kwas foliowy

(3 wyniki)
  • Witam! Jestem mamą niemówiącego dwu i półlatka. Po przeczytaniu kilkunastu postów na tym forum postanowiłam spróbowac suplementacji. Od trzech miesiecy syn przyjmuje Eye Q w dawce podanej na opakowaniu, dzisiaj zakupiłam witaminy B comlex i B6 oraz kwas foliowy - wjakich dawkach je podawać żeby nie zaszkodzić? Co jeszcze ewentualnie mogę mu podać? I jak długo podawać w/w witaminy? Bardzo proszę o pomoc...
  • Witam. Pisałam tu już kiedyś jako katienka, ale zapomniałam szczegółów mojego konta i założyłam nowe. Chciałam napisać, że przyznałam się przed sobą, że moja córka (5,3) jest chora. Nie wiem na co, ale od nowa ruszyłam machinę, może się dowiem. Jest mi źle. Czuję się bardzo zmęczona. Trzy lata negowałam, wierzyłam w proste opóźnienie mowy. Trzy lata ją tłumaczyłam. Teraz, gdy już przyjęłam do wiadomości prawdę, przestałam wierzyć w moje dziecko, przestałam jej ufać. W takim sensie, że zacz...
  • No dobra, to ja też chcę. Pytanie tylko, jaki producent, jaki produkt? Tego DMG jest masa różnego. Jaki produkt polecacie? Który będzie jadalny? Moje dziecię nie łyka, bo go tego nie nauczyłam i nadal się boję (bo córcia Ewy Błaszczyk mi się wiecznie przypomina) no i podaję kapsułki rozmieszane np. w płynie. Możecie mi coś polecić?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się