Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      luby

luby

(9 wyników)
    • Chyba bloga założę dla jego złotych myśli. Oglądaliśmy przedwczoraj program o biciu dzieci i wywiązała się między nami rozmowa, jak to nasze przyszłe dzieci będziemy wychowywać. Rozmowę przerwaliśmy na chwilę, bo wychodzilismy z domu i ja chciałam powrócić do niej na spacerze. Ja: A wracając do tych dzieci... On: No własnie. Moje dziecko nie będzie znało Windowsa. To znaczy będzie wiedziało, co to jest, ale pracować będzie tylko na Linuxie. Windowsa tylko z opowiadań będzie znało. ...
    • W końcu, po długim czasie od oświecenia, kupiłam sobie STANIK. 60E. 65E był za duży, a 60F nie było. No i teraz siedzę i się zastanawiam, czy nie powinnam była się wstrzymać i iść gdzie indziej, żeby ten 60F przymierzyć. 60E jest idealny, tylko mnie druty zaczęły mnie boleć w mostku. No i siedzę na biuściastych i szukam problemu, a tu luby z tekstem "Poczytałabyś coś sensownego, a nie tylko to forum i forum". No to się wściekłam, wyjęłam moje najciaśniejsze stringi (których nie noszę, ...
    • na naszej klasie przestał nagle do Ciebie pisać? Cierpisz z tego powodu? Jest ktoś w takiej sytuacji?
    • Wrrrr Muszę się gdzieś wykrzyczeć, a nie mam gdzie za bardzo (luby już polazł do roboty, a ja jestem dzisiaj chora i w chałupie siedzę samotnie). Jak się nie wykrzyczę, to zaraz zadzwonię i zrobię awanturę stulecia, a nie mam prawa, bo nie z mojej strony problem jest. Daaaawno temu założyłam sobie z lubym wspólne konto w Inteligo. Akurat jakaś promocja była i przez pierwsze 3 miesiące było powiadamianie smsem o każdej transakcji za darmo. Jak się to darmo skończyło, to ja swoją usługę ...
    • bo ja nie często rozłącza się, chodzi jak żółw chyba rozwiażę umowę, bo jaki jest sens płacić i wkurzać się na niedogodności...
    • Wrrr, no normalnie aż mnie zmroziło. Przed chwilą wyszłam z psem na spacer. Przechodziłam obok bloku, przy którym niedawno urząd miasta kładł nową kostkę chodnikową. Nadmiar kostki został zostawiony na trawniku, chyba na następny remont za kilka lat. Dorwało się do tej kostki trzech chłopców, około 7-8 lat i wybudowali sobie "schron". Jest już wysoki na półtora metra i dobudowują dalej (siedząc w nim). Zanim do nich doszłam, przeszło obok nich kilkoro osób (idąc zapewne do kościoła) i N...
    • Pisze bo jestem wkurzona na męża o jego dziwne zachowanie.Moje 4letnie dziecko własnie wróciło z wakacji, nie było go jakis czas wiadomo mielismy cisze spokoj porządek , maz był prze-miły, prze- kochany, czuł sie swietnie ,zapomniałam juz jak wyglada jego zrzedzenie i prosze dzis znow sie zaczeło odk.ad jest mały caly czas marudzi ,cały czas sie zle czuje wiec pytam go wprost dlaczego ZAWSZE zle sie czuje gdy jest w naszej obecnosci dziecko?a on ze ma dosc bałaganu i haosu który...
    • Dziś popołudniu dzwoni do mnie mój luby(obecnie w delegacji)na popołudniową pogawędkę.Od słowa do słowa....i zaczyna opowiadać mi wydarzenia dnia poprzedniego.I chyba to był błąd!!!bo przeraźliwie mnie wkurzył.Na delegacji jak to na delegacji...mieszka z dwoma kolegami w jednym pokoju.Wczoraj lekko zaimprezowali i najmłodszy z nich przyprowadził sobie dziewczyne na noc (miejscową,zapoznaną jakieś dwa tygodnie temu)O tym,że kolega figluje z "panną"wiedziałam już wczoraj,bo luby udos...
    • Albo oszaleję, przysięgam. I jutro pojawi się na wszystkich portalach, że 28-letnia kobieta zamordowała w szale swojego 22-letniego konkubenta. Wszystkiemu przypatrywał się niewinny kot. Jestem na skraju załamania nerwowego. O godzinie 17.30 po zwróconej przez lubego uwadze na temat suchej bułki skierowałam w jego kierunku nóż. A on, zamiast zrobić mi dziką awanturę, powiedział tylko "Nigdy więcej tego nie rób". Gdyby się chociaż ze mną pokłócił, to może powietrze by ze mnie zeszło i ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się