latanie

(93 wyniki)
  • Biore sie za siebie, koniec wolontariatu. Poswiecilam sie dziecku, mezowi, poczym po 4 latach stwiedzam ze faceci nie sa warci zeby poswiecic sie tylko dla nich i domu bo zaczynaja cie traktowac jak opiekunke do dziecka, sprzataczke i kochanke, nie maja szacunku. Dlatego teraz ja bede najwazniejsza, wiec siłownia kosmetyczka a pozniej kawka w knajpce na Nowym Swiecie z kolezanka, niech moj maz zacznie mnie cenic. Acha co najwazniejsze sex wtedy kiedy ja bede miala na to ochote a n...
  • która mężatka ma 26 lat i 2 lata młodzszego męża? bo ja tak mam i chce się powymieniac spostrzeżeniami:))))
  • 2 lata temu zakochałam się/zauroczyłam pewnym mężczyzną z pracy... Wiem, że nie byłam mu obojętna...nie będę opisywać całej tej dziwnej historii, napiszę tylko tyle, że właściwie nie zdążyliśmy się poznać... Przyciąganie było niesamowite, jakbyśmy się już poznali w innym życiu...Ogromne wyrzuty sumienia wobec męża sprawiły, że się rozchorowałam..."zespół paranoidalny". Dostałam za swoje! On odszedł z pracy, a ja pomyślałam, że zapomnę. I prawie tak się stało, myślałam o nim coraz rzad...
  • jestem 2 lata po ślubie i jest jeszcze lepiej niz przed! - niewiem czy "wy" nażekające niewiedziałyście jaki jest wasz przyszły??? ok rozumiem są sytuacje w że niewidzicie się długo lub 1 raz w tygodniu ale... przecież wyjeżdżaliście na wczasy czy wakacje czy nawet na weakend i co .. przecież na takich wyjazdach najlepiej poznaje się ludzi!! niektóre z was nawet mieszkały przez dłuższy czas z tym facetem iii co też niewidziałyście że jest taki czy inny!!?? - a może to u was jest p...
  • witam znałam sie z tomkiem 3 lata po slubie zamieszkalismy w mieszkaniu któr jego ojciec przepisal tylko na niego. makabra zaczela sie jak dziecko przyszlo na siwt zaczely sie klotnie ze mieszkam u niego i zebym mu "nie podskakiwała" on zdae sobie sprawe ze w naszym miasteczku nie ma zlobka wiec musze siedziec z dzieckiem wczoraj zmarla mi babcia aa on na to NIC zero jakiekokolwiek wsparcia psychicznego coraz bardziej zaluje i aczynam wierzyc ze to nie ten facet.....
  • Im bliżej do mojego wakacyjnego wyjazdu tym bardziej się boję. Kiedyś latałam samolotem, ale na krótkich trasach i w towarzystwie. Teraz lecę do USA, tam mam przesiadkę na lotnisku w Nowym Jorku i... strasznego mam stracha :(( Zamieściłam podobnego posta na innym forum, ale liczę, że zostanę przez Was lepiej zrozumiana... Czy ktoś mi może opisać wrażenia z lotu za ocean (lecę LOTem). Niestety mam lot z przesiadką na lotnisku JFK i straszną paranoję, że się gdzieś zgubię, zgubią...
  • jesteńmy niecałe 2 lata po slubie. DOPIERO!!! i wracam sobie dziś z pracy (on ma urlop) i włanczam internet; czegoś tam szukam i żeby wrócić na jakąś tam stronę wchodzę na historię i ... jakieś tam wytryski na twarz itd. jestem w takim szoku że aż mnie bierze na wymioty; nie wiem czy jestem wściekła czy zrozpaczona; niby jestem nowoczesną kobietą itd. wiem że to nie jest jakaś nowość w społeczeństwie ale nie podejrzewałam, że on też czegoś takiego potrzebuje; czy nie jestem dla ...
  • Desperacja na całego, chodziliśmy długo 7 lat, kochaliśmy się kiedyś raz dwa razy w tyg, ciężko było o warunki ku temu, potem rzadziej, jeszcze rzadziej itd. miałam nadzieję że małżeństwo to zmieni, sami, razem, bez nikogo... i co ? Myliłam się. Nigdy nie był wylewny,ale teraz ja juz nie daję rady. to że zaszłam w ciążę to chyba cud - ze tak szybko bo po 4-ch m-cach, dziecko- pragnienie naszej miłości??? Inaczej dzis to nazywam - dziecko SPEŁNIENIE MOJEGO NAJWIĘKSZEGO PRAGNIENIA, M...
  • z Nim zamieszkać... Pomysł wyszedł ode mnie, wyjeżdżam na 3 lata na studia do innego miasta. Teraz widujemy się codziennie, ale jak wyjadę będzie to możliwe tylko w weekendy. Mam wewnętrzną potrzebę "zżyć" się z Nim, dotrzeć i zobaczyć jakby wyglądało nasze życie, gdybyśmy byli sami, mieszkali razem itd. Ja obecnie pracuję, On jeszcze ma sesję, ale od lipca też idzie do pracy na wakacje. Myślę, że to idealny moment na taki krok. Szczególnie dlatego, że ten wyjazd to jednak ogromna ro...
  • mieszkam w okolicach lodzi mam na imie kamila jestem mama 18mc synunia pogadam z dziewczynami w podobnej stuacji z lodzi i okolic pozdrawiam i czekam
  • Wczoraj, mój chłopak mi się oświadczył po 3 latach związku. Dziś wróciliśmy do domu i on swoim kolegom oświadczył że się zaręczyliśmy ale ślubu na razie nie bierzemy, bo zaręczyny to były tylko tak. Wdzystko mi opadło :( Kocham go i nie wyobrażam sobie życia bez niego ale nie chcę być narzeczoną pzez kolejne 3 lata. Myślalam że za jakieś 1.5 roku weźmiemy ślub, a teraz sama nie wiem. Myślałam, że jak facet się oświadcza to ma już konkretne zamiary, a czuje się tak jakby chciał sobie "zaklep...
  • Cześć! Jestem w związku 5 lat-w małżeństwie 3, syn ma roczek. Nie wiem co się ze mną dzieje, ale pragnę starszego mężczyzny! Mój mąż ma 24 lata-ale on jest tak strasznie dziecinny i niezdarny! Powiecie-a wcześniej tego nie wiedziałaś? Wiedziałam,ale najpierw mnie to bawiło i przymykałam na to oko, po urodzeniu dziecka gdy sytuacja wymagała jakoś próbowałam mu jasno i rzeczowo mówić co i jak ma zrobić, czego potrzebuję...a teraz? W moich oczach coraz bardziej staje się "d...ą" Pociągają...
  • Chcę mieć dziecko Nagle zdalam sobie sprawę z tego, ze chcę mieć dziecko. Niedawno skończyłam 26 lat. Mój chłopak chce wziąć ze mną slub za dwa lata, najlepiej latem. Jeśli mielibysmy zaraz potem zaczac starac się o dziecko to w najlepszym wypadku urodzę mając 29 lat!! Po pierwsze nie chcę tak dlugo czekac, bo czuję już teraz silny instynkt macierzyński, zazdroszczę innym ciaży i maluszkow, nie wyobrażam sobie czekac 3 lata!! I przez caly ten czas martwic się czy wszystko będzie o...
  • Tragedia, mąż już niechce się zemną kochać czasami tylko każe mi żebym zrobila mu laske co robić?
  • Pare dni temu rozpoczęłam nowy wątek na tym forum, ponieważ przeprowadzam badania do szkoły i chciałam żebyście wypełniły ankietę. Badanie miało potwierdzić tezę,że zawieranie małżeństwa w bardzo młodym wieku jest spowodowane głównie nieplanowanym dzieckiem. Tym czasem po waszych odpowiedziach okazało się zupełnie inaczej. Większość z Was najpierw wyszła za mąż a potem miała dziecko i do tego jesteście w większości szczęśliwe w swoich związkach. Ciekawi mnie więc co tak na prawdę ...
  • Od jakiegos czasu czytam o waszych problemach i rozterkach. Niestety ostatnio tez pojawily sie u mnie problemy. Ale od poczatku. Przed 3 laty wyjechalismy z mezem "za chlebem". Kazde z nas musialo zaczac wszystko od poczatku tzn. szukanie pracy, szlifowanie jezyka itd. Na poczatku zylismy z mojego stypendium, maz staral sie szukac pracy. To staranie przeciagnelo sie rok. W miedzy czasie uczylismy sie jezyka. Stypendium wygaslo, wiec zaczelam sie rozgladac za praca. Udalo sie nawe...
  • Zauważyłam pewną prawidłowość w gronie przyjaciółek, koleżanek itd. Długoletnie chodzenie, wcale nie prowadzi do happy endu. Sama zamknęłam związek po 7 latach - podobno był kupiony pierścionek, snuta wizja wspólnego gniazdka, a ja nie byłam pewna i... najormalniej zniknęłam z życia faceta! Przyjaciółka: 4 lata .... a po 3 miesiącach wyszła za innego. Koleżanka: wyszła za cudzoziemca, w zasadzie natychmiast po 2 letnim stażu z ex. Obecnie wszystkie jesteśmy szczęśliwymi mężatkami i...
  • Witam serdecznie. To mój pierwszy post więc najpierw przedstawię swoją sytuacje. Mężatka z 6 letnim stazem- ja 32 lata, on 42. Małżeństwo ogólnie udane gdyby nie jedno ale..... Sex nigdy nie był w naszym związku zbytno ważny ani częsty, ale jak był to był udany . I wszystko było pięknie do niedawna , kiedy to mój mąż wyjechał na kilka dni (pomóc moim rodzicom w ważnej sprawie) W czasie jego nieobecności coś jakby mnie pierdxxxx na jego punkcie...Po jego powrocie jeden fajny numere...
  • Jestem po ślubie dopiero 2 miesiące, ale zaczynam się zastanawiać jak to będzie za jakiś czas.... np. za 2 lata albo dłużej. Z mężem układa nam się dobrze. Ale tak sobie myślę "na zapas" i prosze o rady..... Co zrobić, aby nie pozwolić żeby nuda zakradła się w związek? Bo przeciez każdy dzień spędzany tak samo może stać się kiedyś nudny. Dodam, że oboje studiujemy, więc część dni wygląda tak samo. Niedługo będziemy mieli dziecko, więc pewnie coś się zmieni:) Ale teraz co robić?
  • Agnrek, jeśli znajdziesz chwilkę to proszę o radę w następującej sprawie: Pierwszą pracę rozpoczęłam w listopadzie 2004, ale umowę podpisano ze mną od 01.01.2005. Mam wykształcenie wyższe. Od kiedy przysługuje mi 26 dni urlopu? Bo nasza Kadrowa chyba się pomyliła, bo za 2006 naliczyła mi 26 dni. Wtedy wyszłam za mąż i był aneks odnośnie nazwiska ( nie wiem czy to ma znaczenie). Według moich obliczeń 26 dni przysługuje mi od 01.01.2007, ale nie jestem pewna…. Z góry dzięki za odpo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się