luby

(3 wyniki)
  • WITAM WSZYSTKICH!!!MAM CHŁOPAKA OD PONAD POL ROKU.JA JESTEM Z MIASTA,A ON ZE WSI.MIESZKA PRAWIE 70KM OD MOJEGO MIEJSCA ZAMIESZKANIA.MÓWI,ŻE MYŚLI O MNIE POWAŻNIE,TYLKO ŻE MNIE MĘCZY TO ŻE NIE ZNAM JEGO RODZINY.MÓWI O NIEJ,ALE NIE ZAPROSIŁ MNIE JESZCZE.NIE WIEM JUŻ CO O TYM MYŚLEĆ.....
  • Wiem, że o tym juz było mnóstwo, ale naprawdę muszę się dziś wyżalić... Bierzemy ślub za trzy miesiące, od dwóch lat mieszkamy razem, ja w calosci utrzymuje sie ze stypendium i alimentow od ojca, lubemu do stypendium dokladaja rodzice, bierzemy tez dorywcze prace. do tej pory teściowa miała różne małe wyskoki, ale ogólnie było ok, ewentualne spięcia jedynie na temat mojej szwagierki, ktora ma wiele za uszami, ale mama tego nie widzi, wprost przeciwnie. ale uznalam ze to nie moja ...
  • Moj jak mi sie wydawalo madry maz popelnil straszna moim zdaniem glupote. Ufarabowal sobie ciemne wlosy na blond. Wyglada jak poczatkujaca ciota. Bo kolor jest zolty a nie blond. Na kryzys wieku sredniego to chyba jeszce za wczesnie (32)?? Jak go przekonac ze jest mu zle?? Normalna perswazjanie dociera bo on sie sobie podoba. Ze taki niby trendy. Zaczynam sie zastanawiac czy nie popchnal go do tego krou jego idol Malysz ktory zafundowal sobie ostatnio blond pasemka. Ale do cholery...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się