Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA???

29.11.05, 19:12
    witam, czy mozecie polecic mi jakas naprawde dobra pasmanterie w lublinie?
    chodzi mi przede wszystkim o dodatki do wykonczenia sukienki (poszukuje tasmy
    obszytej koralikami/krysztalkami/cekinami)
    Obserwuj wątek
      • basiek13 Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 29.11.05, 19:30
        Bocian w LECLERCu
        • black_magic_women Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 29.11.05, 19:53
          zdecydowanie bocian!potem dlugo nic,albo o czyms nie wiem;)
          • zettrzy Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 30.11.05, 04:19
            a gdzie to jest, geograficznie?
            • black_magic_women Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 30.11.05, 09:19
              Zet,a kiedy ostatnio bylas w L?to jest na Zana/Wilenska
              • zettrzy Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 01.12.05, 01:43
                o, dawno temu... dawno
                nazwy ulic niewiele mi mowia, pamietam raczej rozne punkty typu Czwartek, KUL,
                LSM, dworzec kolejowy, Abramowice - gdzie jest ta ulica Wilenska?
                • black_magic_women Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 01.12.05, 10:45
                  LSM Zetko,a swoja drogas moglabys wpasc!
                  • basiek13 Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 01.12.05, 14:24
                    Zet,masz jakieś powiązania z Lublinem?
                    • zettrzy Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 03.12.05, 02:22
                      mam, ale dawno tam nie bylam i wpasc, jak na razie, bedzie mi trudno, ale gdybym
                      mogla to bym teraz siedziala raczej w Czarciej Lapie a nie przed kompem
                      • black_magic_women Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 03.12.05, 10:20
                        pierwszy raz dowiedzialam sie o Tobie i Lublinie na Mdla profesjonalistow
                        -pytalas mnie wlasnie o Czarcia;)
                        • zettrzy Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 03.12.05, 20:24
                          il mundo es pequeno
                          • black_magic_women Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 04.12.05, 12:07
                            ten Twoj hiszpanski akcent Zet;)/tylko chyba el zamiast il/
                            • basiek13 Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 04.12.05, 13:35
                              ale Czarcia to już speluna dla upadłych pijaków
                            • zettrzy Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 04.12.05, 15:37
                              to jest hiszpanski-peruwianski, wiec jednak il
                              ps. czy to nie smieszne ze Meksykanin i Kolumbijczyk NIE MOGA sie porozumiec po
                              hiszpansku zglaszajac jako powod ROZNICE REGIONALNE a wszyscy inni naokol moga
                              sie dokapowac, nawet jesli hiszpanski znaja glownie ze slyszenia?
                              • black_magic_women Re: GDZIE W LUBLINIE DOBRA PASMANTERIA??? 05.12.05, 10:21
                                wiesz,Wlosi ponoc tez nie moga sie porozumiec po wlosku;)za to Polak z Polakiem...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka