kuba

(23 wyniki)
  • Hola amigos :) Może ktoś chciałby się dołączyć i pozwiedzać ze mną Kubę? Mam już bilet i lecę na przełomie listopada i grudnia (w sumie 15 dni). W planach chciałabym zjechać wyspę i odwiedzić między innymi Havanę, Pina del Rio, Trinidad, Cayo Coco, i Santiago de Cuba. Jeśli znajdzie się towarzysz podróży to szczegóły możemy sobie na spokojnie doprecyzować -jestem elastyczna i niekonfliktowa :) Kto chętny niech pisze na: moniagaduszka@gmail.com Pozdrawiam!
  • Poszukuję współtowarzyszy 1,3,5 etc.;) na wycieczkę zorganizowaną przez biuro podróży (RT) na Kubę - 7 dni zwiedzania, 3 dni odpoczynku tj. leniuchowanie plus imprezowanie mam nadzieję;) i podróż (łącznie 13 dni), przełom listopada i grudnia. Najlepiej 25-35. Do współdzielenia pokoju 2-os kobietę. Iza
  • Myślę o podróży na Kubę zimą , z biurem, wylot najchetniej z warszawy. Potrzebuje oczywiście towarzysza/ towarzyszki . Nie bez znaczenia są dopłaty do "jedynki":)) Mam 49lat i mieszkam w Łodzi .
  • poszukuję koleżanki na wyjazd na Kubę w grudniu z przyczyn zdrowotnich nie może pojechać ze mną mąż wyjazd z biurem Triada HOTEL MELIA Varadero wylot z WARSZAWY KOSZT 6000,ZŁ. MAM 56 LAT
  • Planuje wyjazd na Dominikanę lub Kubę w lutym 2011 i poszukuje chętnej koleżanki do pokoju. przedział wiekowy 55+. Obojętne z której części Polski, bo wylot jest z W-wy.-- K
  • Kuba:) (4)

Towarzyszki/towarzysze poszukiwanie. Myślę o wyjeździe w listopadzie/grudniu. Kuba:) A mój mail dla zainteresowanych : santaclara@go2.pl
  • Kuba(4)

W połowie września na kubę na last minute... Aga 28lat
  • Drodzy forumowicze - planuję indywidualny wyjazd na Kubę w okolicach 11 października i objazd po wyspie. Docierają do mnie informacje, że nie najlepiej się tam teraz dzieje (po huraganach) w temacie jedzenia, dróg i komunikacji, etc - czy macie może jakieś info na ten temat? A może ktoś też jedzie w tym terminie? Z drugiej strony - co mozecie polecić na 3 tyg idywidulanej podróży z bardziej "orientalnych" miejsc? Podobno na Sri Lance jest pięknie...? A może ktoś gdzieś jedzie w f...
  • Lecimy na objazdówkę z Rainbow w kilkanaście osób i potrzebujemy jednego faceta na miejsce tego, który musiał zrezygnować. Może ktoś chętny?
  • Ktoś chętny na wyjazd na Kubę z rainbow tours 1-9.02 , wycieczka objazdowa 'Kuba jak wulkan gorąca'?
  • Dwóch 35-latków wybiera się na 14-dniowy pobyt na Kubie, może są jakieś miłe dziewczyny które mają podobne plany na wakacje? Pozdrawiam
  • Witajcie, szukam jakieś fajnej osoby, najchętniej dziewczyny w podobnym wieku, chociaż idealnie byłoby gdyby znalazło się więcej chętnych, zeby stworzyć jakąś wesołą ekipę:) Chodzi o wyjazd na Kube w terminie 31.08 - 15.09 ewentualnie wyjazd mógłby być wcześniej nawet od 18.08, powrót na pewno 15.09 ze względu na wyjątkowo korzystną cenę biletu. Przelot w obie strony kosztuje niecałe 390 euro, wiec to prawdziwa okazja. Bardzo chciałabym z niej skorzystać ale nie chce lecieć sama. Ocz...
  • mam 43 lata i szukam towarzyszki podróży z biurem(objazdówki).kierunki raczej dalekie i egzotyczne,ale jestem otwarta na propozycje.Dysponuję czasem w ferie i wakacje.
  • hej~! szukam ekipy - termin i miejsce jak w temacie- szwędanie się- dokładny plan do dogrania, mile widziane "ogarnięcie", pozytywne podejście, może hiszpański ?:)
  • hej wszystkim! chce sie wybrac do Havany,poczatek lipca albo polowa czarwca,poszukuje dziewczyny do pokoju 2 osobowego,wiadomo wyjdzie taniej a pozatym zawsze weselej z kims:) Mam 20lat i nastawiam sie na imprezowanie w prawdziwych kubańskich clubach;) oczywiście chce tez troche pozwiedzac.piszcie na email: azucena2@wp.pl
  • Szukam towarzyszy podróży na wyprawę na Kubę lub Sri Lankę. Znalazłem bardzo okazyjne ceny biletów. Na Kubę nieznaczznie tańsze. Terminy wylotów (oba z Londynu) : - Sri Lanka (4-19 grudnia) - Kuba (9-24 grudnia) Szukam ludzi chętnych do odbycia objazdówek po którymś z tych krajów. Jestem doświadczonym podróżnikiem. Kilka destynacji w świecie miałem już okazję zwiedzić :) Pośpiech wskazany, promocje nie trwają wiecznie :)
  • Na początku listopada wybieramy się na Kubę, My, czyli 3 dziewczyny. Poszukujemy osoby +30, zdecydowanej i chętnej do nas dołączyć (płeć nie gra roli) Wyjazd na około 3 tygodnie. Chcemy zasmakować prawdziwej Kuby: poruszać się miejscowymi środkami lokomocji, mieszkać u rodowitych Kubańczyków, pić mojito, tańczyć salsę ale też poleżeć troszkę na plaży. Chcemy jak najszybciej zarezerwować bilety (dobra cena) dlatego oczekujemy szybkiej decyzji :)) Kontakt na maila: zuruk@gazeta.pl
  • Planujemy z kolegą wyjazd na Kubę - bez biura podróży - w terminie koniec października - listopad. W planach i zwiedzanie i leżakowanie. Poszukujemy 2 osób chętnych na taką wyprawę - przelot, wypożyczenie samochodu, zwiedzanie wyspy...
  • grupa znajomych w wieku 25-30 lat z roznych czesci Polski ( Warszawa, Lodz, Bydgoszcz ) wybiera sie w polowie marca na Krym !!! Szukamy jeszcze jednego chlopaka dla rownowagi, zeby Kuba nie czul sie osaczony przez 4 kobiety :) Kuba, Ania, Ania, Asia, Aga
  • Czy jest ktoś chętny na wyjazd do Tybetu? Zwiedzanie połączone (o ile się da) z trekkingiem najlepiej z widokiem na Everest.Pożądani współtowarzysze podróży z doswiadczeniem w Tybecie lub Chinach. Termin, czas trwania do uzgodnienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się