Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      logistyka

logistyka

(8 wyników)
    • Czesc. Mam pytanie. Studuje ktos z was Logistyke ? mozecie troche opisac ten kierunek ? Duzo jest tam zagadnien z dziedziny fizyki i chemi ? Oplaca sie to studiowac (praca w przyszlosci)?? PS:Moze ktos studiuje Logistyke na Polotechnice Wroc?
    • Siema! Ile macie pkt. wg wzoru ?? (oczywiście mówię o logistyce na Uniwersytecie Szczecińskim...) Pozdro 600!:)
    • Wie ktoś coś na temat tego kierunku. Na co kładziony jest główny nacisk, możliwości po ukończeniu tego itp. ???
    • CZY KTOŚ SIE WYBIERA NA LOGISTYKE NA PRYWATNE JAKIE STUDIA?(bo o w państwowych to ja nie słyszałam o czymś takim...)
    • Mam pytanie czy ktos sie tam wybiera albo juz tam jest:P ? Mozecie mi przyblizyc co mozna po tym kierunku robic?? Jest jeszcze jakis wydzial na sggw gdzie biora z matm. roz. i geog. podstawowa ??
    • kto sie wybiera i gdzie?? na ile pkt około liczycie??
    • Nikt nie składa na takie kierunki... ?? Bynajmniej widzę, że raczej stosunki międzynarodowe (wg. mnie beznadziejny i tak na prawdę kierunek o niczym i o wszytskim), prawo, pedagogika itp. są bardzo w modzie ?? A co z Wanu ekonomiści ?? Przyszłość to nauki ściśłe ;)
    • Mam możliwość wyboru następujących kierunków Administracja lub Logistyka jak waszym zdaniem ? co byście wybrali ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się