Dodaj do ulubionych

Logistyka -->

13.05.07, 16:42
Wie ktoś coś na temat tego kierunku. Na co kładziony jest główny nacisk,
możliwości po ukończeniu tego itp. ???
Obserwuj wątek
    • Gość: mijaaa Re: Logistyka --> IP: *.acn.waw.pl 13.05.07, 19:44
      podobno to najlepszy kierunek pod wzgledem przyszlosci
      • Gość: romario Re: Logistyka --> IP: *.electronic.pl 13.05.07, 19:52
        Właśnie tez to słyszałem i chciałbym się coś więcej dowiedzieć. HELP :)
        • Gość: johny Re: Logistyka --> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 21:53
          chyba na tym kierunku bez dużej wiedzy z matmy jest ciężko
          • obca1 Re: Logistyka --> 13.05.07, 22:19
            logistyka to kierunek związany z zarządzaniem transportem..tak ogólnie..plus wiele zagadnień ekonomicznych i innych

a wiecie może na jakich uczelniach jest taki kierunek?
            • Gość: Pio Re: Logistyka --> IP: 83.238.172.* 13.05.07, 22:44
              Ja (o ile zdam) mature to wybieram sie na Logistyke na AE do Katowic...pozdro;)
              • Gość: ewe Re: Logistyka --> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 23:16
                A co zdajesz na maturze????
                Jakie przedmioty sa wymagane????
                • Gość: Pio Re: Logistyka --> IP: 83.238.172.* 14.05.07, 06:39
                  Przede wszystkim matematyka;-)
                  • Gość: sephora88 Re: Logistyka --> IP: *.kopnet.pl 14.05.07, 09:23
                    bardzo ciekawe. o ile mi wiadomo to na AE w katowicach kierunek nazywa sie
                    zarządzanie i logistyka jest jedna ze specjalnosci. a zeby sie dostac trzeba
                    zdac geografie, informatyke, matme lub historię. nie wprowadzaj ludzi w blad
    • gohha1 Re: Logistyka --> 13.05.07, 23:52
      wytłumaczę wam tak pokrutce:
      logistycy są potrzebni we wszelako-różnych przedsiębiorstwach, które zajmuja
      się transportem jakiś towarów, czy to eksportem plastikowych talerzyków z Chin,
      Kambodży, czy Niemiec, czy chociażby bawełnianych gaci z Wrocławia do Gdańska---
      a więc praktycznie w każdej większej firmie która sprzedaje swoje towary dalej
      niż na 5 km.
      Zajmują się oni np. wysyłaniem takich towarów, robią spisy towarów, zajmują się
      załatwianiem składowisk wszystkim, wszystkim co dotyczy transportu!!!!!!!!!!!!

nie wiem jak u was w szkołach, ale u mnie byli kolesie ze prywatnej szkoły
      logistyki, i troche o tym poopowiadali. -->ich prezentacja którą przygotowali
      przyznam szczerze że była dość ciekawa, ale jakoś nie zabardzo jest to kierunek
      dla humanistów (więc też i nie dla mnie)

pa, pa, pozdrawiam wszystkich przyszłych logistyków!
      • gohha1 Re: Logistyka --> 13.05.07, 23:53
        heheh, a tego wszystkiego to poktótce napisałam przez "u"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka