Dodaj do ulubionych

Logistyka SzCzEcIn

09.07.07, 19:30
Siema!
Ile macie pkt. wg wzoru ?? (oczywiście mówię o logistyce na Uniwersytecie
Szczecińskim...)
Pozdro 600!:)
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: Logistyka SzCzEcIn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:59
      jakie 600?? O.o
      a jaki jest wzór to Ci powiem, ile mam...
      W Szczecinie logistyka jest nowo otwartym kierunkiem.
      Dużo osób się będzie garnąć, bo to nowe i kusi, ale to nic fajnego, chyba, że
      mieszkasz w samym centrum Warszawy albo Krakowa. Logistycy są potrzebni w dużych
      firmach, a teraz będzie ich od cholery i ciut ciut, także lipa. Dobrze się
      zastanów, bo ciężko będzie z robotą.
      • olenka1702 Re: Logistyka SzCzEcIn 12.07.07, 17:06
        "pozdro 600" takie powiedzonko:) a wzor... hm... na stronce uniwerka i wydzialu
        jest... a skoro nic fajnego to po co skladasz tam papiery..?;> czy moze bawisz
        sie w zniechecanie ludzi, zeby wiecej wolnych miejsc bylo..?;> titititi,
        nieladnie..:P
        • Gość: marta32 Re: Logistyka SzCzEcIn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 17:57
          ja składam:) a według przelicznika mam 78,80 pkt
          • Gość: Olenka1702 Re: Logistyka SzCzEcIn IP: 195.205.190.* 13.07.07, 11:21
            O kurde, mam nadzieje, ze malo bedzie takich asow jak Ty :) Napewno sie
            dostaniesz:)) a skladasz gdzies jeszcze??
        • Gość: asia Re: Logistyka SzCzEcIn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 12:15
          szczerze Ci radzę. Nie składam tam papierów. Nic takiego nie powiedziałam, więc
          nie czaję skąd ten pomysł.
          • Gość: Olenka1702 Re: Logistyka SzCzEcIn IP: 195.205.190.* 14.07.07, 11:49
            Wiesz Aiu, wydaje mi się, że logistyka to dość dobry i przyszłościowy kierunek.
            W moim mieście(18 tys. mieszkańców), jest ok. 15 spedycji.... Poza tym jeśli się
            dostanę na US, to nie wiem czy nie skuszę się na specj. Logistyka porządku
            publicznego i ochrony mienia...
            Z resztą... jestem przygotowana na to, że mogę w przyszłości pracować nie w
            zawodzie...- Bo to Polska właśnie!:)
            • lukasz57-90 Re: Logistyka SzCzEcIn 25.07.07, 09:32
              :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka