Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      korzystny

korzystny

(4 wyniki)
    • mam świeżo skończone 28 lat i w ostatnim roku zauwzyłam najwięcej niekorzystnych zmian w wyglądzie, chodzi mi głównie o twarz: worki pod oczami mam od zawsze ale teraz mają one bardziej widoczne linie mimiczne, pojawiły się linie nosowo-wargowe, poprzednio skóra była tam gładka, generalnie wygląd twarzy jest taki bardziej zmęczony, a i jeszcze jedno na górnej części policzków 4 cm poniżej zewnętrznego kącika oka pojawiają się kreski - nie wiem jak to dokładniej określić - kiedyś miałam ...
    • Chodzi mi np. o zmianę typu: z jasnookiej, jasnoskórej blondynki w śniadoskórą, ciemnooką brunetkę. Czyli, w powyższym przykładzie: przefarbowanie włosów na czarno, noszenie brązowych szkieł kontaktowych, skóra zabarwiona samoopalaczem, ciemna henna na brwiach i rzęsach. A może któraś zrobiła odwrotnie: rozjaśniła włosy, brwi, rzęsy i skórę i nosi rozjaśniające oczy szkła kontaktowe? Ogólnie czy przeprowadziłyście/miałyście kiedyś ochotę na diametralną zmianę? Co nt. myślicie? Pozdrawiam.
    • Czesc Forumowiczki :) Slyszalam od kolezanki, ze biotyna (do kupienia chocby w supermarkecie) wplywa bardzo korzystnie na kondycje wlosow i cery (a takze paznokci). Czy ktoras z Was stosowala i moze to potwierdzic? Pozdr. Sid

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się