Dodaj do ulubionych

Zegarki Warsovio-watches.com

08.11.22, 10:04
Kupiłam mężowi zegarek w prezencie na warsovio-watches.com. Chciałam coś z polskim akcentem, ale mało jest wybór w Polsce także wybór padł na warsovio smile

warsovio-watches.com/pl/p/Zegarek-Warsovio-WAR1596-Czern-Lazur/77

Macie może jeszcze propozycje gdzie ewentualnie można dokupić paski do zegarków dobrej jakości ??
Obserwuj wątek
    • waldek.kicinski Re: Zegarki Warsovio-watches.com 21.11.22, 10:56
      Kupiłem ostatnio model w niebieskim kolorze. Bardzo fajny i wygodny zegarek. Dobrze leży na nadgarstku i wygląda bardzo solidnie.
      • watchlover36 Re: Zegarki Warsovio-watches.com 25.03.23, 12:12
        No to przepłaciłeś big_grin proszę bardzo, link do chińczyka gdzie kupisz te zegarki za 4 stówki Tekst linku
    • watchlover36 Re: Zegarki Warsovio-watches.com 25.03.23, 12:10
      Niezła kryptoreklama niby żono. Polecam wam warsovio Watches zabrac się za robienie zegarków, a nie drukowanie swojego logo na chińskich zegarkach z Aliexpress, które kosztują 400 zł, a potem sprzedawanie ich 3 razy drożej cwaniaki z gilem w nosie. Wystarczy wpisać w aliexpress watch your logo i szybko znajdzie sje te "wasze" cudeńka. Nie pozdrawiam [url=342,79 zł 64%OFF | 41MM dostosowane spersonalizowane wygrawerować z nazwą Logo mężczyźni zegarek automatyczny ze stali nylonowej skórzany pasek NH35A Miyota Seagull
      a.aliexpress.com/_Ev9LpEB]Tekst linku[/url]
    • marekzielny Re: Zegarki Warsovio-watches.com 12.09.23, 14:49
      Polecam sam posiadam model Stołeczny. Niestety teraz jest moda na atakowanie polskich brandów jak np. Balticusa czy Warsovio oraz inne.

Mam Warsovio stołecznego ze zdjęcia, mam Balticusa i Gerlacha. Polecam serdecznie
      • watchlover36 Re: Zegarki Warsovio-watches.com 29.10.23, 01:06
        Całkiem przypadkiem pół roku po moim wpisie odezwał się jeden szczęśliwy posiadacz Warsovii i zaraz po nim drugi. Miejcie szacunek do ludzi myślących i starajcie się choć trochę bardziej. A do wszystkich zastanawiających się nad zakupem zapraszam na fora zegarkowe typu zegarki klub, aby poznać opinię ludzi, którzy siedzą w temacie. To dużo nie kosztuje. Po prostu wpiszcie - warsovio wink na fb sprawdźcie czasoholików, też wypowiedziano się na temat tego wielkiego projektu. Co warsovio? Na swoim fb szybciutko kasujecie komentarze. Na stronach zewnętrznych już tak łatwo nie jest? smile
    • kartlenopi72 Re: Zegarki Warsovio-watches.com 12.09.23, 15:06
      Jak przedmówca napisał nie ma co się przejmować opiniami hejterów polskich marek. Ostatnio za dużo tego była na grupach zegarkowych. Mam jeden model Warsovio Warszawski foklor i również jestem bardzo zadowolony. Lekcje z pierwszych modeli naprawili i robią swój design.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka