korzystny

(4 wyniki)
  • Mój synek ma alergię pokarmową, niestety mimo restrykcyjnej diety nie udało mi się wyeliminować alergenu. Mały ma teraz 6 m-cy i od 3 m-cy nitki krwi w kupie. Muszę niestety podjąć ciężką decyzję o odstawieniu go od piersi. Czy poza Nutramigenem jest jeszcze jakieś inne (lepsze?) mleko dla alergkików?
  • Mój mały 2 m-czy Krzyś pije Pepti bo ma skazę białkową potocznie (AZS). I nie wiem czy ono jest dobre. Podobno nie uczula i piją je dzieci ze skazą ale nie jestem pewna. Proszę pomóżcie: czy znacie przypadek że Bebilon Pepti przy skazie nie pomógł? że także uczulił? Lekarz mówi że nie powienien bo to bardzo dobre mleko dla alergików.
  • mam pytanie doswiadczone mamy jak zbadac gronkowca zlocistego?z kalu?cz dr Kamirska bada?orientujecie sie?wlasnie wyczytalam ze w parze z grzybami candida idzie gronkowiec zlocisty dlatego chce zbadac i jego bo candida nam wyszla
  • pani z sanepidu powiedziała mi że absolutnie nie można izolowac, co wy na to bo nikt nie chce do nas przychodzić :( U mojego synka 2 latka wykryto salmonellę Teraz czekamy na wyniki kolejnych badań czy sobie poszła czy nie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się