korzystny

(8 wyników)
  • Przyjmuje sie, ze dziala korzystnie, nawet, jesli planety laczy niekorzystny aspekt. Sama mam Wenus w Skorpionie w polkwadracie do Plutona w Wadze. jak to sie moze objawiac w moich zwiazkach?
  • MOj rocznik bedzie mial taka kwadrature za pare lat. Czy ta kwadratura moze przyniesc jakies pozytywne zmiany czy wrecz przeciwnie. Tranzyt wydaje mi sie ciekawy- dluugi. np. jesli pluton nat. jets w 1 domu? a w 8 ?
  • jakie zmiany mogą nastąpić w życiu gdy panuje Jowisz w wadze i jestem zodiakalną wagą?
  • Zauwazylam ze jakos od miesiaca niektorzy ludzie sa jacys bardziej nerwowi i agresywni. Czy sa teraz jakies niekorzystne uklady planetarne?
  • Chcialam sie zapytac o wrazenia z retrogradujacej to znow przyspieszajacej, walczykujacej planety( transpersonalnej) w tranzycie. Chodzi mi o to( mowiac po ludzku o ile mi sie uda) czy takowy saturn tudziez jowisz, pluton czy uran neptun jak sie cofaja to znow wlaza na planete natalna to za kazdym powrotem JAKOS INACZEJ dzialaja te ruchy. Tzn czy pierwsze "najscie" jest najsilniejsze a reszta to echo czy to roznie bywa? Prosze o wrazenia z doswiadczen osobistych?
  • Uklad na niebie niezbyt ciekawy. Boje sie, ze przy tej pelni nastapi jakie niekorzystne przesilenie. Ktos skomentuje?
  • cała rzecz wydaje mi się niezwykle skomplikowana. nie dość, że trzeba skompilowac horoskopy 2 osób to jeszcze odnieść je do kolejnej daty i godziny. czy tu stosuje sie astrologię elekcyjną? nawet jeśli jeszcze do wydarzenia nie doszło? a z własnego i znajomych doświadczenia jakie aspekty uważacie za najbardziej korzystne? mam wrazenie,że to moje pytanie jest nieco pokrecone i lepiej byłoby się udać z naszymi datami i godzinami urodzenia do kogoś kto pochyliłby się nad tym konkretnym ...
  • Czy to prawda, ze Koziorozec w ascendencie i np sturn i pluton w jednym domu, to zlowrozebny znak dla czlowieka, firmy, czy zwiazku? Wogole jakie uklady sa zlowrozebne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się