Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      latanie

latanie

(113 wyniki)
    • www.groszki.pl/groszki/1,111696,10059574,Fokus_na__lata_60_.html podoba się Wam? mnie bardzo - szczegolnie sukienki, płaszczyki, kolory.... wszystko :) mam w szafie bananowy krótki płaszczyk z kolnierzykiem o linii A, będę trendy :D
    • Cztery lata temu zalozylam watek szukajac . Teraz jest na nie szal. Dlugo to trwa zanim moda od kretatorow trafi do mas, prawda? Czy warto sledzic najnowsze trendy, zeby sie ubierac nieco ekscentrycznie, bo nikt tak jeszcze sie nie ubiera, a moze lepiej gdy wszyscy to nosza?
    • hej dziewczyny, idziemy z chłopakiem na przebieranego Sylwestra do przyjaciół. Ponieważ w warszawskich firmach wypożyczających stroje wszytsko już dawno zaklepane i przerzedzone a my jak zawsze wszytsko na ost. chwilę - postanowiliśmy wymyśleć coś sami. A więc wymyśliłam... że pójdziemy jako para z lat 50., coś w stylu filmu Grease! Mój chłopak postawi włosy na Elvisa/ Travoltę, zapuści wąsik, wskoczy w wąską czarną skórę, postawi kołnierz od koszuli i założy Conversy. A ja.. p...
    • ale szmaty
    • Mam pytanie. W stylu jakich lat jest ubrana dziewczyna, która ma na sobie czarne leginsy i koszulę [białą lub kolorową], czasem szpilki.
    • co się wtedy nosiło? 70-dzwony, wielkie okulary i co? jakie bluzeczki? czy 80 to plastyk, mega kolory? dobrze krążę?
    • Jakie stroje nosilo sie w latach siedemdziesiatych??:>
    • mam problem, za niedlugo wybieram się na imprezę w stylu lat 60. i w związku z tym mam pytanie- czy mocno rozkloszowana spódnica upięta w talii szerokim paskiem, zwykla bluzka i opaska na glowę są odpowiednie? Proszę o rady :)
    • Często na forum krytykuje się dziewczyny o wyglądzie panienki dresiarza - cała na różowo, włosy białe, skóra pomarańczowa etc. Mnie osobiście też nie zachwyca ten "styl", ale przypomniała mi się moda z lat 80 - wielkie, natapirowane fryzury, wszystkie kolory świata na jednej bluzce, getry, gigantyczne poduchy, spodnie pumpy itp. Zastanawiam się która z tych mód - współczesna, czy ta sprzed kilkunasu lat prezentuje się gorzej. Bo ja dumam i nie mogę się zdecydować. Bo każda ma swoj...
    • Przypomniałąm sobie lata 90. Może i tamtejsza moda była kiczowata, ale mnie się podobała ;) Jak widzę te szare rzeczy, szerokie wielkie długie spódnice o jakiś dziwnych ciemnych odcieniach, sprawiające wrażenie kury domowej, to niedobrze mi się robi. Nie, żebym się czepiała. Bo każdy ma własny gust. Ale ja tęsknię za tymi zdecydowanymi kolorami (już praktycznie nigdzie nie można dostać "mocnych" kolorów lakierów do paznokci, same jasnoróżowe i jasnofioletowe), krótkimi bluzeczkami. Wogó...
    • To jest ksiazka, czy zestaw zlewek poznajdowanych w necie?
    • Ide na imprezę pod tytułem Back to 60's 70's 80's , chciałabym sie jakoś ubrać nawiązująć do klimatu, ale za młoda jestem, żeby pamiętać jak wtedy chodzono. W klubie jest ciepło, także w gre wchodzą bluzki bez rękawów, a właścieiwe zostaje mi tylko skupienie się na dodatkach i makijażu. Co powinnam ze sobą zrobic, żeby mi nie nie przeszkadzało tańczyć? Nie chodzi mi o jakąś wielką "stylizacje z epoki", tylko nawiązanie do stylu. Za wszystkie sugestie z góry dziękuje.
    • Dziewczyny, Szukam płaskich, prostych sandałów w stylu lat 70. Takich jak na podlinkowanym zdjęciu ma na sobie Sharon Tate. Wiecie gdzie szukać? www.imdb.com/media/rm965974016/nm0001790
    • Wybieram sie na wesele i obowiazujacy dress code : lata 20-ste... Jaka suknia? Macie moze jakies propozycje??? Z gory dziekuje...
    • Please ... czy ma ktoś z was jakieś zdjęcia panów i pań z tych lat .Szukam już kilka dni w internecie i kompletnie nic nie ma :((( , a w sobotę mam imprezę właśnie z tego okresu ...
    • Znacie w W-wie sklepy, gdzie kupię sukienkę i akcesoria stylizowane na lata 20-te/30-te? kiedyś widziałam w H&M krótką sukienkę z frędzlami, ale już jej nie ma.. Termin do imprezy krótki, więc pomóżcie. Dzięki z góry
    • Czy moze wie ktos gdzie w Wawie mozna wypozyczyc suknie w takim stylu? Chodzi mi o jakas wypozyczalnie kostiumow.... Aha, i jakie buty nosilo sie w tamtych dekadach?
    • Czy znacie jakieś fajne strony nt mody z lat 50tych? Szukam inspiracji do uszycia sukienki :). Na tej stronie www.makethislook.com/ jest dużo sukienek w stylu retro ale wszystko to nowoczesna interpretacja stylu lat 50tych, autorstwa jednej z amerykańskich bloggerek.
    • hej co nosily kobiety w latach 70 (z tymi latami kojarza mi sie tylko hipisi) Ide na sylwestra gdzie stroje maja byc w stylu lat 70. A totalnie nie wiem w co sie ubrac
    • Witam! Wkręciłam sie na impreze sylwestrową, gdzie stroje mają byc a'la lata 60, 70 albo 80. Kompletnie nie wiem, co załozyć. Może spodnie szwedy? i co do tego? albo bluzka w groszki + przepaska + cos jeszcze? Jakie spódnice sie wtedy nosiło? I jakie buty? Prosze, pomózcie... ja oczywiście musiałam sie obudzic 3 dni przed sylwkiem, ehh... Liczę na Wasza pomoc :) btw. mam 17 lat, figura raczej przeciętna, ale grube nogi, wolałabym ich nie pokazywać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się