korzystny

(4 wyniki)
  • www.boardgames.kr/tarot/viCard.php3?Code=056 [b]Kraj, który jest korzystny dla mnie: Król Kielichów[/b] Nadmosrki, albo górki z dostępem do źródeł. Król Kielichów z talii 78 drzwi nawiązuje do morza, ocenu. Zastanwiam się czy to może być kraj wyspiarski? Jednocześnie patrząc na trytona, który reprezentuje KK, myślę, że to musi być coś egoztycznego. Ten Król jest wysportowany, ładnie wyrzeźbiony, nieczłowiek. Państwo musi się czymś wyróżniać. Kiedy słyszych jego nazwę od razu wiesz o co cho...
  • Mam możliwość zmiany pracy. W zasadzie będę robić to co do tej pory. Czy zmiana pracy będzie dla mnie korzystna?
  • 0 13.00 idę na służbowe spotkanie informacyjne z najwyższą władzą. Nie tylko ja jestem zaproszona, większa ilość pracowników ma być obecna. Bezpośredni przełożeni przekazali nam że jest to spotkanie informacyjne. Pytanie: jak będzie przebiegało spotkanie, karty proste. 1-sytuacja obecna - 4 buławy, 2-czego nie robić - III Cesarzowa 3-co robić - 6 mieczy 4-ostateczny rezultat - 5 buław. Na chwilę obecną jest ok (4 buławy), na spotkaniu mam raczej siedzić cichutko i nie wychylać...
  • Jak bedzie sie ukladala wspolpraca z ta firma ?? 7 pucharow, diabel, slonce, 2 monet Jaki bedzie nowy partner zawodowy? Slonce, dama kielichow, smierc Serdecznie proszew o pomoc, poniewaaz nie potrafie tych kart zinterpretowac. Czy to oznacza, ze po korzystnej wspolpracy (7pucharow) w koncu przestane dla nich pracowac? a co tam robi ten diabel ? A drugie - dziwnie wyszly te cechy tego nowego partnera zawodowego - kto pomoze ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się