luby

(9 wyników)
  • Dziewczyny! mam maly problem! jestem z facetem 3 lata. Bardzo sie kochamy i wiemy ze chcemy byc ze soba do konca zycia. Rozmawiamy o slubie ( mamy nawet date na 18.06.2005) ale...moj facet jakos nie kwapi sie aby mi sie W KONCU oswiadczyc!!! nie wiem o co chodzi! ale zapewnia ze na pewno jest gotowy na slub. Wiec czemu sie tak ociaga? a zalezy mi zeby zaczac prowoli przygotowania do slubu, bo chce np.juz zarezerwowac date 18.06 bo to jest tez data slubu moich rodzicow i chce im zr...
  • Po ślubie mamy uroczysty obiad weselny dla najbliższych - 20 osób. Na początku będzie szampan i toast. Czy uważacie , że stosowne będzie w tym momencie również podziękowanie rodzicom (kilka słow od nas i wręczenie im prezentów)? Jest to uroczystośc bez tanców, która będzie trwała około 5 godzin. Czy któraś z Was rónież ma tego typu uroczystość i kiedy dziękuje rodzicom?
  • mam kilka pytań, a wsumie to moj narzeczony. moja mam nalega abyśmy zrobili oficjalne zareczyny. tzn. jego rodzice, moi rodzice, dziadkowie, kwiaty. wiec mamy pytanie: jak to powinno wygladac. czy on powinnien kupic kwiaty dla mamy a dla taty jakis prezent(np.wino). jego rodzice powinni przyjsc sami a on troszke pozniej i dorazu podchdzi i prosi o reke, kogo wogole prosi: mojego tate, moja mame i czy ich oboje. jak to powinno wygladac?? podpowiedzcie cos:)
  • Kilka dni temu moj luby oświadczył mi się. Czy wypada na następne odwiedziny kupić kwiaty mojej mamie, czy nie będzie głupio wyglądało?
  • z jednej strony nie moge sie doczekac slubu a jednak juz sie zmeczylam. moze dlatego ze sama wszystko zalatwiam, bo moj pan mlody" nie ma czasu...obawiam sie ze mi to sie wszystko "przeje", nie mam juz sil. zalatwianie slubu to ciezka praca...jeszcze tance nas czekaja bo moj luby zupelnie nie tanczy, to juz spedza mi sen z powik.. :( nieudany makijaz probny, duze koszty wszystkiego wpedzaja mnie w smutny nastroj. mam wybrana sukienke, jestem zadowolona z niej, ale jak soie pomysl...
  • Mojego narzeczonego siostra ma być świadkową a niedawno urodziła dziecko. Pomijam ten fakt, że w niczym nie pomaga ani się nie interesuje, ale mam dosyć jej docinek związanych z tym jak często mój luby ma odwiedzać jej dziecko . Ona wszystko wymaga a mój narzeczony mam wrażenie, że jest rozdarty bo sam nie wie jak mi tu powiedzieć, że siostra znów chce żeby przyjechać do nich a mieszkają 40 km. od nas a ja chcę pojechać np. coś załatwić do ślubu.
  • Dla mnie największym kłopotem jeśli chodzi o nasze wesele to to ze skąd ma przyjechać pan młody. Mój luby pochodzi z miejscowości oddalonej od mojej ok 2 godziny jazdy, a jest tak, że pan młody przyjeżdża od siebie z domu ze swoimi gośćmi. Moja koleżanka też tak miała i jej obecny już mąż przyjechał z domu swojej siostry, która mieszkała niedaleko panny młodej bo też był z daleka. Moim zdaniem to bezsensu aby jechał prawie 2 godziny i zastanawiam się aby mój luby przyjechał z domu mojego bra...
  • Jak daleko jestescie z przygotowaniami do slubu 21 sierpnia? I czy lapie juz stresik? Ja wczoraj odebralam suknie, luby garnitur. Zaproszenia rozeslane (jedno wrocilo po miesiacu - adres sie nie zgadzal - jak na zlosc bylo dla najlepszej przyjacolki). Nie denerwuje sie jeszcze. Ale sporo biegania- jeszcze solarium, bizuteria, omowienie mszy itd
  • no, właśnie. moje głupie pytanie dotyczy ślubu konkordatowego i jednostronnego (to się chyba tak nazywało) w jednym. przyznam że bardzo mi zależy na ślubie kościelnym. tyle że moj luby jest niwierzący, a i świadkom nie po drodze z kościołem. tak więc żadne z nich nie przyjmie komunii. czy wogóle możliwa jest taka opcja (ha, i czy ksiądz nie bedzie robił wielkich problemów) i co wy o tym sądzicie? pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się