litwa

(5 wyników)
  • Będę w okolicach Sejn na weekend. Aż żal nie skorzystać z wizyty na Litwie. Proszę o podpowiedzi jak się zorganizować. Bilety, ceny, ile czasu przeznaczyć na Aquapark, ile na Wilno/Kowno/Troki?
  • Witam, wybieramy sie w tym roku nad morze na Litwę. Czy ktoś był ? Jakie wrażenia ? Może namiary na tani nocleg 2 dorosłych i dzieci 3 i 6 lat ? Pozdrawiam
  • Nikt nie wybiera się na Litwę nad morze? My już na walizkach prawie. Na moje zapytanie czy potrzeba brać łyżki, talerze, ręczniki etc. otrzymałam odpowiedź że wszystko jest. Tylko brać ubrania i dobry nastrój. To mi się podoba. Jadę tam pierwszy raz, oferta z netu - więc sami wiecie może być różnie. Jak wrócimy zdam relację bo dla miłośników jodu to nie jest aż tak daleko dalej. A zawsze coś innego. A
  • Witam.Czy ktoś z Was był na Litwie w Pałandze? Może znacie jakieś tanie sensowne noclegi w tej okolicy?Chcemy wyjechać w czerwcu na 3 tygodnie.
  • W tym roku chcemy pojechac na Litwe z dwójką dzieci 2 i 4 latka. Czy macie jakieś namiary na kwatery w Pałandze lub Kłajpedzie? Najlepiej jakiś apartament zeby nie trzeba było latac z dziemi do wspólnej łazienki.Słyszałam ze bez problęmu mozna coś znależc bo ludzie stoją z ofetrami na drodze ale z dziemi wolimy nie ryzykowa. Dziękuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się