lubliniec

(8 wyników)
  • Siema wszystkim. Ide na studium ratownictwa medycznego do Lublińca... może pomyślicie ze poźno sie zdecydowałem ale ja sie poprostu przenosze:D z jednego studium na drugie:) Warszawa mnie dobija... więc postanowiłem sie wybrac do Lublińca, chociaz juz nie moge sie doczekać az po dwóch latach wróce do Ostrowca!!!! A czy może ktos z was był juz kiedys w Lublińcu? Wie jak sie tam toczy zycie? Ja tylko przejeżdżałem autobusem i pamiętam z Lublińca dłuuugi postój autobusu na dworcu...
  • Wpadnijcie na nasze forum:) Dawno was nie było u nas:) Co u was słychac??? Jak tam sie 3macie Ostrowiec??? Pozdro z Lublińca:)
  • Skoro nasze fora są zaprzyjaźnione to moze i nasze miasta mogły by sie zaprzyjaźnic???:) pzdr
  • Plac Kopernika - Mały Rynek w Lublińcu został zmodernizowany w 2005 roku, a na jego środku stanęła rzeźba św. Edyty Stein patronki miasta. Teraz zmodernizowany plac bierze udział w konkursie na Najlepszą Przestrzeń Publiczną w Województwie Śląskim. Mam do was prośbę ostrowiczanie, znamy sie już taki dłuuugi okres czasu;) może byście nam pomogli?? Wystarczy wejść na tą stronke: www.silesia-region.pl/npp/2006/details.php?id=8 I nacisnąć "głosuj na ten projekt" potem wpisujecie swó...
  • :-))))) P.S. Zapraszamy mieszkańców pięknego Ostrowca na forum Lublińca, tu jest link forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=38695 pozdrowionka
  • pzdr z Lublińca
  • Sorka za buców któzy sie pojawili na naszym forum...:((( Ale nie przejmujcie sie nimi, mam nadzieje ze pomimo to bedziecie wchodzić na nasze forum.... I mam tez do was małą prośbe, czy moglibyście (tak jak by) napisać do administracji forum.gazeta aby dali moderatora na forum Lubliniec.... gdyż nasze forum jest bez moderatora:( pzdr
  • Czemu ich nie lubicie? Przeciez większym konkurentem dla Ostrowca może być Skarżysko-Kamienna, czyż nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się