dwukrotnie!!!!!!), ale też niejakie "mpleta " wygrało 5 razy.Ponadto wiele osób zwyciężyło dwukrotnie-dokładniej nie sprawdzałam bo mi się znudziło. No nie zazdroszczę im(no może trochę), ale jak widzę takie coś to mi się odechciewa grać- bo zamiast 1000 szczęśliwców będzie 20 "tomsos-ów" i następne 50 "mplet-ów". No odpowiedzialni za konkurs pomyślcie o tym ! Pozdrawiam M
    • PORTAL Gazeta.pl "zrobiła" Konkurs Świąteczny dla .. BOGACZY!!! bo .. kto na dobrą sprawę ma dostęp do internetu w godzinach przedpołudniowych, a na pytania trzeba wtedy właśnie odpowiadać. Robotnik kopiący doły, górnik siedzący i pracujacy pod ziemią, listonosz roznoszący listy, itd. CI LUDZIE NA PEWNO NIE ZAGRAJĄ W TEN KONKURS Wielka szkoda, że PORTAL ponownie wymyśla konkurs o tej porze dnia.
    • Kolejny raz gazeta.pl dala wyraz swej niekompetencji. W konkursie pt "Konkurs Wakacyjny" w Super Quzie nie zaliczane sa punkty za prawidlowe odpowiedzi !!! Jesli gazeta.pl nie zalicza mi jako prawidlowej odpowiedzi na pytanie "kto w tym roku byl nominowany do oskara za zdjecia" (byl nim oczywiscie Slawomir Idziak) to kto wg. szanownej redakcji byl nominowany z Polakow? Taka sytuacja byla takze w innych pytaniach(np. pytanie kto najwiecej razy zdobyl mistrzostwo swiata: oczywiscie Br...
    • 9. Jeden uczestnik, niezależnie od ilości identyfikatorów używanych w Konkursie, może otrzymać w tylko jedną nagrodę, przewidzianą niniejszym regulaminem. Czy to znaczy, że jeśli wygram w jednym etapie polar, to w drugim już nie mogę wygrać komputera? Bądź, załóżmy pierwsze miejsce w etapie nie pozwoli wygrać notebooka? Przecież, by wygrać cały konkurs trzeba być w czołówce wszystkich etapów!!??? Pozdro. yeti11@poczta.gazeta.pl
    • Kolejny raz gazeta.pl dala wyraz swej niekompetencji. W konkursie pt "Konkurs Wakacyjny" w Super Quzie nie zaliczane sa punkty za prawidlowe odpowiedzi !!! Jesli gazeta.pl nie zalicza mi jako prawidlowej odpowiedzi na pytanie "kto w tym roku byl nominowany do oskara za zdjecia" (byl nim oczywiscie Slawomir Idziak) to kto wg. szanownej redakcji byl nominowany z Polakow? Taka sytuacja byla takze w innych pytaniach(np. pytanie kto najwiecej razy zdobyl mistrzostwo swiata: oczywiscie Br...
    • od tygodnia śle do gazety e-mile z wątpliwościami na temat konkursu w serwisie gwiezdne wojny. Wedle wyników wygrałem druga edycję, ale nie dostałem zgodnie z regulaminem potwierdzenia emilem ani nie moge tego zweryfikować, bo gdzieś w połowie konkursu strina wuników własnie drugiej edycji znikneła/została usunieta. Teoria spisku? dobijałem sie pocztą, ale jedyne co otrzymałem to zapewnienie z automatu, że co jak co, ale na listy to gazeta odpowiada w ciagu 12 godzin. Mam na skrzy...
    • Moze tym, razem nie usuniecie mojego watku... Czy to normalne ze niektore osoby wygrywaja po dwa/trzy razy (na cztery konkursy Microsoft). Czy ktos to moze wyjasnic? Czy gazeta ma zalozenie ze nie odpowiada na takie listy i je usuwa z forum, bo sa dla niej "niewygodne".
    • Kiedy szanowna REDAKCJA ma zamiar zaliczyc mi punkty za wyslane SMS-y z PRAWIDLOWYMI ODPOWIEDZIAMI? Mam zaliczone dopiero 15 punktow za trzy SMS-sy z trzech dni. A gdzie pozostale 5 punktow z kolejnego dnia? Widze ze niektore osoby maja juz zaliczone po 20 punktow za 4 dni! Prosze o odpowiedz bo nie wiem czy mam dalej tracic pieniadze na SMS-y ktorych nie honorujecie?
    • Kiedy przyznajecie punkty w tym konkursie za typowanie pogody. Typowałem pogodę na dzisiaj, nie dostałem żadnego punktu, a zasługuję co najmniej na 6 punktów. Proszę o odpowiedź.
    • Gdzie jest wątek w którym przez kilka godzin toczyła się dyskusja (kilkaset wpisów). Chodzi o to, kto pierwszy poda miejsce w które go przeniesiono (od razu dodaję, że nie chodzi o oślą ławkę). forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=37690684 Można nawet baner u góry dać - taka animacja we fleszu, np. kilka kluczowych klików, które wykonuje admin przenosząc wątek. Tylko żeby bajerancki był.
    • Drodzy Internauci, postanowilismy spelnic Wasza prosbe i opublikowac 200 logow osob, ktore jako pierwsze prawidlowo odpowiedzialy na wczorajsze pytanie. Sprawdzcie, ktorzy jestescie na liscie. W razie watpliwosci piszcie do nas pisemne reklamacje na adres, ktory podalismy w regulaminie. Nie mozemy zmienic zasad konkursu w trakcie jego trwania, ale Wasze uwagi beda uwzglednione przy organizacji nastepnych konkursow. Prawidlowa odpowiedz: Nos renifera Rudolfa jest czerwony. Wszystk...
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=11061888
    • Licznik bije. Zapraszam do zabawy. Poniżej regulamin...
    • Witam! Jest juz po 15.00 a wynikow z poprzedniego dnia w dalszym ciagu nie ma. Z tego co podajecie na stronie maja byc nastepnego dnia kolo poludnia. W zwiazku z tym wedlug Was ktora godzina oznacza poludnie i co to znaczy "kolo poludnia"? pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się