Forum Zdrowie Homeopatia
ZMIEŃ
      kurzajki

kurzajki

(5 wyników)
    • Mam pytanie, co zrobić z kurzajką. Mam ją już od dawna, na razie mi nie przeszkadza i i nie rośnie, ale trochę szpeci. Znajduje się na górnej krawędzi lewej powieki. Czy lekami homeopatycznymi da się ją zlikwidować?
    • Witam, tak czytam to forum, czytam i zastanawiam się, czy jest jakiś homeopatyczny sosób na wredną, chamską rzekłabym, kurzajkę? Siedzi ona na pięcie i opiera się wszelkim próbom zlikwidowania. Już nawet się smarowałam sokiem z Chelidonium na wiosnę. I nic. Siedzi i śmieje się ze mnie. A do chirurga się boję, bo mi jeszcze utnie razem z piętą i jak ja będę chodzić... Problem może i błachy, ale jakże denerwujący. Nie mówiąc o tym, ze jak na niej stanę niechcący, to boli... Byłabym...
    • kurzajki(19)

moja mała 5-latka ma kurzajkę na podeszwie stopy, słyszałam że tradycyjne próby usunięcia tego paskudztwa do niczego nie prowadza bo to się rozsiewa ale podobno TUJA z DAGOMEDU jest na to dobra.Jakie macie doświadczenia?
    • Kurzajki.(17)

Jak można sobie z tym poradzić. Mam trzy na palcach ręki i jedną na stopie.Jest to okrągłe, twarde, bez barwy. Wewnątrz tych starszych są jakby włókna, widoczne, bo czarne. Próbowałam już wielu sposobów, od tzw. pręcików proponowanyh w aptece, poprzez Brodacid. Nawet to wyrywałam.I nic.Jedna z nich ostatnio trochę swędzi i przeszkadza w pisaniu, akurat tak się rozsiadła.Czytałam coś w starych wątkach, ale było bez potencji.Poradżcie czym to pogonić.
    • Chciałabym cos zaaplikować mojemu męzowi, bo strasznie prosły mu kurzajki na podbiciu stopy. Pierwszy raz wyskoczyły mu 3 lata temu jak pracował w gospodarstwie ogrodniczym w Angli, wycinal całymi dniami sałatę. Na do datek w tym czasie zmarł jego ojciec, biedak nie był nawe na jego pogrzenie. Czy może macie jakąś radę. Bardzo bym była wdzięczna. Opisuję tak dokładnie, bo ponoć to może mieć znaczenie.
    Pokaż wątki z forum:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się