Forum Zdrowie Borelioza
ZMIEŃ
      kryzys

kryzys

(3 wyniki)
    • Kryzys(4)

witam dawno nic nie pisałem, ale obserwowałem co sie dzieje. obecnie leczę sie u Pani dr Beaty - 2 miesiąc, wcześniej walczyłem o leczenie w trojmiescie i gryzłem doxy przez pare miesiecy plus od czasu do czasu tinidazol. dzis nie bede pisal o objawach raczej o kryzysie który mnie dopadł.. od 10 dni siedze w domu jakies dziadostwo (grypa, przeziębienie) juz sam nie wiem co zwaliło mnie z nóg - teraz niby jest okej jeszcze troche kaszle w poniedziałek mam wrócić do pracy, al...
    • Po ostanich bardzo smutnych wpisach na forum, mysle ze warto zastanowic sie jak najlpiej pomoc sobie samemu kiedy przychodzi załamnie i brak nadzieji na wylecznie, czyli co zrobic zeby sie nie poddac. Kiedys czytałam artykuł o tym, ze osoby przewlekle chore, ktore musza stosowac reżim lekowy i zyc z zachowaniem szczegolnych srodków ostroznośi przechodza b powazny kryzys i bunt przeciwko takiemu zyciu po 3 latach lecznia. Wydaje mi sie ze u nas ze wzgledu na specyfike ch...
    • To znowu ja...Przepraszam za nowy wątek, ale potrzebuję poważnej porady.Nie mogę dodzwonić się do dr Beaty.Grzegorz jest totalnie odrealniony, ma poważne problemy z wysławianiem się i nie ma siły za grosz.Leży i ma problem nawet z podniesieniem ręki.Poza tym jego stan emocjonalny i intelektualny pozostawia wiele do życzenia.No i rozdrażnienie, które właściwie nigdy dotąd nie występowało i jednocześnie takie dziwne zobojętnienie na wszystko.Tak, jakby to był jakiś inny Grześ...Po...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się