Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      konkurs

konkurs

(38 wyników)
    • typu: -wyślij kody* czekają nagrody dajecie się wciągnąć? a jeśli [i][b]tak[/b][/i] czy udało się wam coś, kiedyś wygrać?? mam na myśli głównie promocje art spożywczych ew. chemia czyli produkty sklepowe , lub konkursy gazetowe * tu równie dobrze może być smsy, kapsle, kupony
    • dziewczyny z kontmi na fejsbuku - mam piękną prośbę o głosy na koszulkę małego Stasia :-) trzeba polubić stronę F&F polska i wejść na konkurs z koszulkami :-) grupa wiekowa 6-10 lat, koszulka ma numer 181 - Stas lat 9 jak wygra - stawiam kawę z wkładka :-D
    • Znowu się wkurzyłam. Z dziećmi na konkurs poszła jakaś polonistka. Dzieci mówiły wiersze, potem miała być 5-min przerwa po której kolejne dzieci miały recytować. A pani stwierdziła, że nie chce jej się czekać i zabrała dzieci spowrotem do szkoły. I huk wie jaki były wyniki :( że już nie wspomnę, że zostawiła dzieci w tym tłumie w szatni a sama polazła na dwór nie mówiąc o tym dzieciom. DObrze, że moja młoda wiedziała jak się pani nazywa i spytałam po prostu kogoś czy nie wie gdz...
    • Jaki to był konkurs i jaka nagroda?
    • wiem,ze jestescie niezawodne,juz kiedys dalyscie popis na nazwe placu zabaw. teraz prosze o tytul na konkurs o zdrowiu. najwyzej 3 wyrazowy.cos w stylu otrzaskanego 'szlachetne zdrowie...'.... nie wiem 'kraina zdrowia'...'zdrowie to podstawa'..?
    • Witam serdecznie, Bardzo prosze internautow o pomoc. Niedlugo (1.11) dobiego konca ogolnopolski ekologiczny konkurs przedszkolakow. Lodzkie przedszkole nr 163 jest w samej czolowce. Dzieci, żeby wziąć udzial w konkursie musialy przygotowac prace o tematyce ekologicznej. Na prace codziennie glosuja internauci. W konkurs zaangażowało się duzo osob, przedszkole, rodzice dzieci, pobliska szkola. Przedszkole jest teraz na 2 miejscu. Przegrywa niewielka ilością glosow. Chcialabym prosić i...
    • Wiecie co jakiś czas temu na nk był konkurs fotograficzny, zauważyłam go i tak sobie wrzuciłam jakąś fotkę, potem dopiero zauważyłam, że liczyły się głosy internautów, a niektórzy już mieli po 5000 głosów hehe no ale już zostawiłam tą fotkę. Zaczęło mnie denerwować to że nagle 1500 maili dziennie od ludzi zaczęłam dostawać, że oni oddali na mnie swój głos i proszą o rewanż. No to zaczęłam wchodzić na te fotki i mimo, że nie bardzo mi się podobały, to zazwyczaj dawałam ocenę najwyższą, ...
    • Która odgadnie co oznacza słowo PIEPSZOK oraz CHLECHON dostanie super nagrodę - moją zarazę :D
    • siedze siebie patrzac jak adamek obija ryj golocie (adamek wygral nie?) a tam na dole konkurs - wyslij SMS kto wygra a 5000 zl lub tv 40 cal mo0ze byc twoj mysle se a co tam wysla wszak adamek obije ryj golocie do cna (adamek wygral nie?:>?) co mi tam 2,44 (z VAT) jak moge miec kase lub tv wyslalam za chwile dostaje SMS typu fajnie ze wziales udzial w konkursie, wyslij jeszcze SMS jaka nagrode wolisz kase azaliz TV (2,44 z VAT) mysle, fajnie ze mam wybor, wszyscy sie rzuca na TV t...
    • organizuje konkurs miedzyszkolny o zdrowiu i wlasnie jestem na etapie zakupu nagrod na 1,2,3 miejsce. Podpowiedzcie mi,co chcialyby dostac dzieciaki w takim wieku, co by jakos tam łączyło sie z tematyką zdrowia ( sport,bezpieczenstwo,ekologia,odzywianie,higiena). Jakie ew gry logiczne,ksiazki, co ze sportowych elementow...? Dzieki za pomysly :)
    • nie mogę przecież ciągle mówić do niego per "kocie"... ;) jest najzwyklejszym dachowcem, szaroburym... nie mam weny... zresztą na kocie imiona nigdy nie miałam weny, kiedyś miałam "Kicię" a potem dwie przybłędy zostały "Rudym" i "Szarym" ;) co innego psie imiona, z tymi nie mam jakoś problemu :D pomóżcie...
    • www.ketchupy.pl/show/tale.7171.daybonuses yyy ja chyba nie kumata jestem......... jak znajdę czas, dziś znowu coś będę kombinować ;)
    • Lasencje! Właśnie dzwoniła pani wychowawczyni Młodej, że chce ją wysłać na Kangurka. No i teraz szukam w necie zadań z poprzednich lat, ale nie mogę znaleźć. Albo ślepa jestem. Znalazła tylko wydania książkowe. Jak już nie będę miała wyjścia to zakupię. Ale może wy mogłybyście mi pomóc. Albo może macie jakąź znajomą nauczycielkę, która ma dostęp do zadań z lat ubiegłych i mogłaby się podzielić zadaniami?
    • Mój syn chciał żeby mu puścić muzykę. Spytałam co mam puścić i usłyszałam: "bąbry, bąbry haloooo" Która zgadnie co to za melodia dostanie prezent niespodziankę.
    • konkurs na najśmieszniejszą minkę. nie mogę się zdecydowac, która fotke wysłac... 1 [img]https://img35.imageshack.us/my.php?image=vinia.jpg[/img] 2 [img]https://img35.imageshack.us/my.php?image=vinia2.jpg[/img] 3 [img]https://img39.imageshack.us/my.php?image=viia3.jpg[/img] 4 [img]https://img39.imageshack.us/my.php?image=vinia4.jpg[/img] 5 [img]https://img39.imageshack.us/my.php?image=vinia5.jpg[img]
    • czyli co bedzie, chlopiec czy dziewczynka? :D:D aby nie bylo, to tez nie wiem, jak sie uda to rozstrzygniecie konkursu poznym popoludniem :)[sonda=i co wyjdzie z exo?] [*]chlopiec [*]dziewczynka [/sonda] mam juz margole monstera. wiec dawajcie tu swoja intuicje :)
    • Ogłaszam konkurs, nagroda, hmmmm nie wiem, coś wymyślę ;) W sobotę mam imieniny i świętujemy, oprócz tego mam 10 lat bycia razem z m. Robimy imprezę. Co od wczoraj robi mój mąż po powrocie z pracy? Robi to co robił 3 m-ce temu. A od dwóch chyba lat, robi to zawsze przed każda większą imprezą w domu (a to normalne nie jest). ???
    • Wiem,że to dziecinne ale nic nie poradze na to,że uwielbioam konkursy. Dziś aby mnie jurry wzięło pod uwagę, do dzisiejszego wieczoru musze uzbierać 21 głosów. No i mma OGROMNĄ prośbę - zgłosujecie ? PROOOSZĘĘĘ :))) niestety o ile sie nie mylę, trzeba się zarejestrować :/ będę Wam bardzo, bardzo wdzięczna ! Moje 2 prace to: " coś dla grzeszników" i "szczęki" www.ketchupy.pl/gallery/allnewest.5 DZIĘKUJĘ !
    • Się wkurzyłam :/ Pierwszy raz brałam udział w ich kampanii. Chodziło o napój alkoholowy shade cider. Chyba z tydzień temu zadzwoniła do mnie laseczka z zapytaniem dlaczego ja jeszcze nie wysłałam zdjęć na konkurs... Stwierdziła, że udział w konkursie jest moim OBOWIĄZKIEM - skoro biorę udział w kampanii. Konkurs polegał na zamieszczeniu w necie zdjęc z pikniku, na którym ze znajomymi popija się ów trunek. Zrobiłam więc na odczepnego kilka zdjęć, ale bez ludzi, tylko takie wiosenno-piknikowe a...
    • Dubluje watek, zeby zwiekszyc swoje szanse ;) Alez jestem szczesliwa od rana Moje przeczucia i przypuszczenia sie potwierdzily i w pazdzierniku zostane mama drugiego chlopca. Szczescie moje jest ogromne W zwiazku z tym mam prosbe o pomoc w wyborze imienia, warunek jest taki, ze to musi byc imie miedzynarodowe (jako ze na razie mieszkamy we francji i chwilowo nie planujemy powrotu, ale kto wie) i najlepiej krotkie, bo nazwisko mamy typowo polskie i 12 literowe. Ja mam dw...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się