Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      latanie

latanie

(133 wyniki)
    • Dziewczyny prosze Was o rade. Mam dosc powazny problem. Bylam jeszcze niedawno z chlopakiem przez 5 lat i z nim zerwalam poniewaz bardzo ostatnio sie klocilismy i przestalam go kochac. Wkrotce potem poznalam chlopaka w soposob o jakim zawsze marzylam. Zaczelam sie z nim spotykac ale z duzym dystansem bo on jest ode mnie o 4 lata mlodszy. Ja w tej chwili mam 23 lata a on 19. Wiem ze jemu bardzo zalezy i kocha mnie ponad zycie a ja powstrzymuje sie przed tym samym uczuciem do niego ...
    • Teraz chodze do 2 klasy liceum. Poznalem w klasie pewna dziewczyna i jeszcze w tamtym roku zaczelismy chodzic ze soba. No i jestesmy razem :-) W sumie do matury juz blizej niz dalej, coraz wiecej mysli sie o swojej przyszlosci. No wlasnie... co bedzie z nami po liceum? Chyba pojdziemy do innych miast... Chyba ze obydwoje dostaniemy sie do warszawy, ale na uniwersytet warszawski trudno sie dostac... Rozmawialismy nawet wczoraj o maturze, co bedziemy zdawac, gdzie chcemy isc na stud...
    • hmmm ma 22 lata! wcziraj stałam na przystanku, bylo zimno i ponuro i nagle w kiosku zobacyzlam bravo girl z pluszowym futerałem na komórkE:) stoje i sie zastanawiam czy kupic to czy nie. tylko 3 zeta a poprawi mi sie humor bo ten futerał był serio fajny:) i mysle, mam 22 lata nawet jak by mama zobaczyla ze to kupuje to by sie ze mnie smiala:) ale stwerdzilam ze nie wazny wiek! wzne zyby miec dobry humor i sopełniać swoje "dziecinne " zachcianki! i kupilam !! :) i teraz moja korka...
    • czytajac posty rzuca sie w oczy ze wszystki 30 latki nazywane sa staruchami i sama majac 24 lata poczulam sie niewiarygodnie staro. trzeba przyznac ze jak mialam 18-19 lat to sie lepiej bawilam.... teraz praca i dziecko... niedlugo pora umoerac....
    • jestem ze swoim chlopakiem juz 4 lata,znam go jak wlasna kieszen albo nawet i lepiej.na poczatku bylo tak pieknie,pozniej cos sie popsulo ale przetrwalismy kryzys i mialo byc tak pieknie.mialo...dzisiaj znamy sie jak lyse konie i bardziej jestesmy ze soba z przyzwyczajenia.nie pamietam kiedy ostatnim razem powiedzialam mu,ze go kocham,albo uslyszala to od niego,naprawde nie pamietam.jest juz czasami tak,ze nie potrafimy ze soba normalnie rozmawiac,cieszyc sie tym ze jestesmy razem...
    • Czy to jest normalne, ze ladna mloda laska lezie z zonatym starszym panem do wyrka...Czy nie wydaje sie to troche dziwne???
    • kiedyś czytałam ze podobno miłość ta pierwsz i prawdziwa trwa tak do 2 lat :( później zostaje tylko przyzwyczajenie:(.Jeśli tak jest, to niech mi ktoś wyjaśni czemu??? Ja nie chce odliczać minut ,sekund ani godzin mojej miłości:(
    • ...czy wtedy zdecydowalybyscie sie na operacje plastyczna>??
    • To źle? że ciagle czekam na tego jedynego? coraz bardziej zaczynam sie bac, za go nie znajde...
    • ...Odkąd jestem ze swoim chłopakiem. A ja kocham Go mocniej niż 3 lata temu ale słabiej niż będę kochała GO Jutro I nie tak mocno wciąż jak bym chciała Go kochać... Mówię to szeptem... bo los jest zazdrosny... przekorny... Lubi robić na przekór. A ja przecież chcę się przy TYM FACECIE zestarzeć...
    • Mam już 24 lata, za parę miesięcy stuknie mi 25, ale wciąż nie przeżyłem stosunku z kobietą. Nie jestem aż tak brzydki żeby ode mnie uciekały, zauważam zainteresowanie, ale zawsze kończy się to niczym. Nawet jeśli wyląduję już w łóżku z kobietą (zdarzało się), to nie mam odwagi żeby coś zrobić. Niestety przeważnie to kobiety czekają na jakąś inicjatywę, tylko że nie mam pojęcia co wtedy zrobić, tym bardziej że w tym wieku ona oczekuje już kogoś doświadczonego. Niestety brak mi teg...
    • 2 lata temu poznalam faceta... nie wiem czy to istotne ale napisze:jego praca to lewe interesy, a znajomi z "pracy" jak z filmu gansterskiego... wstyd sie przyznac ale i tak predzej wiedzialam! :( . Nie jestesmy z jednego miasta. Dzieli nas odleglosc 70 km. Na poczatku powaznie traktowal nasz zwiazek, dzwonil po kilka razy dziennie i czesto przyjezdzal (nawet po tym jak mnie zdobyl), ale ja spieprzylam sprawe. Nie przyprowadzilam go nawet do domu... czemu? bo balam sie reakcji rodzico...
    • Mam troche smutne odczucia...takie mianowicie ze jestem kiepsko doswiadczona jesli chofdzi o zwiazki, bylam w dwoch, ale trwaly one tylko po ok 3 m-ce...a od 20 roku zycia czyli juz wlasciwie od 3 lat, moze w to trudno uwierzyc , ale nie bylam z niki zwiazana...moze tak jest dlatego ze wydaje mi sie ze teraz to juz powinnam poznac kogos na serio i na zawsze, wiec jak sie pojawia jakis kandydat , wiele cech mi nie odpowiada...z tego wszyskiego wydaje mi sie najfajniejszy moj pier...
    • Po wczorajszym programie Tomasza Lisa "Co z tą Polską" po raz kolejny i ostateczny przekonalam sie,ze kandydat którego popieram od początku jest tą osobą na którą oddam swoj głos. Jest to Lech Kaczyński. Jedyne natomiast co zapamietalam z wypowiedzi Tuska to było mniej wiecej coś w stylu " yyy..." ?? Prosze Panstwa nie oszukujmy sie Donald Tusk jest "wykreowanym,wyimaginowanym tworem polskiej polityki" Stworzonym specjalnie na tą kampanię. Dukał i dukał blądził i błądził bo nikt n...
    • Witam wszystkich, mam do Was pytanie. Mianowicie co pomyślicie o dziewczynie która nie jest mężatką,ma 23 lata i dwójkę dzieci. Dodam że pierwszą córkę urodziła w wieku 16, a synka rok póżniej. Dzieci są z tym samym facetem, który nie nadaje się do życia, poprostu zostawił ją. Ona mimo wszystkiego nie załamała się, studiuje teraz na 4 roku ekonomię, tylko że zaocznie. Jest fajną laską, bardzo ładna figura, twarz bardzo miła. Jest zupełnie normalna. Pochodzi z bardzo dobrego domu, ...
    • czy w kilkuletnich zwiazkach grasuje juz monotonia? jestem w takim juz 3 lata i jakos mi nadal odpowiada a balam sie ze moj facet mi sie znudzi jak to jest u was??
    • poszlam z facetem na trzeciej randce do lozka. zalezy mi na nim. nie ze kocham czy cos tam, ale chcialabym, aby ta znajomosc przerodzila sie tez w cos wiecej. Tyle tylko, ze moi koledzy mnie troche ostudzili. Jedni twierdza, ze to o niczym nie swiadczy, ze jak facetowi zalezy na kobiecie to i tak z nia bedzie, niewazne kiedy z nim do lozka pojdzie. Ale inni znowuz mowia mi, ze owszem dalej z nia bedzie, ale tylko do czasu. Jak ma latwy seksik bez zobowiazan, to oczywiscie bedzie z tego czer...
    • Roznica wieku... w mlodym wieku Moze od poczatku: Moja mama po paru latach odnowila kontakt z dawna kolezanka z pracy. Raz na jakis czas ona zaglada do nas, czasami mama jezdzi do niej (z ojcem) a czasami jezdze z nia bo to paredziesiat kilometrow od nas a ona nie ma prawka. Problem w tym ze ta kolezanka ma corke (L) w wieku 15 lat i wiadomo ze zawsze ja zawolam do siebie albo ide do niej i jestesmy sami, to w sumie nie problem tylko ze po paru spotkaniach jestesmy z L dosyc blisko, na tyle...
    • Koleżanka w pracy obchodzi pierwszą rocznicę współżycia i chcę jej zrobić jakiś odpowiedni prezent. Wydaje mi się że taki duży nadmuchany kondon będzie w sam raz. Ale żeby latał i żeby wszyscy lepiej widzieli to chcę go nadmuchać helem. Czy to się da zrobić.
    • a wszystkie kolezanki w zlobku juz nie... buuuu....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się