Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      konkurs

konkurs

(43 wyniki)
    • czy wiecie moze gdzi moge znalesc wyniki konkursu irall?
    • jak zwykle jest dużo konkursów smsówych ale... zawsze biorę w nich udział i jescze nic nie wygrałam... moze któras z Was wygrała cos z takiego smsowego konkursu w Twoim Stylu? bo zaczynam sadzic ze to tylko wyłudzenie kasy... czy jest gdzieś lista zwyciezców? w gazecie nie ma, w sieci tez nie spotkałam.... wiec jak to jest? prawda czy fałsz?;-) i druga rzecz w temacie... konkursy internetowe na www.twojstyl.pl.... lista zwyciezców konczy sie na maju... watpliwosci co do uczciwości...
    • Czy któraś z Was widziała te wyniki? Miały być wczoraj. Szukam, szukam i nic. Jest regulamin i inne rzeczy, a wyników nie mogę znaleźć. Po zalogowaniu się pojawia się tylko napis "dziękujemy za udział w konkursie".
    • Znacie jakies konkursy w których do wygrania są kosmetyki? Podzielcie się dziewczyny :) Pozdrowienia!
    • Bo ja zawsze mam chrapkę na fajne kosmetyki, wysyłam smsy i jak dotychczas nic:( Wiem, że pewnie chętnych jest wielu, ale już zaczęłam się zastanawiać czy w ogóle można coś wygrać!! Bo wygląda na to, że brakuje mi szcęscia:p
    • np w takim jakie namiętnie organizuje Twój Styl...
    • Hej, jestem ciekawa czy bierzecie w nich udział, a jeśli tak to czy coś wygrałyście, ja wysyłałam jakiś czas temu ale wydaje mi się,że to wielka ściema więc już nie wysyłam :)
    • Wyslalam wlasnie dzisiaj smsy na konkurs TS, tam gdzie trzeba podac ktory to bedzie numer TS (jubileuszowy). Czy ktoras z was tez wyslala? Pozdrowienia!
    • na stronie www.emolienty.pl jest konkurs i mozna wygrac fajne kremy :)
    • Właśnie kupiłam nową Urodę i zobaczyłam rozstrzygnięcie konkursu na najlepszy kosmetyk 2002 r. W kategorii podkład wygrał Cream Finish SPF 10 firmy Kanebo, którego nie widziałam ani w Sephorze,Douglasie, Empiku czy GC. W kategorii najlepszy zapach damski wygrał Ardenbeauty E.A., który też jakoś dopiero w ostatnim czasie zagościł w perfumeriach. Nie dowiedziałam się również jakie jakie kosmetyki startowały w konkursie i mam niemiłe uczucie, że ktoś tu próbuje kimś sterować (na jedn...
    • Jestem jedynhie ciekawy czy ten AVON'owski konkurs będzie miał podobny bieg do tego, który miał miejsce w ubiegłym tyodniu. Poza tym wszystko OK.
    • no, dziewczyny, jak to jest? Czy dzwonią na nie tabuny ludzi, czy jest szansa cos wygrac? Ostatnio w Vivie był konkurs a nagrodą była PRALKA!! a nawet 10 pralek! Czy któraś z was zna sie na tego typu konkursach, jakie jest prawdopodobieństwo, że będzie się pierwszym/ostatnim?? Kasia
    • Kazda z nas chce być zadbana i piekna, dlatego serdecznie dziękuję Redakcji za konkurs kosmetyczny!
    • wczoraj dostalam smsa, ze wygralam kuferek i zeby w smsie podac im imie, nazwisko, adres itd. Wyslalam smsa, za chwile dostalam odp, ze zla komenda, wyslalam ponownie i dostalam odp:"niestety nie wygralas jeszcze nagrod w promocji Timotei"...Czy ktoras z Was tez tak miala?Napisalam maila do unilever, zobaczymy czy sie odezwa...
    • hiiiiiii,w sobotę dostałąm paczkę, a wniej cały zestaw kosmetyków tej firmy!!!niespodzianka tym milsza,że nikt nie powiadomił mnie o wygranej:-)) kto jeszcze jest takim szczęściarzem? pozdrawiam serdecznie!!!
    • Słachajcie, miałam Avon za poważniejszą firmę; jakiś czas temu ogłosili konkurs na hasła reklamowe. Nagrody: 10 wycieczek, 200 suszarek, 2000 zestawów kosmetyków. Akurat wygrałam zestaw, no więc dzwonię na infolinię prosząc o szczegóły. Usłyszałam, że: - "przyślą pocztą" - "nie wiedzą kiedy" A na pytanie, czy będzie to zestaw z folderu reklamującego konkurs: - " no nie, dla każdego będzie coś innego". co" - Nie wiem". Szkoda gadać...
    • zrobiło mi się smutno że nie ma żadnych opini i dlatego postanowiłam dodać swoją : jest ok:)
    • mimo ze w zeszlym tygodniu (31.07) "wygralam" kosmetyki, do tej pory mnie nie powiadomiono o tym oficjalnie, nagrody ani widu, ani slychu, a redakcja portalu gazety nie odpowiedziala na moje zapytanie. wiec pytam ponownie - czy dostane moja wygrana przed piatkiem? jest to dla mnie wazne, gdyz w piatek wyjezdzam poza polske, a chcialabym miec kosmetyki inter fragrances... pozdrawiam i czekam na odpowiedz
    • Dziewczynki, czy uważacie,że konkurs"Doskonałość roku" TS jest w ogóle miarodajny? Czy rzeczywiście kosmetyki,które otrzymuja ten tytuł są najlepsze? Ja trochę watpię.W tym roku nagrodę dostały m.in. Double Agent HR Tusz Lashfinity Max Factora, Spotlight Estee Lauder-które według mnie (zresztą i innych forumewiczek jak się zorientowałam też)są po prostu bublami.Rok temu zachęcona nagrodą dla szamponów Fructis- kupiłam je sobie i ... nigdy nie miałam tak brzydkich włosów,jak po tym...
    • Czy szczęśliwe laureatki konkursu Ziaji na Gazecie otrzymały już nagrody? Ja nie i oczywiście dlatego się dopytuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się