Forum Kuchnia Wegetarianizm
ZMIEŃ
      korzystny

korzystny

(7 wyników)
    • > Bo w Bractwie im nie wolno. >> Najwieksza bzdura wygłoszona prza znachora Kwasniewskiego jest uważana za Prawdę Objawiona i jako taka w Bractwie nie może byc podważana. > Oto np. w TłsutymZyciu znachor Kwaśniewski napisał: " Spośród owoców najmniej korzystny skład maja jabłka. Ich względna wartośc jest 8 razy niższa od płatków,owsianych , 4 razy nizsza od ziemniaków, 2,5 raza niższa od bananów..." > Nie trzeba dodawć że znachor Kwąsniewski bierze te liczby z .. s...
    • mam 16 lat chcialabym zostac wegetarianka... i tu zaczyna sie problem. co jesc? jak dobierac posilki.... czy wegetarianizm jest w 100 % zdrowy? prosze pomozcie
    • Tako orzekły zjednoczone Siły Miesanych ( miesno- mleczno-wegetarianskich) zawodowych organizacji dietetyków w USA, Kanadzie, Wielkiej Brytanii czyli najbardziej fachowe siły swiata w dziedzinie dietetyki Smacznego veganskiego dzieciaki milusińscy także ci w brzuszkach mamusi
    • Dieta wegetariańska jest bardzo korzystna dla ludzkiego organizmu i wydatnie wpływa na długość życia. POTWIERDZAJĄ TO PROWADZONE W NIEMCZECH OD 25 LAT BADANIA NAUKOWE. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie dokonane przy okazji odkrycie, że NAJDŁUŻSZYM ZDROWIEM MOGĄ SIĘ CIESZYĆ WEGETARIANIE JEDZĄCY JAJKA I NABIAŁ, natomiast ZDECYDOWANIE KRÓCEJ ŻYJĄ ORTODOKSYJNI WEGANIE, którzy stronią od wszelkich produktów pochodzenia zwierzęcego.
    • Dieta wegetariańska chroni przed rakiem Pytanie, czy dieta wegetariańska jest zdrowsza od normalnej, budzi spory już od dawna. Nikt nie kwestionuje faktu, że jedzenie dużych ilości warzyw i owoców jest korzystniejsze dla naszego zdrowia i chroni nas przed chorobami układu krążenia i innymi. Czy jednak korzystne jest całkowite rezygnowanie z mięsa? Zdaniem naukowców z angielskiego University of Oxford jednak tak. Na łamach czasopisma 'British Journal of Cancer' przedstawili on...
    • Proszę o przepisy!
    • Kiedy wiem ,że kobieta jest wegetarianką, już mam na nią ochotę. Dlaczego?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się