kropki

(4 wyniki)
  • Witam Was Wszystkie bardzo serdecznie :-))) Ostatnio jestem w kropce, bo nie wiem, co robić dalej. Czy znowu zacząć starania (brak mi sił normalnie żeby znowu zacząć) czy jeszcze poczekać, a jeżeli tak to jak długo i w jaki sposób (zaraz wyjaśnie o co chodzi w tym sposobie). Może pierwsze w najkrótszy możliwy sposób opisze mój przypadek: Wiek: 27 lat Diagnoza: zespół PCO (diagnoza zapadła 5 late temu) -całkowity brak samoczynnych miesiączek (od zawsze - czyli od okresu dojrzewan...
  • wczoraj powinna nastapic @, a nastapilo plamienie - po prostu papier toaletowy jest lekko rozowy, a nawet podpaski nie potrzebuje. dzis jest tak samo. boli mnie dol brzucha, raz slabiej, raz mocniej. mam przyjmowac leki stymulacyjne od 2 dc, czy wliczac to plamienie? czy jest sens robic test?
  • Dziewczyny - jeszcze nawiązuję do mojego postu "długi protokół". Wczoraj rozmawiałam z dziewczyną (kobietą ) która tak jak ja teraz przygotowywała się do długiego protokołu ICSI. Jej gin nic nie mówił że ma nie starać się naturalnie, więc w zasadzie nie próbowali z mężem na poważnie - tylko po prostu było przytulanko. W dniu kiedy miała zacząć brać diphereline do stymulacji zrobiła test tak kontrolnie - i była blada krecha!!!!!!!!!!!!! Teraz jest w 7 czy 8 tygodniu, więc jeszc...
  • Cześć-za połtorej godziny mam ogladać Kropka, siedzę w pracy,wszyscy już wyszli i mam atak lęku przed wizytą u ginki ... A jak nie jest ok? Jeśli nie siedzi Kropek tam gdzie powinien? A jak beta kłamała i wcale nie jestem w ciąży?Jestem po przykrych emocjach związanych z ciąża pozamaciczną koleżanki i tak sobie wkręcam.... Oj, żeby nie zwariować jeszcze tą chwilkę... Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się