Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      kuba

kuba

(30 wyników)
    • Siódma Przechadzka (tym razem z Trzebiatowa do Gdyni) minęła niepostrzeżenie. Zapraszam do lektury relacji: www.terakowski.republika.pl/p7.htm Pozdrawiam serdecznie! Kuba Terakowski :)
    • ...przeszła do historii. Zapraszam do lektury relacji i obejrzenia zdjęć: terakowski.republika.pl/nahel07/index.htm Pozdrawiam serdecznie! Kuba Terakowski :) "BałtyccyDługodystansowcy"
    • Czy ktoś się orientuje czy w Czołpinie w Słowińskim Parku Narodowym jest jakieś niewielkie pole namiotowe? Albo możliwość rozbicia namiotu u kogoś pod domem? Zamierzam się tam wybrać w sierpniu, ale nie wiem czy pod namiot się da...
    • Czy mogę się Wam pochwalić? Właśnie odebrałem: terakowski.republika.pl/smp.jpg Tylko z tym "fotografem", to spora przesada... :) Pozdrawiam serdecznie! Kuba :)
    • ...są pod adresem moja_mierzeja.republika.pl/marzec2007/index.htm Zapraszam do ich przeglądnięcia. Pozdrawiam serdecznie! Kuba :)
    • A Kuba nasz rodzynek :) jutro ma urodziny prawda? Fajny dzien, wigilia, na urodziny tez Mikolaj mu prezenty przynosi :) To Kubo zycze Ci wielu nowych ciekawych wypraw i wielu wspanialych wrazen. I duuuzo nowych obiektow do sfotografowania, zebysmy mogli pozniej podziwiac Twoje zdjecia i czytac Twoje relacje :) 1oo lat!
    • fotoforum.gazeta.pl/72,2,857,53121928.html wklejajcie swoje zdjecia, inaczej z inkubatora nie wyjdziemy :(
    • Pod patronatem portalu www.baltyckie-podroze.pl powstaje nieformalny "poczet bałtyckich długodystansowców". Kryterium kwalifikacji jest przejście wzdłuż naszego wybrzeża przynajmniej stu kolejnych kilometrów podczas jednej wędrówki. Bardzo proszę o kontakt osoby spełniające ten warunek. Wdzięczny też będę za wiadomości o takich osobach. Więcej informacji o "poczcie" znajduje się na stronie republika.pl/terakowski/poczet.htm Pozdrawiam serdecznie! Kuba :) terakowski[at]o2.pl
    • Witam! I zapraszam do lektury wywiadu, który przeprowadziłem właśnie z wiceprezesem Stowarzyszenia Marynistów Polskich - Janem Stopczyńskim: republika.pl/terakowski/stopczynski.htm Pozdrawiam serdecznie! Kuba :)
    • Zapraszam do lektury mojego tekstu o latarniach morskich, napisanego dla magazynu "Bałtyckie Podróże": republika.pl/terakowski/latarnie.htm A przy okazji: do kompletu brakuje tam zdjęć latarni "Niechorze", "Jastarnia" i "Gdańsk"? Może ktoś z Was dysponuje fotografiami tych obiektów i byłby skłonny mi przekazać (terakowski[at]o2.pl)? Pozdrawiam serdecznie! Kuba Terakowski
    • W sobotę przeszedłem plażą od Rowów do Czołpina i tylko przez moment na horyzoncie widziałem trzy osoby, a w niedzielę idąc pięć godzin od Lasu Smołdzińskiego, przez Wydmy Czołpińskie i brzegiem morza do Łeby - nie widziałem w ogóle nikogo. Coś niesamowitego! Kuba :)
    • 1) Czy plaża jest z kamyczkami? Jaki ma kolor?Czy jest czysta?(Sprzątają plażę, czy nikt się tym nie interesuje? 2) Gdzie można podjechać, aby coś zwiedzić? 3) Gdzie warto tam jeść (nazwy jadłodajni)? 4) Bardzo strzelają? (Trzeba się ostrzeliwać i zakładać kamizelki? 5) Jak to jest z tą plażą (ładniejszą) na wschodzie - czy tylko dla wojska?
    • Zestaw fotografii wykonanych kilka dni temu na Mierzei Wiślanej opublikowałem właśnie pod adresem republika.pl/moja_mierzeja/ Zapraszam do wirtualnej galerii. Kuba :)
    • wiadomosci.onet.pl/1368364,2677,kioskart.html
    • Drodzy Wszyscy! W ubiegłym roku urlop spędzałem w Unieściu, k. Mielna. Jest tam super wędzarnia ryb prosto z kutra. Ryby były wyśmienite, wędzone i od razu podawane do konsumpcji. Czy w Gdańsku lub w ogóle w Trójmieście znajdę podobną wędzarnie ryb? Proszę o info. Pozdrawiam.
    • Szukam w Krynicy Morskiej pokoju 1-osobowego z łazienką, czystego. Najchętniej na ulicach: Nafciarzy, Górników, Przyjaźni, Aptekarzy. W terminie 28.07. - 11.08.2007. Może ktoś coś może polecić? Pozdr.
    • Na fotoforum z inkubatora wlasnie wykluło sie fotoforum Góry. Moze tak załozymy fotoforum Morze? Co Wy na to? Na pewno macie piekne zdjecia :) Zbierzemy razem wszystkie morsko-plazowo-portowe krajobrazy od Śwonoujscia az po Hel fotoforum.gazeta.pl/71,1,857.html
    • w celu chwilowego odetchnięcia od waszego pie..nia o niemiłych gospodarzach, brudnej pościeli, meblach z PRL, śmierdzących smażalniach i głośnych dyskotekach, chciałbym się zapytać - po czym poznać, że meduza leżąca na piachu już zdechła, czy też jeszcze może żyje? tak żebym za rok na marne się nie trudził wrzucając do wody truchła a pozostawiająć na piachu jednostki żywe..? jakieś pomysły..? pozdrawiam
    • Ludzie! Opamiętajcie się! Żeby ochłonąć proponuję zajrzeć wstecz, kiedy na tym forum było naprawde miło i z przyjemnością się tu zaglądało. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=195&s=5
    • ...zdjęć, które wykonałem nad Bałtykiem przed kilkoma dniami: republika.pl/terakowski/112006/index.htm Pozdrawiam serdecznie! Kuba :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się