laos

(5 wyników)
  • Jezeli ktos ma jakies pytania na temat podrozowania po Tajlandii, Laosie, Sumatrze to chetnie w miare mozliwosci odpowiem. Ostatniej zimy spedzilam tam ok. 5 miesiecy.
  • Witam. Wybieram się w terminie 13.09-05.10 do Tajlandii, Kambodży i chyba Laosu. Mam w związku z tym kilka pytań: 1. Jakich temperatur i opadów można się spodziewać w tym okresie ?? 2. Czy wymagane są jakieś szczepienia ?? 3. Jak z malarią, czy potrzebne są jakieś leki antymalaryczne ?? 4. Jakie przewodniki polecacie ?? 5. Co trzeba zobaczyć, a co można sobie odpuścić ?? I wogole wszystko co powinienem wiedzieć przed wyjazdem. Pozdrawiam Kristow www.pbase.com/neo654/
  • czesc 1 czerwca wybieram sie do azji pld. wschodniej. poszukuje informacji na temat wiz. wiem ze do malezji nie jest ona wymagana, jednak chcialbym leciec do bangkoku, a z tamtad odwiedzic wymienione wyzej kraje. czy mozna dostac wize 90 dniowa do tajlandii z prawem wielokrotnego przekraczania granicy? jesli tak to czy moge ja dostac na granicy. jesli nie to jaki jest okres oczekiwania. jesli macie jakies dodatkowe informacje o w/w krajach- bedy za wszystkie bardzo wdzieczny p...
  • Wietnam(4)

Witam, Jade za 3 tyg do Wietnamu. Trasa północ-południe i pozniej poludnie polnoc strana zachodnia (mam 3 tyg) i zastanawiam sie czy dam rade jesli nie to wroce z Sajgonu do Hanoi samolotem. Chce omijac miejsca turystyczne wiec moze od razu pojade granica zachodnia chociaz posiedzial bym rowniez na plazy. Jesli chodzi o malarie to bylem u lekarza i takie tabletki mi przepisal. Nie sa one dopuszczone do ogrotu na terenie RP wiec trzeba zalatwiac sprowadzenie w Ministerstwie Zd...
  • Wybieramy sie w 2 os do Laosu Tajlandii Wietnamu (taka jest wstepna trasa) czas 3 tyg. start 10 sierpnia 2005. Jesli ktos chce dołączyc mamy 2 bilety dodatkowo zarezerwowane. A do tych którzy byli kieruję prośbę aby dali kilka wskazowek i dobrych rad. np, czy mozliwe jest przeplyniecie z Sajgonu do BKK czy tez musimy jechac droga ladawa? Poza tym ile sie czeka i ile kosztuje wiza do Laosu w Vientiane (bo w PL dostalismy tylko jednokrotnego wjazdu i podobno innych nie ma). Bede w...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się