Dodaj do ulubionych

prawo jazdy

25.08.07, 16:24
idąc w slady koszalińskiego forum chciałabym poruszyć ten temat na
forum kołobrzegu.gdzie według Was forumoiwicze najlepiej jest
zapisać się na kurs prawa jazdy,który z kołobrzeskich instruktorów
ma najlepszą zdawalność?
Obserwuj wątek
    • monikaaa81 Re: prawo jazdy 25.08.07, 17:06
      Robiłam kurs w firmie Pana Drzeżdżona (chyba tak pisze się to nazwisko). Egzamin
      zdałam za pierwszym podejściem. Fajnie uczą.
    • fiooore Re: prawo jazdy 01.07.08, 16:47
      Jeśli robić kurs na prawo jazdy to najważniejsze są 2 rzeczy:
      1. NIE idxcie do Kominowskiego, to koleś z PZMotu, który jeździ z psem, NIC mnie nie nauczył, jak go o coś pytasz to nie umie odpowiedzieć, tylko drze pałe albo ma bulwersa jak coś robisz źle, masakratyczna istota!!! Naprawde NAJGORSZY wybór
      2. idzcie natomiast do ROMANA PRZYCHÓDZKO (ROMERO) koleś jest bombowy! Ma zajebiste podejscie - wszystko spokojnie wytłumaczy, poza tym ma poczuci humoru i z każdykm potrafi załapać kontakt, jeśli myślisz o instruktorze jezdy, to koleś spełnia WSZYSTKIE wymogi jakich oczekujesz, naprawde bardzo przyjemnie sie z nim jezdzi i stwierdzisz ze prowadzenie samochodu, to sama przyjemnośc, gorąco polecam tego gościa!
      On nauczył mnie w 6 godzin tyle co Kominowski nie zdążył przez 30 godzin, jak skonczyłam kurs u Kominowskiego to mi dziadek nawet dowidzenia nie odpowiezial, traktował jak powietrze przez caly czas, a jak jechałam do KOszalina to cały czas spał ;////// Przychódzko natomiast wszystkie błędy Kominowskiego poprawił i teraz z przyjemnością wsiadam za kółko - zdałam za 1 razem :D Dzieki Przychódzko oczywiście! Ludziska, podam nawet kontakt do niego, bo nie mogę wyjść z podziwu jaki to on JEST ZAJEBISTY!!!! 603394989 , mail rprzychodzko@op.pl, Szkoła jazdy ROMERO, acha no i pozatym u niego zdawalność jest ogromna, 80 procent zdaje za PIERWSZYM raem, to chyba dostateczny dowód, czyż nie??
      • szykujkaaaa Re: prawo jazdy 26.09.08, 20:56
        Witam, czytałam Twoją informację na temat Nauki jazdy Romero... także podzielam
        Twoje zdanie:) Miło jest kiedy przekazuje się dobre słowo,ale mógłbyś podać
        imię...być może się znamy i byliśmy na tym samym kursie...ja też jeździłam u
        Kominowskiego
    • ladyacid Re: prawo jazdy 28.09.08, 15:16
      a ja polecam PZMot.Nie zdzierają kasy. I UCZĄ jak jeździć.
      Szczególnie polecam Pana Kominowskiego !!!! "Komin" uczy zdrowego podejścia do
      jazdy.Można wiele się od niego nauczyć.Stawia duży nacisk na plac manewrowy i
      jazdę po mieście. Jak już to opanujesz jedziesz w trasę do Koszalina.Jest miłym
      starszym panem,któremu zależy nie tyle na samym egzaminie,ale przede wszystkim
      na twoim podejściu do jazdy samochodem,na tobie jako kierowcy :) Fakt jeździ z
      pieskiem,małym pieskiem.Ale to jedyny maluteńki minusik :)
      Nikt z moich znajomych nigdy nie narzekał na Komina.
      Szczerze polecam :)
      • kurkku Re: prawo jazdy 30.10.08, 18:32
        no bez jaj...koleś jeźdxi z psem????? przegięcie, ja jeźdźiłam u
        pana Boszko i jego zięcia. zięciu lepszy, bardziej czujny i daje
        faktycznie prowadzić. a Boszko miły pan, który w sumie mało krzyczy
        mało mówi, dużo hamuje, wyluzowany, sympatyczny.

zdałam za drugim razem, ale już nie w Koszalinie, tylko w Nowym
        Sączu, a tam się okazało dużo łatwiej..:)

pozdro!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka