marcinkiko 13.05.07, 16:42 Wie ktoś coś na temat tego kierunku. Na co kładziony jest główny nacisk, możliwości po ukończeniu tego itp. ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mijaaa Re: Logistyka --> IP: *.acn.waw.pl 13.05.07, 19:44 podobno to najlepszy kierunek pod wzgledem przyszlosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romario Re: Logistyka --> IP: *.electronic.pl 13.05.07, 19:52 Właśnie tez to słyszałem i chciałbym się coś więcej dowiedzieć. HELP :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: Logistyka --> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 21:53 chyba na tym kierunku bez dużej wiedzy z matmy jest ciężko Odpowiedz Link Zgłoś
obca1 Re: Logistyka --> 13.05.07, 22:19 logistyka to kierunek związany z zarządzaniem transportem..tak ogólnie..plus wiele zagadnień ekonomicznych i innych a wiecie może na jakich uczelniach jest taki kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Logistyka --> IP: 83.238.172.* 13.05.07, 22:44 Ja (o ile zdam) mature to wybieram sie na Logistyke na AE do Katowic...pozdro;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewe Re: Logistyka --> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 23:16 A co zdajesz na maturze???? Jakie przedmioty sa wymagane???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Logistyka --> IP: 83.238.172.* 14.05.07, 06:39 Przede wszystkim matematyka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sephora88 Re: Logistyka --> IP: *.kopnet.pl 14.05.07, 09:23 bardzo ciekawe. o ile mi wiadomo to na AE w katowicach kierunek nazywa sie zarządzanie i logistyka jest jedna ze specjalnosci. a zeby sie dostac trzeba zdac geografie, informatyke, matme lub historię. nie wprowadzaj ludzi w blad Odpowiedz Link Zgłoś
gohha1 Re: Logistyka --> 13.05.07, 23:52 wytłumaczę wam tak pokrutce: logistycy są potrzebni we wszelako-różnych przedsiębiorstwach, które zajmuja się transportem jakiś towarów, czy to eksportem plastikowych talerzyków z Chin, Kambodży, czy Niemiec, czy chociażby bawełnianych gaci z Wrocławia do Gdańska--- a więc praktycznie w każdej większej firmie która sprzedaje swoje towary dalej niż na 5 km. Zajmują się oni np. wysyłaniem takich towarów, robią spisy towarów, zajmują się załatwianiem składowisk wszystkim, wszystkim co dotyczy transportu!!!!!!!!!!!! nie wiem jak u was w szkołach, ale u mnie byli kolesie ze prywatnej szkoły logistyki, i troche o tym poopowiadali. -->ich prezentacja którą przygotowali przyznam szczerze że była dość ciekawa, ale jakoś nie zabardzo jest to kierunek dla humanistów (więc też i nie dla mnie) pa, pa, pozdrawiam wszystkich przyszłych logistyków! Odpowiedz Link Zgłoś
gohha1 Re: Logistyka --> 13.05.07, 23:53 heheh, a tego wszystkiego to poktótce napisałam przez "u" Odpowiedz Link Zgłoś