luby

(4 wyniki)
  • a jest to portfel skórzany oczywiście elegancki (kosztował mnie 230,-) kurna masakra!!!!!!!! no ale jest śliczny i dla ukochanego więc oczywiście nie żałuję :)
  • 18+(5)

rozmowa wieczorna z moim lubym.. oczywiscie nie do brania na powaznie;> ale mimo wszystko.. co lolum i seriale zrobily z mojego lubego: on: kochanie pokochalbym sie z toba ja: mhmm on: albo nie ja: ?! on: obejrzalbym mentaliste! umarlam:D ze smiechu oczywiscie:D to tak w ramach dylematow czy glosowac na tb czy na mentaliste;P
  • napisalam zem list do antyradia, tak w ramach jakiegos tematu. list ten zostal odczytany,przez mojego ukochanego jahjah'e, coprawda mowil o mnie kaska, czego nieznosze,ale jemu wybacze wszystko;P oczywiscie w ramach ogromnego podniecenia zadzwonilam do lubego, mowie, czesc kochanie, na co luby od razu 'no slyyyszaaalem wlasnie w radiu twoja wypowiedz" po prostu woow;) jaki mam rozpoznawalny styl pisania;) az mnie luby poznal, moze po kompletnym pokreceniu zdan;P
  • chyba;> dialog dziejszy moj i lubego: ja: oj, moj telefon w koncu nie wytrzymal i pekla mu szybka (wszyscy wiedza,ze jesem typ ktoremu ciagle telefon wypada z kieszeni, spada ze schodow itp..) luby: ojej, usiadlas na nim? ja wiem ze on to tak nieswiadomie i z dobrego serca,i wcale nie mial na mysli tego ze jestem gruba(mam nadzieje!:D).. no ale narodzie!:D inna sprawa, ze jego okulary to juz tak kilka razy zginely smiercia tragiczna pod moim posladkiem;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się