Forum Kultura Muzyka Strawberry Fields
ZMIEŃ
      kraftwerk

kraftwerk

(4 wyniki)
    • Do Krakowa - trzy dni, od 19 września. Chętnie bym, ale nie dam rady. Za zimno.
    • Wybiera się ktoś na ten festiwal? Przypominam, że to już w najbliższy weekend. Wjazd za free. Tutaj można rzucić okiem na lineup: plock2005.pl/muzyka.php Jako człowiek słabo obeznany w tych klimatach, prosiłbym fachowców o rady, co warto zobaczyć.
    • Bitle Bitlami, ale w tym miesiącu ukazały się też remastery Beatlesów muzyki elektronicznej. Niestety w Polsce (i wszędzie indziej) dostępne są tylko wersje angielskie. Wprawdzie panowie nigdy poetami nie byli, słowa nie są aż tak ważne, ale i tak jestem tutaj jebniętym purystą - Kraftwerk nur in Deutsch. To idealny język robotów i innych androidów. Dlatego na razie kupiłem sobie tylko "Autobahn" (bo nigdy nie miał wersji angielskiej), a resztę zamawiam w amazon.de czy cóś. Na razie je...
    • płyty, która od dwóch lat dostarcza mi maxymalnej radochy, buja mna po całej chacie i okolicznych przestrzeniach, jest w miare łatwa do namierzenia, i wcale nie zrobi Wam krzywdy:) Płytą tego tygodnia, z która państwo szanowne zapoznac by sie mogli, jest: SENOR COCONUT Y SU CONJUNTO - EL BAILE ALEMAN w sercza najlepiej wpisac samo senor coconut, lub bywa ukrywany także w folderach Atom Heart aka Senor itd:) miłych odsłuchów zyczę wszystkim! Pozdrowienia:)
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się