kropki

(3 wyniki)
  • Uslyszalam: ale Ty wygladasz normalnie, nie masz zadnych zmiennych nastrojow ani hustawek, no i powinnas powoli schodzic z lekow. Wygladasz spoko, nie jestes warzywo, jest z Toba kontakt. Osoba wypowiadajaca te slowa jest lekarzem, ale weterynarii:-)) No i badz tu czlowieku madry i wiedz teraz, co robic. Delikatnie zmniejszam dawke, na razie wylecialy dwie tabletki i zyje, ale to 2 z tych, ktore spokojnie wyleciec moga. Czasem sie zastanawiam, czy to nie warunki zycia dzialaja na nas na tyle ...
  • miałem przez 2 dni ostatnie manię i to taką silną-objawy? Za dużo energii,bieganie zamiast chodzenia,uczucie e uda mi się wszystko,uśmiech na twarzy jak naćpany bym był:) nie mogłem spać (o 00:00 położyłem się spać i do 4:30 ni cholery nie mogłem zasnąć aż połknąłem xanax i zasnąłem) czułem miłość do świata i do ludzi-poprostu uczucie jakbym był na narkotyku-chyba nigdy wcześnmiej tak wspaniale się nie czułem aha no i gadulstwo szybkie.Biorę cital 15mg-3/4 tabletki bo powoli schodzę i d...
  • Tak tak, cała w w kropki. Bałam się że jakiś świerzb, a to tylko i aż różyczka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się