kuba

(11 wyników)
  • Kuba jest po prostu the best.Wszelkie próby naśladowania , jak na razie są po prostu nieudolne.
  • Dlaczego Kuba Wojewodzki zaprasza do swego programu taki prymityw jak Doda z Baru?Szuka taniej popularnosci jak ona?
  • Dotychczasowa gwiazda telewizji Polsat, od września będzie miał swój program w telewizji TVN. Program będzie emitowany w niedzielne wieczory i nadal będzie nosił tytuł "Kuba Wojewódzki". HEHE mogą posypać się kary dla tvn. Szczuka Majewski Wojewódzki Jagielski na jednym kanale to może ich spro kosztować.
  • Wojewódzki prowadzi w swoim programie jawną kampanię wyborczą (antykaczyńską), powinni jego program zaliczyć do oficjalnego czasu wyborczego LIDu i PO.
  • redaktorem jakiegos nowego pisma, którego odpowiednika nie ma podobno jeszcze na polskim rynku. Tytuł ma wejść pod koniec roku. Czy ktoś cos wie na ten temat? Interesuje mnie głownie, co to ma być za pismo, jaka tematyka?
  • Beata Pawlikowska, podobno dziennikarka, zas na pewno ex małżonka niejakiego Cejrowskiego Wojciecha dziś w wywiadzie udzielonym radiowej Jedynce tuż po godz. 18.00 oświadczyła, że Kuba jest pełna tajemnić a to, że aresztowano polskich dziennikarzy, którzy mieli spotkać się z miejscową opozycją było spowodowane... brakiem owej opozycji na Kubie. Wszystkie jej wypowiedzi wskazywały na to, że jest ona oczarowana reżimem Castro, a sposób w jaki to mówiła, jako żywo przypominał czasy dwóch G - Gom...
  • Obejrzałem ja sobie kilka programów idola pryszczatych tłumów Kubusia i niestety stwierdzic należy, ze ten tani prowokator, pozer i samozwańczy szeryf-obrońca polskiej sceny muzycznej przed zalewem idiotyzmu i beztalenci (notabene sam jest najwiekszym z pajaców) SKOŃCZYŁ się...Bajdzurzy, wstawia cienkie jak sik pająka teksty, bełkocze,po to by na końcu powiedzieć,ze to "intelektualna stylizacja" w celu przekazania ważnych treści.Niemal profesorskie zapędy ma ten jołop...Kapitał zbijany w poci...
  • Oto sprostowanie mojego kolegi Kuby Rajewicza , dotyczace artykułu red. Fabjańskiego w "Przekroju" . Kuba ma nikłe nadzieje , że ukaże się ono na łamach tego tygodnika . Zauważmy jak dziennikarze traktują prawdę i obiektywizm . SPROSTOWANIE Nieprawda jest, ze mój ojciec "jest wykladowca uniwersyteckim". Nieprawda jest, ze "pisze projekt do PHARE dotyczacy nauki mediacji dzieci w szkolach". Nieprawda jest, ze kiedykolwiek powiedzialem: "Na Zachodzie wszystko jest prost...
  • Anna Mucha zdzieliła parasolką fotoreportera, który obraził Kubę Wojewódzkiego, jej narzeczonego. - Ty j... pedale - wrzasnął rozeźlony fotoreporter. Wtedy Anna Mucha kilka razy zdzieliła go parasolką. Scysję przerwali policjanci. Cała trójka trafiła do komisariatu. (...) wirtualnemedia.pl/document.php?id=476307
  • Takich farmazonów to już dawno nie czytałem. Bredzi cos dziewczyna, na teamt swoich cycków, które sfotografowano w Egipcie i dlatego powiedziała, że teraz bedzie jeździć dalej na wakacje tzn...do Hiszpani, bo tam wg niej nie ma paparazzich. Ubolewa nad tym, ze nie wiedziała jak babci wytłumaczyć, ze jej cycki były w gazecie a jednocześnie pieprzy coś na temat testów na HIV, których wymaga od siebie i swoich partnerów, po to aby uprawiać bezpieczny sex. Bezpieczny dlatego, że kazde...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się