Forum Kobieta Codzienne zakupy
ZMIEŃ
      kosmetyki

kosmetyki

(18 wyników)
    • Kupujecie te kosmetyki? coś polecacie? coś odradzacie? Moje [b]plusowe[/b]: Isana med krem do rąk oraz Isana krem do rąk oliwkowy. Moje [b]minusowe[/b]: krem do depilacji. Dopiero zaczęłam eksperymentować z tą serią.
    • Wiosna przyniosła kilka nowości, w tym jedwab i brylantynę w płynie, kosmetyki do higieny intymnej, produkty z serii Fantasy i Naturia. Czas na zakupy. Kupujecie produkty tej firmy? www.joanna.pl/
    • czy uzywacie tych samych caly czas?
    • Pytam oczywiście z ciekawości.
    • Czy zwracacie uwagę na cenę czy na markę, jakoś nie umiem tych dwóch różnych kryteriów sensownie połączyć.
    • Podobno im mniej - tym lepiej. Bez jakich kosmetykow do wlosow nie mozecie sie obyc? Niestety często natura nie obdarza nas burzą pięknych włosów. Wtedy nie zostaje nic innego, jak sięgnąć po odpowiednie kosmetyki i zastosować znane triki, które zwiększą objętość uczesania. www.fryzjerstwo.pl/pl/wlosy/problemy_z_wlosami/113.html
    • Krem oliwkowy Ziaja, Sztyft ochronny i krem do rąk Neutrogena, balsam do ciała biały lub czerwony Garnier. Rezygnuję z gumy do włosów, mentolowego balsamu do ust Carmex, a glicerynowe kremy do rąk tylko w domu lub w pracy.
    • Zmieniacie serie kosmetykow na letnie? Podzielcie sie Waszymi letnimi typami...a moze jakies nowosci?
    • AA, Eris (Lirene), DAX, Ziaja, Joanna - i wiele innych. Czego używamy, używaliśmy lub na co mamy ochotę?
    • Oto ranking perfumerii Douglas, prezentujący 10 najczęściej kupowanych ostatnio kosmetyków do makijażu z najwyższej półki. Pierwsza "piątka" rankingu to tusze do rzęs, co świadczy o tym, jak duże znaczenie przypisujemy posiadaniu dobrej maskary, stanowiącej element obowiązkowy codziennego makijażu. W zestawieniu znalazł się też kultowy podkład Estee Lauder Double Wear, który ma swoje zagorzałe fanki i cieszy się popularnością od wielu lat. lula.pl/lula/1,95647,7136422,10_na...
    • Pasta z włókienkami "Joanna" jest ok, a mnie zachciało się zmian... Zmiana nazywa sie Remix Loreal i daje koszmarne efekty na moich włosach...
    • Koleżanka poszukuje płynu do higieny intymnej z zieloną herbatą firmy Bielenda, widział ktoś w sprzedaży taki płyn?
    • Gdzie kupujecie kosmetyki? Sephora,Douglas,Rossman,Drogerie Natura czy po prostu na stoisku w hipermarkecie? Ja kupuję głównie w Sephorze (duży wybór kosmetyków z interesującej mnie półki),miła obsługa,zawsze do zakupów gratisy,raz nawet załapałam się na darmowy makijaż :-) Z reguły też nie ma dużych kolejek i tłoku. Oprócz tego zdarza mi się coś kupić w aptece oraz Douglasie (w Douglasie tylko pewien płyn do jacuzzi,którego nie mogę dostać nigdzie indziej). Kiedyś byłam w Rossmannie,ale...
    • Witam, proszę o opinie użytkowniczki kosmetyków i artykułów higienicznych z Lidl-a, firm SUHADA i CIEN, od 1.12 wchodzi duża gama produktów p.t."Ekskluzywane kosmetyki" właśnie tych dwóch firm i nie wiem czy warto zainteresować się np:.tuszami do rzęs, błyszczykami albo kremami;
    • zainspirowana wątkiem poprzednim . Na podróże, wczasy, wyjazdy i inne przygody.
    • Jesienią swój pierwszy sklep w Polsce otworzy słynna angielska sieć drogeryjna Body Shop. Na razie wiadomo tylko, że pierwszy sklep angielskiej sieci będzie się mieścił w powstającym centrum handlowym Złote Tarasy w Warszawie. - Chcemy wejść na polski rynek jeszcze w tym roku finansowym. To wszystko, co mogę powiedzieć na tym etapie - twierdzi Bill Eyres, rzecznik firmy Body Shop. Body Shop prowadzi 1,9 tys. sklepów w ponad 50 krajach, w tym 597 znajduje się w Europie. Spółka sza...
    • Z Oriflame mam mały kontakt, ale z Avonem trochę się kumpluję. Lubię żele pod prysznic serii Senses i kosmetyki do włosów.
    • Dziewczyny, gdzie mozna w Polsce nabyc produkty tej firmy? Funkcjonuje sies ich sklepow, tak jak za granica? Mam maslo do ciala o zapachu graipfruit i chcialam dokupic reszte z tej serii ( scrub i zel pod prysznic ).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się