Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      konkurs

konkurs

(107 wyników)
    • dziewczyny, ja podejrzewam ze oszukują w konkursach, juz obserwuje od 2 lat, brałam udział ale nigdy nie wygrałam. Wygrywają wkólko te same osoby, nawet znalazłam dużo wpisów w internecie gdzie inni zauwazyli to samo. Ja bym chciała nagłosnic sprawe. Bo doszły mnie słuchy że to pracownicy i rodziny miedzy soba wygrywają, a nagrody dostają za darmo od firm za reklame. Ja pisałam do nich w tej sprawie pól roku temu jak jedno nazwisko wygrywało w kilku konkursach na raz przez długi okres. teraz ...
    • Kiedyś podchodziłam do tego z rezerwą, a 2tygodnie temu wygrałam rowerek (dla dziecka) za hasło z krzyżówki jednej z gazet. Dziś odebrałam paczkę:O
    • jestem ciekawa jak to Was wygląda,ja od czasu do czasu zagram w lotka czy konkursy radiowe ale nigdy nie wyrgalam,no i nie iwme czy mam pecha czy te konkusry to jedna wielka ściema,podzielcie sie dośwadczeniami...
    • Ktoś tu ostatnio pisał na temat rekrutacji do urzędów administracji samorządowej a że dzis znow odwiedziłam BIP i znow mam te same spostrzeżenia postanowiłam odkopac temat;-) Jakis czas temu pracowałam w UM ,dośc duże miasto ok. jeden milion mieszkańców. Z ciekawości wchodzę sobie czasami na tzw konkursy do poszczególnych wydziałów, rozpisane oficjalnie w biuletynie informacji publicznej i to co widzę coraz bardziej mnie rozbawia. Jako że pracowałam tam trochę i był to duży wydział zdąż...
    • Hej Może macie jakieś pomysły jak zorganizować czas dziesięciolatkom na urodzinowym garden party? :) Wiem że w ciągu paru godzin dzieciaki będą w stanie zdemolować ogród ;) więc chciałabym choć przez jakiś czas czymś ich zająć... ale nic konkretnego nie przychodzi mi do głowy...
    • Przyznać się: kto wygrał coś kiedyś w loteriach, konkursach, losowaniach? Ja pierwsza: dawno temu w "szkółce niedzielnej" (stary niedzielny konkurs RMF) wycieczkę do Hiszpanii. Jednak później już nic, głwónie dlatego, że nie brałam udziału.
    • Konkursy(24)

Bierzecie udzial? Wysylacie rozwiazane krzyzowki? Mnie natchnęło po tym, jak wygralam karnet do fitnes klubu. Jeszcze nie poszlam, mam 50 zl do wykorzystania i jeszcze mam nadzieję, że m sie spodoba i będę chodzila. Wygrywacie? Macie wygrywających znajomych?
    • 4 lata temu urodziłam córeczkę i wtedy za zbieranie kodów z pampersa można było wygrać fajne zabawki z fisherprice'a. Teraz mam 1,5 tygodniowego synka. Czy są jakieś podobne konkursy? Jesteśmy na swoim mleku i bebilonie 1 więc ewentualnie zostają pampersy lub bebilon. O żadnych kaszkach na razie nie ma mowy.
    • dziecko.onet.pl/hama/konkurs/konkurs.html bo ja biorę, ale w miejscu rubryk, gdy mam wszystko wypełnione i tak mam komunikat "wypełnij puste pole" ale nie mam pustego pola bo wszystko uzupełniłam. Może ten konkurs to jakas ściema?
    • konkurs(10)

Z góry przepraszam bo moze mój mały problem wyda Wam sie smieszny ale zupełnie nie wiem co zrobić.Otóż moja córka( 5 lat) brała udział w konkursie tanecznym organizowanym przez Dom Kultury.Brały w nim udział dzieci z kilku przedszkoli, po 3 z każdej grupy.Miała byc fajna zabawa.Pani wychowawczyni z przedszkola zgłosiła po konsultacji z nami m.in moja córkę.Córka bardzo cieszyła się z tego powodu,cwiczyła w domu i bardzo przezywła występ.Dzisiaj po konkursie wróciła do domu zrozp...
    • Paranoja....Rodzice i panie przedszkolanki....Lo...matko...Totalna zalamka. Nigdy nie pomyslabym, ze taki konkurs to taka rywalizacja. Matki biegajace nerwowo wokol swoich dzieci, podpowiadajace panie i rodzice. Dziewczyny...Dla mnie taki konkurs powinien byc zabawa, mile spedzonym czasem. A faktycznie dzieci sa wymeczone, te z poczatkowymi numerami zostaly jeszcze wysluchane, ale te z numerami koncowymi wystepowaly juz tylko dla jurry. Jedyny pozytywny aspekt to byl poczestunek, dosyc fajnie...
    • Córka (7 lat) zgłosiła się do konkursu recytatorskiego i musi sama sobie znaleźć wierszyk. Podrzućcie, proszę, jakieś pomysły na wierszyk ...
    • Czy kiedyś podczas posiłku Twój synek wsmarował w siebie słoiczek zupki? A może Twoja córeczka usiłowała kiedyś podkraść smakołyki z psiej miski? [b] i podziel się z nami swoimi doświadczeniami albo anegdotą o Twoich rodzicielskich próbach: sukcesach i porażkach w nauce samodzielności maluszka.[/b] 10 najciekawszych historii opublikujemy w serwisie eDziecko oraz nagrodzimy jednym zestawów dla samodzielnego malucha: Kubek treningowy marki LOVI + Kubek 360° marki LOVI + osiołek Emmi mark...
    • Witajcie, Serwis o wnętrzach Domosfera.pl znając Wasze fajne zdjęcia i ceniąc Wasz wnętrzarski gust zaprasza do udziału w konkursie na najładniejszy pokój dziecięcy. Udowodnijcie, że pokoje dziecięce nie muszą być nudne i nijakie. Pokażcie jak można ciekawie i estetycznie urządzić pokój dla dziecka. Czekamy na zdjęcia nadsyłane mailem na adres: konkurs.domosfera@gazeta.pl Zasady konkursu oraz regulamin Zapraszamy do udziału w konkursie!
    • Zainspirowana wątkiem poniżej...;-) Ja wygrałam kiedyś wycieczkę do Danii.Trzeba było stworzyć hasło reklamujące ten kraj. Wymyśliłam, wysłałam, wygrałam. Było super! Konkurs ogłosiła gazeta Metro wraz z Duńską Izbą Turystyki. Od tamtej pory wierzę, że nie wszystko jest 'z góry ustawione', jak niektórzy twierdzą. Nie wierzę natomiast w konkursy typu: wyślij sms, albo wypełnij kupon ... Generalnie, w takie przypadkowe, w których nie trzeba się wykazać.
    • Uwielbiam wszelakie konkursy czy to fotograficzne, czy takie gdzie trzeba coś napisać ( jakiś wierszyk, opowiadanie ) albo takie gdzie trzeba hasło reklamowe wymysleć, krzyżówki też :) no lubię i gram od dawien dawna, a jeszcze bardziej uwielbiam wygrywać ech :))) w ciągu kilku lat sie uzbierało , dzis też dostałam info o wygranej :) a jak z Wami gracie ? wygrywacie ? bierzecie udział w konkursach ?
    • Ja bardzo lubię i chętnie biorę udział. i często coś dostaję, coś wygrywam, głównie są to drobne rzeczy. Np teraz z promocji kawy prima dostanę 2 kubki z imieniem, z delmy jest promocja i dostanę talerzyk z kubkiem, liczę też na pojemnik z Hochland, bo w ubiegłych latach też od nich dostawałam za przesłane punkty z opakowań. Należę też do darmowych klubów konsumenta: winiary i delekta - zbieram kody z ich produktów i wymieniam na gwarantowane nagrody.:-)
    • Ja wygrałam w konkursie smsowym dmuchany fotel i płytę dvd .Oprócz tego trafiłam 2 razy "4"w dużego lotka. I to by było na tyle.
    • Od kwietnia ruszył kolejny wielki konkurs VISA.Wystarczy płacić kartą visy i rejestrować transakcjie.Bierzecie udział?wierzycie w uczciwość konkursu? Ja postanowiłam spróbować.Może jest ktoś komu dopisało szczęście w poprzednich edycjach?
    • Tak z czystej ciekawości, czy zgłaszacie się na tego typu akcje ? Wysyłacie zdjęcia na konkursy w gazetach, albo zgłaszacie się na sesje okładkowe lub castingi np do reklam ? Czy udało Wam się odnieść w tej dziedzinie jakiś sukces ? Moja córka niedawno brała udział w sesji okładkowej do "Dziecka", nie nastawiam się, że coś z tego wyjdzie, ale zabawa była fajna i liczę na płytę, którą obiecali wysłać. Ostatnio kilkakrotnie w centrach handlowych łapali nas przedstawiciele różnych ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się