Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      kuba

kuba

(22 wyniki)
    • Witajcie! Od kilkunastu dni z uwagą śledzę wypowiedzi Szanownego Forumowicza Kuby i jestem pełen podziwu nad jego talentem, erudycją, dowcipem i błyskotliwością. Zastanawiam się kim on może być: nastolatkiem trzepiącym kapucyna nad podręcznikiem od biologii, zniewieściałym facecikiem, który lubi się przebierać w damskie ciuszki, nigdy nie dojrzewającym chłopcem typu Piotrusia Pana czy może po prostu starym erotomanem - gawędziarzem co to nigdy baby nie miał ... Napiszcie co o tym...
    • No - to juz wiemy kim jest kuba_halford :))))))))))))) 1. Szkielet byc nie moze, jakiegos prosiaka tez bym nie tracil ale przyznam szczerze ze dobrze jest jak jest w co zasadzic. 2. a ja mam zajebista fure na ktora wszystkie panny leca zeby mi w niej dac na tylnim, chate wyrabana w kosmos i kilo szmalcu ze wszystkie sie rozkraczaja zeby mi tylko dac blagaja taki przystojny jestem i komore tez mam wyrabista nie jakies byle co 3. jestem wlascicilem takiej agentury i najba...
    • a co się stało zz postami wczorajszymi kuby halforda? coś o żonie i siłowni, zaczęłam czytać, miałam odpowiedzieć ale musiałam już iść a jak wróciłam dziś rano to już ich nie było...wiecie coś? kubo?
    • Udaje wiecznego chłopca, a ja kiedy na niego patrzę, to widzę pucołowatą babcię. No może włosów ma więcej niż jego rówieśnicy, ale babcie przecież nie łysieją.
    • Szkoda ze te zwierzątka psują takie forum jak Mężczyzna. Nie mówie ze jestem od nich w czymkolwiek lepszy,ale szkoda ze tak kiepsko wygląda reprezentowanie tego forum przez osoby które często dokonują wpisów. Naprawdę szkoda....
    • mam problem. Od kilku lat przyjaźnię się z bardzo fajnym i przystojnym kumplem. Mamy świetne przyjacielskie relacje- Jakub zawsze mi we wszystkim pomoże, czy to z samochodem czy to z drobnymi naprawami, czy to w sytuacji kiedy wali mi się świat. Zawsze mogę do niego zadzwonić i powiedzieć " Kuba, spotkajmy się, pogadajmy wszystko mi sie zawaliło" i on mimo, że jest bardzo zajęty zawodowo- ten czas zawsze znajdzie. Wysłucha, doradzi, jest bardzo empatyczny. Ja również staram sie byc dla niego ...
    • ja obstawiam taką sytuację: umówił się przez internet z puszystą, zaniedbaną, palącą babką, która w dodatku okazało się ze pracuje w jego firmie i mało zarabia, ale i ona nie uległa cudownemu męskiemu urokowi kuby :-) i dlatego kuba ma zły humor ;)
    • do Kuby(20)

ty człowieku chyba nie masz co robić więc cały czas siedzisz na forum jesteś rzałosny i obrzydliwy coś strasznego aż mi się robi na samo czytanie twoich tekstów niedobrze mi jest a czuje że jak bym cie zobaczyła to chyba bym zwymiotowała na ciebie ,Pozdrawiam cię i zmień sie ci radze ALA.
    • Teraz mogę Cie przeprosic. Zachowałem się jak prosty pedał, czyli jak Ty. Cholera, znowu muszę Cię przeprosić.
    • zrobił to do spółki z Jarkiem "Bielizną", pękałem ze śmiechu patrząc na intelektualnie zajeżdżają tą cycatą blondyneczkę o mózgu komara. Jedyne co panna miała do pokazania do piersiaki i kawałek wygolonej cipeczki (szkoda w sumie że tak mało)z tatuażem.Może i miła z niej dziewczyna i w łóżku jest jak ogień, ale do cholery coś trzeba mieć pod tym deklem, bo końcu i cycki obwisną i "kariera" się skończy. A tak...panna nic nie "łapała", a Kubuś z Jarkiem pociągali z niej na maksa. A...
    • Pascal przez Ciebie ma tyle roboty:-))) Jest w tym coraz szybszy, że nawet nie zobaczysz mojej odpowiedzi:-)
    • zycze wszystkim i udanych milych swiat a tobie pascalu dodatkowo zeby udalo ci sie zostac heteroseksualnym. pzdr.
    • Rozwala mnie ta kobieca niezaleznosc i jak na nas pluja jak to nie potrzebuja i obgaduja (te cale Cosmopolitanki i rszta bab z wasami co Chopa nie mialy nigdy i ideolo dorabiaja tez) a jak co miesiac melduje sie u mnie (oczywiscie punktualnie jak w woju :)) po alimenty i wystawia ta swoja proszaca zebracza raczke z kocimi oczkami a ja jej wyplacam do raczki po banknocie usmiechajac sie kpiaco ta kaske jak panience w agencji to sie ze smiechu zarykuje i nie jest juz taka twarda :)....
    • ... od jakiegos czasu mieszkam z moja narzeczona i niedawno jak nie bylo jej na noc bo zostala w biurze tak sie stalo ze przespalem sie z pomoca domowa ktora ona zatrudnia i mieszka u "nas" w domu. Powinienem powiedziec narzeczonej ?, dziwnie sie czuje ze mieszkam z 2 kobietami pod jednym dachem i z nimi spie. Co zrobic ?
    • dzis(4)

mi sie nie chce nikogo wnerwiac smiechem z jego schabow albo jego "ą ę" wiec zycze wszystkim udanego weekendu i niech wam Bozia w dzieciach wynagrodzi :). Pzdr
    • Czy ktoś może zrobić coś żeby teń dzień nie był taki beznadziejny?
    • wnerwiaja mnie bo jak jakiegos emeryta dorwa co ma 500 pln renty starczej albop dieciaka to go malo nie zabija i osaczaja a jak widza ze jacys zule stoja to normalnie ich obchodza za oknem wagonu i pokorni jak baranki. Wnerwilem sie w ubieglym tygodniu bo widzialem jak taki palant dzieciaka maltretowal i z kumplem wyrzucilismy go z jadacej kolejki podwarszawskiej :), niech sie kundel pokory nauczy i czlowieczenstwa i ze dzieci sie nie rusza. Co myslicie o tych cwaniakach ?, czasem ...
    • Niby dzien kobiet to super dzien. A co z tymi, ktorzy w ten dzien musieli sie pogodzic ze smiercia swojej siostry? Dzisiaj pierwszy raz od tygodnia jestem trzezwy...Ale chyba nie na dlugo...
    • Mam dosyć osobnika, pomimo mojego wyższego wykształcenia i pochodzenia z dobrego domu nie moge tolerowac takiego NIC, popiera mnie ktos ?.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się