Forum Turystyka Turystyczne Latanie
ZMIEŃ
      kuala lumpur

kuala lumpur

(13 wyniki)
    • Witam mam pytanie, ląduje na terminalu Air Asia wiem że jest oddalony od glownego terminalu lotniska w Kuala Lumpur. Pytanie lądujac o godz 19 na terminalu Air Asia zdąze sie przetransportowac na dalszy lot na glowny terminal na 20? ( odlot 21.15) Ile trwa podebranie bagazy itp. Ah i czy texi w Kuala Lumpur jest drogie, boje sie ze mimi malej odleglosci moge duzo zaplacic. Porosze wogole tez orade na temat taxi w Malezji bo bede kozystac dosc czesto: jakies rady, przestrogi i jakie ceny
    • Wylot 11-13 styczen, powrot 24-26 styczen. Znalazlam wylot z Warszawy na KLM za 3 500 zl, ale musialabym zaplacic juz za tydzien. Czy moze byc cos tanszego? Wylot z Warszawy, ale moze tez byc i z Frankfurtu, czy z Berlina lub Londynu. Czy slyszeliscie cos o ubezpieczeniu sie od kosztow z rezygnacji z biletu? Dziekuje Nitka
    • Witam, za 5 tyg lece do Kuala Lumpur, w związku z powyższym będę wdzięczna za wskazówki od osób, które leciały. Czy na cos zwrocić szczególną uwagę? Jak przetrwaliscie tak dlugi lot? Ile jest posiłkow czy drinków w cenie wykupionego posiłku? Czy jest entertainment i czy warto go wykupić, czy są nowosci lub jakas dobra muzyka. Pierwszy raz lece low costem na tak długim dystansie. Słyszałam, że jest zimno w samolocie, czy to prawda? Dziekuje.
    • Witam mam pytanie jak wygladają procedury z bagażem rejestrowanym nigdy na tym lotnisku nie byłam i tez nie iwem jak AirAsia do tego podchodzi. Mozna bagaz oddac standardowo u " pani z okienka" czy jest jakieś specjalne miejse oddawania bagażu? Jako że biuro podrózy wykupowało mi bilet oraz odprawiało online nie wiem czy dostane karte pokładowa przy odprawie na lotnisku czy tez mam wydrukowac ( tak jak np w Ryanair,Wizz) Prosze rowniez o info jak to wyglada w drodze powrotnej. Co jeszcz...
    • Od dzisiaj jest to naprawde mozliwe. A do Australii za mniej niz 2000 PLN. Z Londynu. Z Air Asia. aeroplan.blox.pl/2008/11/Za-450-zlotych-do-Azji.html
    • Witam. Czy ktoś z was wie jak tanio się dostać z Polski na lotnisko i czy w ogóle tanio to jest możliwe? chciałbym polecieć do Kuala Lumpur bo atrakcyjna cena jest teraz na wyloty pod koniec roku w Air Asia, ale nie wiem czy warto i czy cena transportu na to lotnisko z Polski nie zepsuje całości kosztów podróży. pozdrawiam
    • Szukam tanich połączeń do Tajlandii w okresie 26.12 - 15.01.2011. Możecie coś polecić?
    • Jak znaleźć najbardziej ekonomiczne połączenie lotnicze do Tajlandii a później stamtąd na Bali? Wylot może być również z niemieckich lotnisk.I czy jest taka wyszukiwarka ,która pozwoli zaplanować lot kombinowany:przelot do Tajlandii-pobyt tam 2-3 dni,następnie stamtąd na Bali -tam również 2-3 dni i powrót do Polski (ew.Niemcy)
    • hej, w czerwcu w lipcu chciałbym pojechac z moja dziewczyną na bali samodzielnie bez żadnego biura podróży , w jaki sposób kupic najtaniej bilet proszę o wskazówki bo te ceny które mi wyskakują trochę mnie przerażają, pozdrawiam i z góry dziękuje
    • Wybieram się do Tajlandi do Babgkoku a powrót z Kuala Lumpur i Te właśnie linie oferują bardzo dobre ceny. Chcę się dowiedzieć jaka jest jakość obsługi itp... Pozdrawiam Aga
    • jakie sa tanie linie i jaki jest średni koszt przelotów np. z Hong Kongu do Laosu, Wietnamu, na Filipiny, do Bangkoku i Singapuru? Może ktoś wie coś na temat innych środków transportu takich jak kolej czy autobusy. dziękuję za wszelkie informacje co do poruszania się po rych krajach.
    • Witam, Niedlugo lece Air Asia na trasie London - Kuala Lumpur. Troche bede siedziala w samolocie wiec mam pytania o komfort, jedzenie? czy sie lepiej sie wyekwipowac, czy posilki sa ok? I jak jest z limitami na bagaze? Czy sa restrykcyjnie wazone? Generalnie ciekawa jestem waszych doświadczeń. Czy juz mam sie nastawiac na standard ryana ?
    • Poszukuję kogoś, kto leciał Qatar Airways i przesiadał się w Doha! Znalazłem w miarę tani lot do Kuala Lumpur, jednak problemem może okazać się wiza. do Qataru W Internecie piszą że wizę potrzebna jest zarówno na „pobyt oraz przejazd” ale nie piszą czy dotyczy to również osób które tylko się przesiadają na lotnisku? Z tego co wyczytałem wiza tranzytowa – najkrótszą jaką dają ma ważność 14 dni a ja na lotnisku byłbym tylko kilka godzi. Kłopot też jest w tym, że ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się