Dodaj do ulubionych

Diety pudełkowe

04.10.17, 08:55
Co myślicie o dietach pudełkowych? Warto?
Koleżanka ostatnio mówił, ze zamawia i chwaliła.
Obserwuj wątek
    • martenika12 Re: Diety pudełkowe 05.10.17, 10:17
      Myślę, ze jak ktoś nie ma czasu, albo nie umie gotować to czemu nie. Zawsze to jakieś urozmaicenie swojego menu. Mi gotuje mąż, wiec problemu nie mam smile
    • kaen34 Re: Diety pudełkowe 29.11.17, 14:32
      Ja od dwóch miesięcy stosuję dietę pudełkową i jestem bardzo zadowolona z efektów, bo faktycznie kilogramy same spadają wink Wybrałam catering dietetyczny od www.fitandyummy.pl/ , bo mają smaczne, zróżnicowane i sycące dania, dzięki czemu nie mam ochoty podjadać między posiłkami smile
    • olgamaj23 Re: Diety pudełkowe 01.12.17, 18:27
      drogo mozna w domu zrobic wiesz co jesz ze ci smakuje i oszczedzasz
      • martyna_922 Re: Diety pudełkowe 07.12.17, 10:02
        ja tylko od czasu do czasu pozwalam sobie na taką dietę. Najlepiej zrobić sobie w domu na zapas, popakować, cześć jedzenia można zamrozić i potem mamy już gotowe. Raz że wychodzi to taniej, dwa dużo zdrowsze.
    • martyna_922 Re: Diety pudełkowe 11.12.17, 16:10
      ja się nie łapię modnych diet… raczej jestem zdania, że racjonalne żywienie,to najrozsądniejszy sposób na utrzymanie wagi i zdrowia.
    • sambolejro Re: Diety pudełkowe 14.12.17, 18:05
      Pomysł jest fajny, ale ceny są dla mnie zaporowe...
    • kamila.234 Re: Diety pudełkowe 18.01.18, 12:04
      ja korzystam z pudełek przywożonych przez masterdietę masterdieta.pl/ bardzo mi smakują posiłki dostarczane przez nich smile
    • tomeksadek Re: Diety pudełkowe 24.01.18, 12:22
      Uważam, że warto. jest smacznie zdrowo świeżo i urozmaicenie, a diety ktore proponuja zadowalaja mnie. korzystam z Białko Eat Fit, nigdy sie nie zawiodlem. dieta bez nabialu ktora oferuja idealnie pasuje do mojego sportowego trybu zycia, dzieki temu masa jest i rzezba jest polecam smile
    • donelka94 Re: Diety pudełkowe 07.03.18, 21:51
      Nie dziwię się, że chwaliła, bo taka dieta pudełkowa jest na prawdę spoko. Sama mam od miesiąca catering od lunabox i nie tracę czasu na gotowanie, ani na zakupy. Mogę spokojnie skupić się na pracy, a po pracy na treningach.
      • moni.baczynska88 Re: Diety pudełkowe 05.04.18, 14:46
        Moim zdaniem to opcja dla osób, które naprawę nie mają czasu albo zdolności, żeby sobie samemu przygotowywać posiłki
    • pisarskapasja7 Re: Diety pudełkowe 28.06.18, 12:09
      Korzystam z usług firmy mniam-mniam catering. Jestem zadowolona. Zawszę mogę liczyć na doradztwo, na dietę różnorodną, nie narzucaną w dania, za którymi nie przepadam. Warto wink
    • leszekmarc Re: Diety pudełkowe 14.12.18, 19:11
      Zależy gdzie mieszkasz, ale nawet jak nie jest to Warszawa to nie wszystko stracone, bo Gessler otworzył się też na Poznań i tam funkcjonuje pod nazwą... uwaga zaskoczenie... Poznański Dzień smile
    • misiafisia Re: Diety pudełkowe 21.01.19, 09:33
      Ja też zdecydowałam się na dietę pudełkową, świetna opcja dla zapracowanych lub po prostu zabieganych ludzi. Ja też dużo pracuję, do tego dzieciaki.. Po całym dniu nie ma mowy o tym, żebym jeszcze liczyła kalorie, czy też pilnowała przepisów co kiedy zjeść. Postawiłam na Diet4u i tam mam wszystkie kalorie na opakowaniach, więc mam kontrolę nad tym co jem a same posiłki są baardzo smaczne!
      • monja666 Re: Diety pudełkowe 29.04.19, 14:07
        zgodzę się tutaj w 100% mam podobna sytuację, ale korzystam z powermeal.pl/ i jestem zadowolona, dlatego mogę komuś polecić również smile
    • kinga666 Re: Diety pudełkowe 18.04.19, 15:33
      A ja korzystam, fakt że zmieniłam już pare razy ale teraz mogę polecić Powe Meal'a.
      działa już w Kaliszu smile
      Catering dietetyczny w Kaliszu ciekawy artykuł, fajnie opisane wszystko + zniżkę dali big_grin
    • karwakawka Re: Diety pudełkowe 06.07.19, 18:06
      A od czego są przepisy? Na ofio.pl są chyba kulinarne niusy, wystarczy się podszkolić i jeszcze gotowanie stanie się czyjąś pasją. Ja tam wole upichcić coś niż zamawiać.
    • komorka25 Re: Diety pudełkowe 08.08.19, 11:09
      Jak ktoś nie ma co robić z pieniędzmi, to może i warto. Koleżanka w pracy zamawia i widzę, co jej przywożą. Maleńko, drogo i nudno. Wolę sama gotować
    • karnaks Re: Diety pudełkowe 25.10.19, 19:04
      Gdy słyszę o dietach pudełkowych, widzę jeden obrazek. Na naszym osiedlu dostarcza je bardzo otyła kobieta. Wątpię więc w ich skuteczność.
    • oldclubaa Re: Diety pudełkowe 22.12.19, 17:02
      Jak nie masz czasu na gotowanie to oczywiście, że warto. Takie jest przynajmniej moje zdanie.
    • b.rataj Re: Diety pudełkowe 16.04.20, 08:50
      Ja mam dietę pudełkową beaphar.com.pl/smaczny-catering-pudelkowy/ bardzo zadowolona jestem z efektu.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka