Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      londyn

londyn

(47 wyników)
    • Za dwa tygodnie planuje wyjazd do Londynu i potrzebuję informacji na temat sklepów z dobrymi jakościowo swetrami damskimi, typu golfy, kardigany, ecc. Możecie coś polecić?
    • Witajcie. Nie bylam ani tu, ani tu. Chcialabym wybrac sie na zakupy ( sukienki, plaszcze, buty, torebki) w sierpniu. Czy moze ktoras z Was podzielic sie wrazeniami, gdzie warto jechac? Slszalam strasznie rozbiezne opinie, ciezko jest mi sie zdecydowac, a chcialabym juz zabookowac bilety. Bede wdzieczna za pomoc. Pozdrawiam
    • Wybieram się do Londynu. Poszukuję oryginalnych sklepików lokalnych projektantów. Znacie takie? najlepiej centrum...
    • lecę do Londynu po raz pierwszy,chciałabym kupić sobie kilka fajnych rzeczy-min.hippisowskie dłogie korale.Zależy mi na tym,żeby nie było kosmicznych cen jak w Harrods.A może byłyście w jakiś fajnych pubach,kawiarniach? I coś jeszcze:musze się jakoś przemieścić z Luton do Heathrow.Czy te lotniska są daleko od siebie? Pozdrawiam
    • Drogie forumki jestem tu nowa, mam jednak nadzieję że mi pomożecie ;) Pod koniec października wybieram się po raz pierwszy do Londynu na 4-5 dni (czw - pon). Lecę tam raczej pozwiedzać, ale nie byłabym sobą, gdybym nie chciała pochodzić po sklepach ;) Kasy raczej za dużo do wydania mieć nie będę, bo większośc pójdzie na zwiedzanie, bilety itp. W zwiazku z tym, mam do was pytanie: Czy są w Londynie sklepy z fajnymi i jednocześnie tanimi ciuchami? A macie może jakieś sprawdzone s...
    • zdradżcie swoje sekretne miejsca,gdzie robicie zakupy w londynie?oczywiscie nie chodzi mi o primarki itp,ale gdzie mozna kupic fajne i niezbyt drogie ciuchy,buty itp.,interesuja mnie takze secendhandy -jakies ciekawe.
    • Angielki (a raczej obywatelki UK, bo w Londynie typowa "Angielka" ma skórę w kolorze kawy z mlekiem) chodzą dużo częściej w spódnicach niż Polki i do tego bez rajstop, nawy cały rok. Bardzo podoba mi się też to iż w Londynie dziewczyny które chodzą w spódnicy noszą do tego długie kozaki na wys. obcasie nawet w ciepłe dni. Polki w porównaniu do mieszkanek Londynu ubierają się nudnie i sztampowo. Czy ktoś z was, kto był w Londynie ma podobne spostrzeże nia jak ja?
    • Niesamowite,fantastyczne,niepowtarzalne miejsce. Mnóstwo placów,pomników,ozdabianych ławek,latarni wokół których wiją się rzeźbione ryby.Czerwone budki telefoniczne i piętrowe autobusy-wszystko jak na filmach.Piękne kamiennice,ogromne muzea i galerie w pięknych pałacach.fantastyczne,rozległe,zielone parki.Jestem zakochana! Dzień pierwszy: Zaczęłam od Tower Bridge.Ogromny i piękny,wznosi się nad piekielnie brudną Tamizą-co mnie trochę rozczarowało-woda jest brązowa.Przeszłam obok Tower ...
    • Może któraś z was była w Londynie? Jeśli tak,to jakie miejsca polecacie? I zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz-komunikacja,a mianowicie jak wygląda sprawa z metrem. Będę bardzo wdzięczna za wszystkie podpowiedzi.
    • Wybieram się 22.01 do Londynu, czy jest jeszcze szansa, że uda mi się upolować coś fajnego? Czy będą juz same resztki, których nikt nie chce? Doradźcie gdzie się udać oprócz Oxford Street :)
    • Mam takie małe, aczkolwiek ważne dla mnie pytanie. Z lektury postów wiem, że forumowiczki podróżują po świecie. Potrzebuję rady związanej z Londynem. Wyjeżdżam tam na rok. Nie bardzo wiem jakie ubrania wziąć ze sobą. Słyszałam, że zimowa kurtka lub płaszcz to przesada, bo tam nie ma typowej zimy. A co z wiosną i latem? Warto brać topy i bluzki z krótkim rękawem? Pozdrawiam.
    • wyjeżdżam na troche do Londynu. Poradźcie co w trawie piszczy, w co sie warto zaopatrzyć, czego nie noszą jeszcze tabuny dziewczyn na polskich ulicach? szerokie spodnie z podwyższonym stanem? płaskie sandałki z paskiem na jednym boku? a kolory? liczę na Wasze nieocenione rady i dziękuję
    • londyn(9)

mam maly problem, za kilka dni przeprowadzam sie do londynu - nie w celu koczowania na Victorii lecz zaczynam studia - i zastanawiam sie jaki styl tam panuje, co sie nosi, co jest juz "obciachem", a moze wogole nie ma to najmniejszego znaczenia. jezeli ktos sie w tym orientuje prosze o pomoc. z gory dzieki.
    • Czy na lotnisku w Londynie też na początku czerwca zaczną się wyprzedaze???
    • Jak w temacie :) Wybieram sie niedlugo i jestem ciakwa jaka tam jest teraz moda.
    • Czy rzucil wam sie gdzies moze w oczy plaszcz Lido ten ( www.allsaints.com/product/?all=1&page=1&category_id=117&&prod_desc_id=5051214590721&position=7) Chetnie na wyprzedazy ;)
    • Czesc:) wyjezdzam na rok do Londynu, mozecie mi powiedziec jak tam sie ubieraja kobiety? w czym sie chodzi itd, bo wybieram sie na zakupy i nie wiem co mam tam ze soba wziasc.
    • Witajcie Na wakacje wybieram się do Londynu i bardzo chciałabym przywieźć trochę ciuchów vintage.Na razie moja wiedza ogranicza sie do Portobello i Spitalfields Market.Nie zamierzam zaglądać do Beyond Retro czy Absolute Vintage ,bo obawiam się zbyt wysokich cen. Jeśli któraś z was ma doświadczenie i wie gdzie można kupić tanio takie ubrania ( jakie ceny są na portobello i spitalfields?) to będę nieopisanie wdzięczna za wskazówki. Licze na was u pozdrawiam
    • Tak się składa, że wygrałam weekend w Londynie i jadę tam w piątek. Powiedzcie mi jakie ciuchy, jakich firm warto tam kupić ? Myslę o sobie ( rozmiar 46/48 ) oraz o ciuchach na odsprzedaż w Allegro. Za wszelkie sugestie z góry dziekuję :)) Pozdrawiam :))
    • Wiecie kiedy zaczynają się wyprzedaże w Londynie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się