humorvoll 11.03.10, 20:12 szukam fajnego secondhandu w lublinie, miejsca gdzie można znaleźć ciekawe rzeczy... pomożecie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nothing.at.all Re: fajny secondhand w lublinie 12.03.10, 08:10 Oj, jak się mieszkało w Lublinie to się wiedziało;). A teraz jakoś wyleciały z głowy nazwy ulicy. Kilka secondhandów było gdzieś w okolicach dworca PKP i to dobrze zaopatrzonych, ale jaka to ulica..ehh...starość:P. Jeden który lubiłam jest na tyłach empiku tego na Krakowskim. To znaczy chyba trzeba za Empikiem skręcić w ta uliczke mała i tam gdzieś, obok Quisque. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: fajny secondhand w lublinie 12.03.10, 10:59 Teraz te fajne sklepy są głównie na osiedlach,więc tu trudno coś doradzić(chyba,że jesteś z Czubów-Ruty,to cos podpowiem;).W centrum-spr na Krakowskim,na przeciwko sądu obok Świat książki,kiedyś mówiło się "U aktorek",też na Kkrakowski,gdzieś obok księgarni Sentencja,w bramie(na przeciwko Lublinanki) jest ponoć fajny sklep z ubraniami,i jeszcze cos na Szopena w oklicach kawiarni Atmosfera-nie byłam w środku,ale to chyba taki"lepszy butik",więć może i ceny wyższe.Generalnie polecam sprawdzić okolicę w której mieszkasz Odpowiedz Link Zgłoś
humorvoll Re: fajny secondhand w lublinie 12.03.10, 23:52 dzięki za pomoc, w okolicy w której mieszkam nic ciekawego nie znajdę bo to nowe osiedle i porządnego spożywczego nie ma w odległości kilometra od domu :) ale sprawdzę zaproponowane adresy :) Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 Re: fajny secondhand w lublinie 14.03.10, 01:13 cała Narutowicza to na zmianę suknie ślubne i ciucholandy ;) na Nadbystrzyckiej na przeciwko polibudy - ale tam harpie zatłuką Cię lokciami, uważaj ;) ktoś polecał Ci Szopena - tam jest Kufer ale babka przegina z cenami np koszule za 20-30zł, przesada jak dla mnie i jeszcze boczna Świętoduskiej (łącząca się z placem Litewskim) i na 1 maja coś jest powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: fajny secondhand w lublinie 14.03.10, 08:01 Tak jak teraz czytam te nazwy to faktycznie mi się rozjaśnia:). Odpowiedz Link Zgłoś