kuba

(15 wyników)
  • 1. Mam juz dosyć tego bagna, tych samych mord komunistów, postpezetperopwców typu Lepper, oszołomów typu Giertych, nieudaczników typu Tusk, pływaków z PO i Kwaśniewskiego, 2. Kto to taki Sułek, kto to taki Rusiecki, osoby bezbarwne nawet w Ostrowcu ich nikt nie kojarzy 3. Kuba jest typem praktyka, działacza fakt że zapewniacz też z niego jest dobry, 4. Ma sukcesy jakieś na koncie, w porównaniu do innych kandydatów 5. Boję się tego ,że jak wygra zobaczy sam co to za bagno ten polski Sejm ...
  • pl.youtube.com/watch?v=rrZr-QZbfxo
  • Zobaczcie jak mieszkańcy ocenili radnych powiatowych z Ostrowca. www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091204/POWIAT0107/526934997 Chyba w miarę trafnie.Co wy na to?
  • Posłem?
  • Wreszcie mielibyśmy choć rozrywkę, bo na dzień dzisiejszy to wielka cisza i nuda!!!!!
  • Obserwuję Pana. Czasem pisze Pan na forum. Zrobił Pan wiele dobrego dla Bałtowa, tam gdzie mieszkam. Ciekawi mnie czy będzie Pan kandydował w najbliższych wyborach parlamentarnych? Jakie ma Pan w ogóle plany? Bo nie może się taka osoba zmarnować!
  • Masz pozdrowienia od Rafała Proszka.
  • Wybrałem to medium jako szansę bezpośredniego dotarczia do państwa.Dziś wracając do domu ze zdumieniem zobaczyłęm szpaler dzew wzdłuż Iłżeczkiej zaklejony twarza pani Ingi.Gdy uratowałem od zniszcenia drzewo koło mojego domy,pod spodem ukazało się oblicze pana Jarosława Jak chcecie stać na strazy polskiego rawa,skoro sami je łamiecie?Ja wiem,że nie waszymi rękami,ale sygnując nieprawne działanie waszymi twarzami i nazwiskami. Jeśłi nie wiecie,drzewo oklejone taśmą klejąca jest ł...
  • Jak tu nie wierzyc w przyslowia ludowe cyt,"jak Kuba Bogu tak Bog Kubie" Oredzie do mieszkancow Ostrowca wygloszone przez powiatowego "bozka" nie odnioslo skutku i tu jest roznica Bog - a "bozek". Sekretarz "bozka"powinien niebawem wydac stype po poleglym mandacie. Niedoszly posel niech nadal promuje Baltow i gady bo to mu najlepiej wychodzi,a przy pomocy sekretarza "bozka" wyedukuje sie odpowiednio bo ma na to 4 lata. Przydent Wilczynski wyslal nedouczonych urzednikow do WSBiP - ...
  • Dzięki założeniu stowarzyszenia gminy dostaną unijne pieniądze W Klubie Bałtek w Bałtowie odbyło się spotkanie założycielskie stowarzyszenia, które jednoczy samorządy, organizacje pozarządowe oraz przedstawicieli biznesu z terenu dziewięciu gmin wchodzących w skład trzech powiatów z obszaru województw świętokrzyskiego i mazowieckiego. - Unia Europejska stawia na partnerstwo, stąd taka formuła działania, która ma umożliwić sięgnięcie po pieniądze z Programu Leader+ - wyjaśniał Jaros...
  • i ... w ogole... Prosze, porozmawiajmy o tym! Smialo! Argumenty i dyskusja! A nie - jezyk rynsztokowo - smierdzaco - ukladowo - apartczykowski sprzed 30 lat! Nie jestem zwiazany ani finansowo, ani biznesowo z Baltowem, ale ciesze sie, ze tacy ludzie w ogole sa na naszej arogancko - biednej i totalnie zazdrosnej ziemi ostrowieckiej. Myslenie jest takie... "Im sie udalo, to na pewno zlodzieje, kombinatorzy i bandyci, bo skad uczciwy czlowiek moze to miec.." i takie tam bzdury. Ni...
  • W wyborach wygrywaja osoby znane albo są znane poprzez dobrą kampanię - masowość. A tu patrze jakiś koleś Mich Eligiusz czy jakiś tam. Co za koleś? Co on myśli ,że coś ugra albo ci wszyscy inni kolesie? Wiem, że maja prawo kandydowac, ale logicznie ujmując i kalkulując nie wychodzi mandat:D:D:D Inna sprawa to ci zaangażowani hehehehe co myslą ,że po zwycięstwie dostaną jakies fuchy:D:D:D stoi kobicina przed meczem zimno, bo zimno, ale ulotki trzeba rozdać.
  • Góry Świętokrzyskie to magiczne miejsce, związane z legendami o czarownicach i diabłach. To tutaj przez wieki ludzie odnajdowali „czarcie łapy” odbite w kamieniach. Dzięki badaniom naukowym, diabelskie ślady przestały być diabelskie. Jak dowiódł dr Gerard Gierliński z Państwowego Instytutu Geologicznego ślady te należą do „polskich” dinozaurów, które żyły na tych terenach 200 milionów lat temu. Odkrycia tego dokonano w miejscowości Bałtów dziś znanej nie ty...
  • Slyszalam wypowiedz P.prez.Wilczynskiego,ze popiera p.J.Kube (slyszalam rowniez,ze prez,Wilczynski jest apolityczny) - czyzby "Labedzi spiew...."?
  • Panowie i Panie posłowie i niedoszli posłowie z prawej z lewej i ze środka. Jedno zasadnicze pytanie. Kto posprząta ten "bałagan plakatowy"? Kto zdejmie z tych drzew poprzyklejane wasze podobizny? I przede wszystkim KIEDY?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się