Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      lecytyna

lecytyna

(3 wyniki)
    • Podczytując różne sposoby zniwelowania bólu migrenowego próbowałam wdrożyć je w życie z marnym skutkiem. Moja migrena ma tabletki gdzieś i żyje własnym życiem,atakując z nienacka bez aur czy w konkretnych "powodach". Napad bólu średnio co 2 tyg,trzymający do 3 dni. We wrześniu ubiegłego roku po kuuupie lat przerwy wznowiłam swoją edukację (studium kosmetyczne) min. mając nadzieję,że poznając tajniki masażu,akupresury,czułe punkty na ciele i olejki,pomogę sama sobie.Do poprawy ko...
    • hej, już wcześniej pisałam o moich pomysłach na walkę z migreną. Efekt dla mnie zadowalający, od września nie miałam tak silnego ataku, który zwaliłby mnie z nóg. Jak tylko zaczynały się jakieś symptomy, od razu cinie lub coś na migrenę i zawsze pomagało. A jak zdarzyło się, że nie miałam leków to okazało się, że atak trwał bardzo krótko, do 4 godzin, a głowa jedynie lekko ćmiła, bez wymiotów. I pomagał zwykły efferalgan. Częstotliwość też dużo mniejsza. Dziś zdarzyło się coś, czego...
    • Witajcie będę się starała krótko rzeczowo i na temat.. :) Najpierw podziękowania dla Was.. za to że się dzielicie doświadzeniem wiedzą.. zglądając czułam że nie jestem sama z tym paskudztwem.. migreny od około 16 lat (mam 36 :) ) nasilające się.. w ostatinim stadium - cały miesiąc z przerwami 2-4 dniowymi.. rodzaj migren dwa: klasyczna prawa lub lewa strona - na to trypatany; pulsująca skroń - nazywam to dzięciołem - ketonal, trypan efekt zerowy.. czasami kiedy czułam że...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się