Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      kropki

kropki

(5 wyników)
    • Kropko.(177)

Bardzo proszę Cie o odpowiedź na tym Forum. Jest więc taka technika, że jeżeli napisze post obwieszczający miłość i pokój, post o bardzo pozytywnej treści i taki wolt przelogowując się kliknie przy nim koszyk dwa razy, to dyzurny admin go usunie i już!?!?!?
    • W trosce o ktorej juz gdzies tu wspomnialas – kropko i w trosce o to, aby na przyszlosc uniknac tego typu chorych komentarzy jak, np. ta janu..., cyt.: "Ja cuś tu refleksyji augustowych na FU nie widzę . Wszystkie wycięte. O jaka szkoda. Tylko nie przypominam sobie żebym na wszystkie wchodził. I komentował, bo uważałem od poczatku, że to bzdety zaśmiecające to forum. Brawo admini. Tylko dlaczego Hepik nie protestuje? Hepik, Hepik, Hepik !!!!! Pomóż Augustowi. No przecież g...
    • Kochana Moderacjo. Jeśli nie reagujesz w porę na osobiste zaczepki, pozwalasz na wypisywanie głupot o babochłopach, workach, łydkach, piętach itd., i dobrze się przy tym bawisz, jak mniemam, to albo kasuj podobne wpisy natychmiast, albo nie kasuj odpowiedzi na wpisy. Bo w ten sposób rozzuchwalasz pewnych userów. Pasuje to moderacji? Bo mnie - nie. Stoją wpisy userów - obrzydliwe. Stoją i paskudzą forum - wpisy o workach, łydkach, intrygarstwie. Przyjemnie by wam było czytać podobne...
    • Zawieszam na czas nieokreslony swoja tutaj "dzialalnosc pisarska", bo poczulem sie dotkniety, kiedy po raz drugi w ostatnim okresie zmuszony zostalem przez tut. "mundrego" moderatora do wypelniania jakiegos testu, ponoc za rozrabianie na Forum...(!?). Pozdrawiam wszystkich tych, ktorych tu lubie...! ;-) A...
    • Nie wiem kto z tak wielka pasja wycina moje posty...(!?). Wiem jedno, ktokolwiek to robi nie ma odwagi mi napisac i umotywowac tego, dlaczego to robi...!? A po drugie osoba ta (wg. mnie) ma mocno jeszcze pijane zachowania... A...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się