-
Panie Januszu,
13.11.2006 r podjęłam współpracę zawodową z pewną firmą.
Wibracja daty wynosi więc 5.
Numer identyfikacyjny, który nadano mi w firmie ma wibracje 8.
(Moje wibracje imienne również wynoszą 8.)
Do tego - listopad 2006r, to był już mój 9 rok osobisty (moja data ur: 6.12.1983)
(bo rozumiem, że skoro był już to listopad, to nie był już to rok osobisty 8, tylko już 9, tak?)
Moje pytanie jest więc następujące:
Ponieważ pokładam bardzo duże oczekiwania dotyczące tej wspó...
-
Prosze pomozcie ustalic korzystna date (daty) i
wykluczyc zupelnie niekorzystne okresy. Myslelismy o lecie 2010 ale
z moich obliczen wynika ze to chyba bardzo niekorzystny termin dla
mnie...
Moja data urodzin: 20.04.1981
Data urodzin narzeczonego: 19.08.1980
Z gory dziekuje za fachowa numerologiczna pomoc! ;-)
-
Witam
Jestem w w 1 roku numerologicznym ale to co mnie niepokoi to wpływ 9 w roku osobistym . Są to dwie odmienne wibracje. Czy w pełni będę mogła korzystać z dobrodziejstw 1. Rok osobisty odnosi się do wydarzeń wewnętrznych, a numerologiczny dotyczy wydarzeń zewnętrznych. Zaczęły się w podobnym czasie , bo urodziny miałam 12.09. Czy nie będzie tak ,ze to co będę zaczynać , będzie ograniczane przez wpływ 9. Proszę o pomoc.
-
Panie Januszu nawiązuję do swojego wątku z dn.14.07.2012 zmiana nazwiska, w którym otrzymałam od Pana odpowiedź 29. 07.2012 - że zmiana nazwiska będzie dla mnie korzysta, bo aktulane wibracje imienne nie są dobre. Niestety podając liczbę występujących liter w moich imionach i nazwisach i w nazwisku przyszłego męża popełniłm błąd (opisałam to 31.07 w odpowiedzi na Pana odpowiedż, ale sądząc po ilości napływających do Pana pytań, mogło to umknąć).
Świadoma swojej pomyłki, za którą serdecznie p...
-
Witam ponownie,
pisałam tutaj kilka miesięcy temu; teraz mam pytanie dotyczące zmiany numerologicznej. Czy korzystna byłaby dla mnie zmiana na wibracje 3-8-2/11 lub 8-3-2/11, obecnie mam 4/13-7-2/11. Jak dla mojej drogi życia jest to zbyt zamykająca i pasywna wibracja, chciałabym aby 3 dodała mi radości, otwartości i łatwiejszej komunikacji, natomiast 8 siły i determinacji... Czuję, że nie wykorzystuję w pełni swojego potencjału ;-)
data urodzenia: 13.06.1985 r.
litery z imienia i naz...
-
Witam, mam bardzo nietypowe pytanie. Spodziewam się dziecka, a ponieważ wiem, że urodzi się przez cesarskie cięcie mogę zaplanowac jego datę urodzenia (między 10 a 24 lipca 2011). Która będzie najkorzystniejsza? Da się to tak określić? Nie mam zaplanowanej przyszłości dla dziecka. Chcę żeby było szczęśliwe i osiągało sukcesy, nieważne w jakiej dziedzinie. Litery z wybranego imienia i nazwiska: A=2, B=1, E=1, H=1, L=1, N=2, R=1, W=1, O=1.
-
Szanowny Panie Januszu,
w kwietniu ubieglego roku prosilam o pomoc (pisalam pod nickiem: Sira325); bylam w sytuacji patowej i w pracy i w zyciu osobistym. Napisalam, ze moje marzenie o dziecku juz sie nie spelni ze wzgledu na wiek, radzilam sie w sprawie pracy. Odpisal Pan, ze stoje na progu zmian, ze wchodze w szczyt trzeci, cykl pierwszy i generalnie jest nadzieja na poprawe. Napisalam tez do polecanego przez pana numerologa i dodanie imion rowniez bylo dla mnie korzystne. Coz, nowej pracy...
-
Witam serdecznie i zwracam się z ogromną prośbą o pomoc.
Jestem numerologiczną "11", urodziłam się 01.04.1977 roku i od 06.10.2001 roku żyję w związku małżeńskim z numerologiczną "33" - partner urodził się 16.04.1975 roku, mamy syna urodzonego 20.03.2002 roku. Z moich obliczeń wynika, że tworzę z mężem związek karmiczny i to by się zgadzało, ponieważ męczymy się ze sobą już prawie 10 lat. Mam pytanie, czy ten związek ma jeszcze jakieś szanse, bardzo wiele nas łączy, ale od 10 lat odkąd zw...
-
Bardzo prosze o sprawdzenia czy ktoras z podanych dat jest dla Nas obojga korzystna na ślub. Ja 8.02.1985 On 10.02.1980
11.06.2011 18.06.2011 lub
25.06.2011 lub 2.07.2011 i 16.07.2011. Serdecznie dziekuje i pozdrawiam :)
-
Witam Pana.Panie Januszu mam spółkę cywilną i 2 wspólników.Od 1 stycznia jeden ze wspólników odchodzi spółka cywilna nadal będzie trwała . Chciała bym zmienić nazwę s.c. i siedzibę spółki. W zaświadczeniu o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej , korektę nanieś (o ile się uda ) z datą 7.01.2011. co daje wibracje 3, nowa nazwa E-2,P-1,R-1,T-1,S-1,C-1. daje wibracje 5,przeznaczenie 8 .Spółka zajmuje się produkcją. Do tej pory,dzięki naszej determinacji i dużego wkładu pracy, marnych ...
-
Witam Panie Januszu
Wcześniej pisałam już na forum, ale teraz jestem w trakcie transformacji, więc piszę już jako nowa osoba :-)
Mam pytanie - numerolog ustawila mi wibracje na 8-1-9 czy coś może mi Pan o tej kombinacji napisać? Jestem urodzeniową 1 z daty urodzenia. Zostały mi tez uzupełnione braki wibracji 2 :-)
Wcześniej miałam fatalne wibracje 4-4-8 i naprawde mocno mnie one ograniczały :-(
Panie Januszu czy taka kombinacja wibracji jest korzystna dla każdego? Chodzi mi o to czy mogę ...
-
Panie Januszu proszę o pomoc po raz kolejny.Moja córka jest w trakcie transformacji Pani Iwonka ustawiła jej na 9-1-1 data urodzenia 19.08.1984,wypełniła jej też wszystkie braki.Muszę przyznać,że widzę pozytywne skutki.... Pragnę nadmienić, od roku jest po rozwodzie ,ma 3 l.córunie ..Zakochała się w Mateuszu 17.06.1981. wibracje własne A-1,E-2,J-1,K-1,M-1,r-1,S-1,T-1,U-2,Z-1 (8-9-8).Mateusz ma braki 6 i 7.Ma tylko 1 imię z bierzmowania nie pamięta.Zgodził się na przyjęcie drugiego drogą...
-
Bardzo proszę o pomoc w wyznaczeniu najlepszej daty ślubu. Nie mam pojęcia jak się to dokładnie robi i interpretuje. Bardzo nie chciałabym popełnić błędu w wyborze. Ja się urodzilam 24.05.1978, partner 13.01.1983. Wiem tylko, że ja jestem 9, partner 8. Chcielibyśmy się pobrać w pierwszej połowie 2011 roku, a dokładnie myślimy o 9.04.2011, albo któryś dzień w kwietniu. Czy ta data jest dla nas korzystna i czy ten miesiąc i rok jest korzystny? Będę bardzo wdzięczna jeżeli ktoś mi pomoże! Strasz...
-
Witam.
Proszęo pomoc. Mój syn będzie zakładał w najbliższych miesiącach firmę handel materiałami budowlanymi. Jego data urodzenia 20.08.1983. wibracja imion samogł.-4, spółgł.-1. Jaka będzie najlepsza wibracja dla nazwy firmy i daty rozpoczęcia działalności.
-
Ona: 26-03-1984
Imię 1-sze A2, Y1, G1, R1,Ż1,N1
Imie drugiw ( używane tylko w razie potrzeby wypełnienia dokumentów: A2,W1,S1,Ł1,S1,O1,I1,M1
Nazwisko: A1,C1,Z1,J1,N1,Y1
Młoda dziewczyna chce założyć firmę
Czy nazwa firmy : "ACAMAR IGNIS" będzie przynosić szczęście czy może samo "IGNIS".
Jaki dzien będzie dobry na złożenie dokumentów i zarejestrowanie firmy czy może to być w dniu 24-05-2010r.
Bardzo proszę o pilna odpowiedź.
-
ostatnio jak pisalam na tym forum podalam 3 daty
swoja: 16.09.1984
swojego obecnego chlopaka: 05.10.1984
swojego bylego chlopaka: 02.07.1980
pisalam, ze nie wiem ktorego wybrac, bo kocham obu, albo obu nie kocham. ten
byly chlopak za miesaic wyjezdza za granice i nie bedzie go przez ok rok.
zalezy mi na znajomosci znim i w sumie jego widze w swojej przyszlosci.
natomiast wiecznie jestem zwiazana z tym obecnym i mimo wielu wielu roznych
nieporozumien wciaz jestesmy razem (Ico jest dl...
-
Nie wiem juz, co robic. Moze to fatalna data urodzenia? Panie Januszu, prosze
o interpretacje.
-
podpis sam w sobie 4 plus moja droga życia 5 dadzą 9....czy podpis 9 jest dla mnie korzystny?
jakiś czas temu poruszałam kwestie gdyż Pani numerolog ustawiła mi podpis 8+ droga 5 = 13/4 twierdząc że będzie dobry.
niestety nie udało mi się odszukac mojego wątku w ktorym to pisałam
ostatnio spotkałam sięz opinią, że dla 5 dobry jest podpis własnie 9, jak pan się na to zapatruje? Co ta 9 w tzw przeznaczeniu mi da?
słyszałam również, że powinnam unikać 8 i 3 czy to prawda?
-
witam,
chcialabym prosic o pomoc co do nazwy firmy i numerologii z tym zwiazanej.
sama nazwa firmy ma liczbe 22 (dodawac? zeby wyslo 4?)
imie i nazwisko wychodzi 7
czyli liczbe wychodzi 11? dobrze co licze?
jesli tak co to oznacza?
dziekuje za wyjasnienie. przepraszam jesli watek pojawil sie nie tu gdzie trzeba.
-
Dostałam od numerologa nowe i imię i nazwisko do zmiany urzędowej, bo taką wyraziłam chęć. Teraz jednak się waham, bo to jednak problem, w moim przypadku tym bardziej... Czy mogę go po prostu użyć jak imienia przy zmianie karty?