Forum Regionalne Mazowieckie Siedlce
ZMIEŃ
      listopad

listopad

(20 wyników)
    • W dniach 22 - 30 stycznia przenoszone będą wydziały i komórki organizacyjne Sądu Okręgowego w Siedlcach zlokalizowane w siedzibie przy ul. Piłsudskiego 70 do budynku przy ul. 11-tego Listopada 4. www.siedlce.so.gov.pl/ Czyżby sąd w szmateksie?
    • znalezłam na forum humorum wątek zatytułowany "co u was sprzedawano dziś przy cmentarzach" a w odpowiedziach znalazłam "watę cukrową, lizaki, miód, baloniki, szale, czapki i staniki.... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=86695663&v=2&s=0 a jak było u nas? na jonowskim cmentarzu takiego asortymentu nie widziałm, chociaż zastanowiło mnie dziecko z migającym mieczem :-/ -- to ja wendeta!
    • Cześć wszystkim. Mam pytanie-czy jakaś szkoła/uczelnia pracuje w dniu 10 listopada? Czy też jesteście tymi szczęściarzami, którzy mają 4-dniowy weekend (sob, nd, pon, wt)?
    • " Po raz pierwszy w historii 1 listopada wszystkie hiper- i supermarkety będą zamknięte. To efekt uchwalonego w wakacje zakazu handlu w święta" gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4598590.html
    • chodzi mi o to czy orientuje się ktoś jaka jest cena za metr i kiedy planują zakończyć kolejny etap ewentualnie czy jest dużo wolnych mieszkań w tym teraz budowanym ??? z góry dzięki za odpowiedz
    • Znacie taki dzień? Jeżeli nie, to jest okazja na okazanie odrobiny życzliwości innym i sobie.
    • Chciałbym poruszyć kwestię dojazdu do marketu Tesco na ul. 11 Listopada Otóż aby zajechać na parking, trzeba jechać ul . Jagiełły od strony Sokołowskiej Tak samo jak chcemy wyjechać to jesteśmy ,,zmuszeni'' skręcić w 11 listopada. A wszystko przez te ciągłe linie. No i jak tu można rozkorkować miasto. Jak np. klient z który mieszka np. w Strzale. Zajedzie na parking bez problemu. Ale gdy chce wyjechać musi jechać na 11 listopada, rynkowe, i sokołowską. (zawsze można obrócić na 11 listopa...
    • www.mok.siedlce.pl/ W odremontowanym Podlasiu z ciekawym programem: Adam Makowicz , Kuba Stankiewicz „Chopin Songbook”, Tomasz Szymuś Big Band, Jarek Śmietana Trio “Polish Standards” Do zobaczenia na zaduszkach.
    • Ostatnio ukradli z naszej klatki w bloku 2 spacerówki. Przestroga dla innych aby nie zostawiali wózków na klatce.
    • 19 dni po Wszystkich Świętych na grobach bilskich śmietniki, zwiędłe chryzantemy, wypalone, poprzewracane i pobite znicze,wiązanki hulające po alejkach; czy tylko 1 listopada wypada zadbać o mogiły osób nam bliskich bo tak czynią wszyscy, bo tak nakazuje katolicka tradycja?
    • w jakim jest stanie - chyba każdy wie niestety jestem zmuszony sprawdzać stan jej nawierzchni codziennie może nadaje sie na odcinek specjalny rajdów off road dręczy mnie pytanie - czy mogę wystapić o zwrot kosztów wymiany zawieszenia ? jeżeli tak to od kogo ? od miasta ?
    • Czy komuś o tym coś wiadomo? Slyszalam że gdzieś na Chrobrego, ale może jakieś bardziej konkretne info.
    • Który weterynarz w Siedlcach jest według was najlepszy??? Dla psów, kotów i małych zwierzątek. A którego stanowczo nie polecacie??? Ja już mam swoje typy ale może wy wiecie coś wiecej :)
    • Czy może ktoś wie gdzie można kupić papier na zaproszenia. Może drukarnie się tym zajmują?
    • Po 6 latach przerwy wraca Jamajka Party!!! Alterparkietówa przy skocznych rytmach SKA, reggae, street ska, raga i DUB już 20 listopada w Krowie Na Golasa (ul. Sienkiewicza 12 a). Godzina 20, wjazd free. Tego w radiu nie puszczają!
    • W najbliższy poniedziałek, 20 listopada, wizytę w Siedlcach złoży Marszałek Sejmu Rzeczpospolitej Polskiej Marek Jurek. W Sali Białej Miejskiego Ośrodka Kultury odbędzie się otwarte spotkanie Marszałka Marka Jurka z mieszkańcami Siedlec i okolic. Spotkanie rozpocznie się o godz. 17.00. www.wojciechkudelski.pl/page.php?i=1&id=37
    • Cała afera jest smutna. Najbardziej dramatyczny jest kalendarz. 12 listopada - wybory i rzekome nieprawidłowośći. 13 listopada - STS i PO wspólnie dzielą mandaty - za rzekomo kupowane głosy 15 listopada PO kończy współpracę z STS 16 listopada ???? ("rozmowy" w gabinecie Urzędu Miasta, szantaż, zemsta...) 17 listopada Rzewuski (nie członek sztabu jak twierdzi M.S., ale osoba aktywnie prowadząca kampanię wyborczą STS-u poprzez: wieszanie plakatów, ustawianie banerów, pilnowanie elem...
    • finanse.wp.pl/wid,8115890,wiadomosc.html?rfbawp=1134077754.428 dobrze że nie zbadali ulicy 11 listopada, horror...
    • Jak w temacie. Jeżeli kurs na "prawko" w Siedlcach to gdzie? Jest troche tych nauk jazdy, wiec wszelkie rady zarówno na tak, jak i na nie mile widziane.
    • Na 9 mandatów podobno otrzymali: 3 - Samoobrona (Chmielak, Chmielewski, Skwierczyński) 2 - SLD/UP (Hawrylewicz, Wolff) 2 - PSL (Lanc, Dobek) 1 - PiS (Tchórzewski) 1 - LPR (Kowalski) W sejmiku mazowieckim jest 51 mandatów: 15 - SLD/UP 10 - PiS 9 - Samoobrona 6 - PSL 6 - PO 5 - LPR

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się