k.gornaa 29.11.05, 19:12 witam, czy mozecie polecic mi jakas naprawde dobra pasmanterie w lublinie? chodzi mi przede wszystkim o dodatki do wykonczenia sukienki (poszukuje tasmy obszytej koralikami/krysztalkami/cekinami) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiek13 Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 29.11.05, 19:30 Bocian w LECLERCu Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 29.11.05, 19:53 zdecydowanie bocian!potem dlugo nic,albo o czyms nie wiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 30.11.05, 04:19 a gdzie to jest, geograficznie? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 30.11.05, 09:19 Zet,a kiedy ostatnio bylas w L?to jest na Zana/Wilenska Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 01.12.05, 01:43 o, dawno temu... dawno nazwy ulic niewiele mi mowia, pamietam raczej rozne punkty typu Czwartek, KUL, LSM, dworzec kolejowy, Abramowice - gdzie jest ta ulica Wilenska? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 01.12.05, 10:45 LSM Zetko,a swoja drogas moglabys wpasc! Odpowiedz Link Zgłoś
basiek13 Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 01.12.05, 14:24 Zet,masz jakieś powiązania z Lublinem? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 03.12.05, 02:22 mam, ale dawno tam nie bylam i wpasc, jak na razie, bedzie mi trudno, ale gdybym mogla to bym teraz siedziala raczej w Czarciej Lapie a nie przed kompem Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 03.12.05, 10:20 pierwszy raz dowiedzialam sie o Tobie i Lublinie na Mdla profesjonalistow -pytalas mnie wlasnie o Czarcia;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 03.12.05, 20:24 il mundo es pequeno Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 04.12.05, 12:07 ten Twoj hiszpanski akcent Zet;)/tylko chyba el zamiast il/ Odpowiedz Link Zgłoś
basiek13 Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 04.12.05, 13:35 ale Czarcia to już speluna dla upadłych pijaków Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 04.12.05, 15:37 to jest hiszpanski-peruwianski, wiec jednak il ps. czy to nie smieszne ze Meksykanin i Kolumbijczyk NIE MOGA sie porozumiec po hiszpansku zglaszajac jako powod ROZNICE REGIONALNE a wszyscy inni naokol moga sie dokapowac, nawet jesli hiszpanski znaja glownie ze slyszenia? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 05.12.05, 10:21 wiesz,Wlosi ponoc tez nie moga sie porozumiec po wlosku;)za to Polak z Polakiem... Odpowiedz Link Zgłoś