Forum eDziecko eRodzice Z dala od Polski
ZMIEŃ
      kopenhaga

kopenhaga

(6 wyników)
    • Witam Już niedługo przeprowadzam się do męża do Kopenhagi a od września będę nową mamą. Szukam innych mam w tamtej okolicy pozdrawiam Aga
    • Mam 35 lat i 6-miesiecznego synka, od kilku miesiecy mieszkam w Kopenhadze. Chetnie nawiazalabym kontakt z mamami z Kopenhagii i okolic.
    • Witam! Mam na imię Marta i prawdopodobnie od stycznia zamieszkam w Kopenhadze wraz z mężm i synkiem, który w styczniu skończy rok. Chciałabym nawiązać kontakt z dziewczynami z Polski, które tam mieszkają.
    • fajnie ze jest tam was duzo i jak czytam to mam wrazenie ze mieszkam na totalnym odludziu. moze ktos mieszka bardziej na polnocy :)
    • Prosze o poradę - jak się leci liniami lotniczymi Norwegian? Musze zaplanować wyjazd do Danii, do męża, z dzieckiem niespełna dwuletnim. Małe dziecko i koszty - oto wskaźniki, na których się musze oprzeć. Wymyśliłam sobie dwie trasy: Norwegian do Kopenhagi i SAS do Aarhus albo bezpośrednio SASem Warszawa - Aarhus, ale też z godzinną przerwą w KOpenhadze. Proszę o porady mamusie bywające w Danii.
    • Czemu sie nie odzywacie???????????????????? Wiem, ze jest tu Was kilka, ale trudno Was spotkac!!! Moze tym razem sie uda!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się